Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση κωδικού

Janick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω το κωδικό κάποιου στο facebook έχοντας μπει αυτός στο λογαρισμό του από τον υπολογιστή μου? Το μόνο που έχει κρατήσει ο υπολογιστής είναι το e-mail του. Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Δεν μπορεις. Μονο αν ειχες εγκαταστησει ενα προγραμμα keylogger το οποιο καταγραφει αυτα που πληκτρολογεις στο pc σου απο πριν. Και θα επρεπε επισης να το κανεις except απο το antivirus σου γιατι συνηθως αυτα τα προγραμματα τα βλεπουν σαν ιους.

Δημοσ.
και να κανεις τι?

Μήπως φοβάται; Μήπως μπήκε με τον κωδικό του σε υπολογιστή άλλου και φοβάται μήπως του βρεί τον κωδικό του;

Δημοσ.

μα λεει οτι καποιος χρησιμοποιησε τον υπολογιστη του για να μπει στο facebook

αρα θελει τον κωδικο του αλλου για να κανει και εγω δεν ξερω τι με τον λογαριασμο του αλλου και κανενας δεν του την λεει η εστω δεν τον ρωτα τι σκοπευει να κανει

μαλιστα ο koumos του λεει και τι θα επρεπε να κανει

στα @@ μας? ολα καλα?

Δημοσ.

Σαν δεν ντρεπεσαι λιγακι.... :-D

Τεσπα αν ηταν αποθηκευμενος και ο κωδικος θα μπορουσες να πας (αν εχεις Firefox)

Εργαλεια->Επιλογες->Ασφαλεια->Αποθηκευμενοι κωδικοι->Εμφανιση Κωδικων και να στον δειξει

Δεν το λεω για καθε απατεωνακο (No offence Janick) που θελει να μπει και να παρει εκδικηση ή να δοκιμασει αν ο αλλος εχει τον ιδιο κωδικο στο msn κλπ (Μεγαλη μπουρδα ο Universal Κωδικος) αλλα στην περιπτωση που ξεχασεις το username και το Password σε μια σελιδα που δεν πολυχρησιμοποιεις σου λυνει τα χερια γλυτωνοντας σε απο τον κοπο να στειλεις Confirmation email κλπ κλπ...

Δημοσ.
θελω να χρειαστει να κανεις κατι σε αλλο υπολογιστη και να στην φερουν ετσι να δω ποσο θα το βρισκεις αστειο και οκ

Million σε εμενα απευθυνοταν το σχολιο σου;

Αν οχι sorry αλλα αν ναι!

Τεχνολογικο Forum ειμαστε και πιστευω οτι η πληροφορια που εδωσα δεν απευθυνεται μονο σε λαμογια και πιστευω οτι αν δεν το ξερεις ειναι μια πολυ χρησιμη ευκολια του Firefox.

Αν δεν εχεις να προσφερεις κατι επι του θεματος εκτος απο κραξιμο ναι αυτο μου φαινεται αστειο...

Τωρα αν την εχεις παθει ετσι απο φιλο σε λυπαμαι..μονο αυτο..

Δημοσ.

Δεν το λεω για καθε απατεωνακο (No offence Janick) που θελει να μπει και να παρει εκδικηση ή να δοκιμασει αν ο αλλος εχει τον ιδιο κωδικο στο msn κλπ (Μεγαλη μπουρδα ο Universal Κωδικος) αλλα στην περιπτωση που ξεχασεις το username και το Password σε μια σελιδα που δεν πολυχρησιμοποιεις σου λυνει τα χερια γλυτωνοντας σε απο τον κοπο να στειλεις Confirmation email κλπ κλπ...

Εσυ τι δεν καταλαβες και μου επιτιθεσαι;

Και συνεχιζεις να μην προσφερεις κατι εδω μεσα....

Δημοσ.
Εσυ τι δεν καταλαβες και μου επιτιθεσαι;

Και συνεχιζεις να μην προσφερεις κατι εδω μεσα....

δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα ο τυπος θελει κωδικο αλλου χρηστη που χρησιμοποιησε τον υπολογιστη του για να μπει στο facebook

αν πιστευεις οτι προσφερεις σε χρηστες που ψαχνουν δικους τους κωδικους στο παρων θρεντ

η αν θεωρεις οτι καλα κανει

τοτε τι να πω,εισαι ωραιος

Δημοσ.

Σωπα!!!!!Σοβαρα;;; :o

ΟΚ και τον εκραξες για τα καλα το οτι εγω βρηκα την ευκαιρια επειδη θα διαβαστει το Thread σαν καινουργιο να προσφερω κατι τι σε πειραξε;

Αφου δεν εχει το συγκεκριμενο λαμογιο και τον κωδικο του φιλου του στο Firefox τι το παιδευουμε;

Για το σχολιο του Koumos δεν ειδα τετοια αντιδραση :-D ας μαθουμε στους τσατσους και το Keylogger πλακα θα εχει!

/ειρωνεία

Δημοσ.

Ελατε ρε guys μην κανετε ετσι! μια πληροφορια ζητησε το παιδι και του την εδωσα..

και στο google να εψαχνε θα το εβρισκε.

Δημοσ.

Dont worry bro ολα καλα!

Τα βρηκαμε με τον million και θα παμε για καφεδακι και κουβεντουλα σχετικα με τα internet risks αυριο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...