slipknot Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Αν είναι να πιεις monster το κίτρινο είναι το καλύτερο imo, απ' τα γνωστά 3 χρώματα που κυκλοφορούν δηλαδή. Γιατί πέρα απ' αυτά δεν έχω πετύχει άλλα.
F33L Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Αν είναι να πιεις monster το κίτρινο είναι το καλύτερο imo, απ' τα γνωστά 3 χρώματα που κυκλοφορούν δηλαδή. Γιατί πέρα απ' αυτά δεν έχω πετύχει άλλα. συμφωνουμε το διεt sucks (ble) γενικοτερα ομως δεν μ αρεσει καθολου το management της monster στην ελλαδα και οι ψευτοδιαγωνισμοι που στηνουν .. ενω δηλαδη το επινα γι αυτο το λογο με χασαν..
tehAllantin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Το μάνστερ ριππερ απλά τα σπάει. Αν και είναι πολύ γλυκό για ορισμένους εγώ το λατρεύω! Ζήτω στην ινοσιτόλη και τα "εξωτικά φρούτα". Ποιος ξέρει από ποίαν παράλληλη διάσταση τα κουβάλησαν! 1
Giorgos09 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Τελευταια εχουν πεσει οι τιμες αν δε κανω λαθος. Παρατηρησατε διαφορα και στην ποιοτητα-γευση;
beatshooter Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Eχει 4 ειδη.Το πρασινο το κανονικο,το κιτρινο το ριπερ με τον χυμο,το μπλε το λοου καρμπ και ενα αλλο με χρωμα προς τυρκουαζ που ειναι το αμπσολουτλι ζιρο(με σχεδον καθολου θερμιδες). Aπ οτι βλεπω στο σαιτ τους http://www.monsterenergy.com/us/en/products/#!/tea-lemonade εχει πολλα ειδη.Ξερει κανεις πως μπορουμε να τα παραγγειλουμε στο Ελλαδισταν?
Captain Nemo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ρε παιδιά,εγώ το monster το παίρνω με 1,30 από την κάβα...Μια φορά πήγα να δοκιμάσω,και δεν μου άρεσε και πολύ. Που και ποιός ; Εκτός απο τα κλασικά 3-4 χρώματα τα υπόλοιπα τα εχει δεί κανείς πουθενά ;
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ετσι ενημερωτικά http://www.youtube.com/watch?v=Z-NkJdAOZfg
Nostromo85 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά βοηθείστε με αν ξέρετε τίποτα. Τις προάλλες ήμουν για δουλειά στην Καλλιθέα και σταματάω σε ένα περίπτερο, που πλέον ούτε που θυμάμαι πού ακριβώς ήταν, και είδα ένα Monster που δεν είχα ξαναδεί. Λεγόταν "Monster Rehab" και είχε μέσα χυμό λεμονιού και τσάι, ήταν χωρίς ανθρακικό. Καμία σχέση με το Monster που ξέρουμε. Πάνω στο κουτάκι αναγραφόταν η τιμή σε λύρες Αγγλιάς και τα πάντα ήταν στα αγγλικά. Η περιπτερού μου το πούλησε 2,50. Προσπαθώ απεγνωσμένα να βρω από που μπορώ να το προμηθευτώ αλλά μάταια. Ξέρει κανείς τίποτα, το έχετε δει πουθενά αλλού; Τι σκατά, από Αγγλία το έφερε; Ορίστε και σε εικόνα που βρήκα online.
Salami4k Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Ειναι παλιο το θεμα και ειπα να το αναβιωσω. Λοιπον η ερωτηση ειναι η εξης: HELL, MONSTER, REDBULL Ποιο απο τα τρια και γιατι?
Oscar_Mike Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 RedBull Sugarfree, Hell Zero Strawberry, γιατί δεν έχουν ζάχαρη 💀 👻 χολυ θρεντ ρεσουρεκσιο 👻 💀
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 On 15/07/2019 at 14:46, Salami4k said: Ειναι παλιο το θεμα και ειπα να το αναβιωσω. Λοιπον η ερωτηση ειναι η εξης: HELL, MONSTER, REDBULL Ποιο απο τα τρια και γιατι? τα δοκιμαζεις και κρινεις υποχρεωτικα.το καθε ενα εχει και απο 10 δισφορετικα.προσωπικα για μενα monster το μαυρο μπλε χωρις ζαχαρη.ωραιο δυνατο. hell to multivitamin.ειναι κατι ξεχωριστο. red bull το κανονικο ή κανενα απο τα χρωματιστα. δεν με τρελαινουν γενικα τα red bull.οτι αλλο εχω πιει διαφορες μαρκες μια γευση ολα.
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πραγματικά πρέπει να έχει πολύ περισότερες από 50 γεύσεις. Εδώ έχει μια λίστα.. αλλά έχω δει και διάφορα άλλα σε σουπερμαρκετ: https://www.listchallenges.com/all-monster-flavours Από αυτά που έχω δοκιμάσει μόνο το ultra energy μου άρεσε (ασημένιο χωρίς ζάχαρη). Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από The_Judas
Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Στα σοβαρά & πνευματικά (ξενύχτια, εξετάσεις, διαγωνισμοί κλπ) πάντα έπινα Redbull το μεγάλο. Ένιωθα ότι με κράταγε και μου έδινε διάυγεια παρά την κούραση/αϋπνία. Στην καθημερινότητα και τον αθλητισμό, προτιμώ το Monster για γεύση, ποσότητα και value for money. Από όσα έχω δοκιμάσει πιο πολύ μου άρεσαν το Doctor του Rossi (κίτρινο/μαύρο) και το Ultra White (λευκό με στρασάκια, no sugar). 1
Voyaller Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Εγώ πριν πάω γυμναστήριο πίνω monster. Άσπρο η μπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα