De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Πάντως το ότι ο φραπές μαζί με redbull προκαλούν αρυθμίες δεν είναι καθόλου μύθος ούτε πλασίμπο. Δοκιμασμένο.
Giorgos09 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 52 γραμμάρια ζάχαρη το κάθε κουτάκι. Βασικα ειναι κυλινδρακι. 1,70 το Monster τωρα στον Βεροπουλο.
F33L Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ απορώ τι βρίσκετε σε όλες αυτές τις μαλακίες και τις ψάχνετε τόσο φανατατικά σαν αμερικανάκια. dont you mean fanatika? Η γεύση τους είναι αντικειμενικώς ΧΗΜΙΚΗ, σαν να πίνεις υγρά φρένων εχεις δοκιμάσει και ξες macgyver? 1
Whiteyez Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασα όλες τις γεύσεις από αυτό το πράμα και τα υγρά φρένων που λέει ο De@th L0rd πιστεύω είναι καλύτερα.
arianos16 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το λιγοτερο 2 την ημερα. Αρκετα καλο σε σχεση με το redbull και πολυ πιο φτηνο και ειναι και 500ml!
thomasG4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το λιγοτερο 2 την ημερα. Αρκετα καλο σε σχεση με το redbull και πολυ πιο φτηνο και ειναι και 500ml! Φιλε αμα θες να χασεις κιλα,το πρωτο που πρεπει να κοψεις ειναι αυτο!Ολα τα αναψυκτικα κομμενα.
arianos16 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε αμα θες να χασεις κιλα,το πρωτο που πρεπει να κοψεις ειναι αυτο!Ολα τα αναψυκτικα κομμενα. Μαλλον ειδες το θεμα μου :Ρ Το ξερω αλλα αμα παω σε κανα διαιτολογο θα το κανω γιατι θα λυπηθω τα λεφτα που θα δωσω.
thomasG4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον ειδες το θεμα μου :Ρ Το ξερω αλλα αμα παω σε κανα διαιτολογο θα το κανω γιατι θα λυπηθω τα λεφτα που θα δωσω. Αμα πας μ'αυτη τη λογικη το πιο πιθανο ειναι χασεις τα κιλα στην αρχη και μετα να τα ξαναπαρεις.Πρεπει να εισαι αποφασισμενος οτι θα κανεις θυσιες για να διατηρηθεις σε φυσιολογικο βαρος.Επισης βοηθαει και η γυμναστικη στο να διατηρηθουν τα κιλα που εχασες και να φτιαξει ο μεταβολισμος σου.
arianos16 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα πας μ'αυτη τη λογικη το πιο πιθανο ειναι χασεις τα κιλα στην αρχη και μετα να τα ξαναπαρεις.Πρεπει να εισαι αποφασισμενος οτι θα κανεις θυσιες για να διατηρηθεις σε φυσιολογικο βαρος.Επισης βοηθαει και η γυμναστικη στο να διατηρηθουν τα κιλα που εχασες και να φτιαξει ο μεταβολισμος σου. Το ξερω αλλα εχω αυτη την στιγμη χτυπημενο αριστερο γονατο και δεξι κουτουπιε σακατεμενο.. Πηγαινα γυμναστηριο και μπασκετ και ημουν ετοιμος και για πολεμικη τεχνη και μου εσκασε η βομβα με το ποδι τα γ@μησε ολα.Να περπατησω δεν μπορουσα και αρχισε ο κατηφορος.Και αμα τα χασω με το καλο θα ειμαι σε πιο ευκολη θεση να αθληθω και να διατηριθω (αντε φτανει το off topic)
saya Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε αμα θες να χασεις κιλα,το πρωτο που πρεπει να κοψεις ειναι αυτο!Ολα τα αναψυκτικα κομμενα. Aσε που κανουν και κυτταρυτιδα στο φουλ με ολη την ζαχαρη .Δικιο εχεις.
DriftingNick1987 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ρε παιδιά,εγώ το monster το παίρνω με 1,30 από την κάβα...Μια φορά πήγα να δοκιμάσω,και δεν μου άρεσε και πολύ.
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Ρε παιδιά,εγώ το monster το παίρνω με 1,30 από την κάβα...Μια φορά πήγα να δοκιμάσω,και δεν μου άρεσε και πολύ. ποιο δοκιμασες? το Dot 4 η το dot 5?
DriftingNick1987 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δοκίμασα το πράσινο,αλλά σήμερα ήπια το μπλε και ήταν πολύ καλύτερο.
archsatan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δοκίμασα το πράσινο,αλλά σήμερα ήπια το μπλε και ήταν πολύ καλύτερο. Το μπλέ είναι το λάιτ με ελάχιστο CO2. Το πράσινο είναι κορυφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα