Προς το περιεχόμενο

Monster Energy Drink

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1mg = 0.001gr

Αν είχε 32% καφείνη το red bull θα τρεχαμε στο νοσοκομείο μετά από κάθε ποτήρι :mrgreen:

πωωω.τωρα καταλαβα τι ταρζανια εκανα στον υπολογισμο :rolleyes:

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά ξέρω τι είναι.απλώς θέλω να μου πείτε που μπορώ να το βρώ αυτό το προ'ι'όν στην αθήνα

το εχω πετυχει σε ΠΑΡΑ πολλα περιπτερα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια ειναι η καλυτερη τιμη που το εχετε βρει? Εγω τα 500μλ τα εχω παρει απο €2,5 εως και €4 μια φορα που με ληστεψαν.

Εχει κατι ωραια deals στο ebay.co.uk.

Επεξ/σία από Giorgos09
Δημοσ.

Ποια ειναι η καλυτερη τιμη που το εχετε βρει? Εγω τα 500μλ τα εχω παρει απο €2,5 εως και €4 μια φορα που με ληστεψαν.

Εχει κατι ωραια deals στο ebay.co.uk.

1.80 , o αλλος ποιο πισω που ειπε για supermarket ειπε ψεματα μιας και ρωτησα και δεν το εμπορευονται καν.,.

Αυτο το καινουριο που παιζει το... "Hell", πινεται αυτο το πραγμα;

Γενικα ποιο ειναι το πιο αποτελεσματικο; Το redbull; Εγω μονο τετοιο εχω πιει -πολλα μαλιστα, αλλα πλεον σπανια, ειναι κι ακριβο-, και μια αθλια απομιμηση του.

το δοκιμασα και αυτο και μου προκαλει μονο νευρικοτητα.. οχι "kick" Οποτε δεν μου αρεσει.. γευση: σαν ξεπλυμενο redbull (and i didnt like redbull in the 1st place)

Δημοσ.

θεσσ/νικη τελικα που εχει τερας ρε παιδια? ξερει κανεις? εχω βρει μονο σε τυχαια περιπτερα

Δημοσ.

Εδω πτολεμαιδα εχει στον αρβανιτιδη παντως 1,56 για την ακριβεια, δεν λεω ψεματα... οποιος θελει του στελνω με αντικατοβολη οσα θελει με αποδειξη..

Δημοσ.

Εδω πτολεμαιδα εχει στον αρβανιτιδη παντως 1,56 για την ακριβεια, δεν λεω ψεματα... οποιος θελει του στελνω με αντικατοβολη οσα θελει με αποδειξη..

Μονο για να πειστουμε η μας συμφερει κατι τετοιο?

Δημοσ.

για να πειστειτε μπορω να βγαλω μια απλη φωτο.. αλλα πραγματικα με εκανε εντυπωση που τα εχει τοσο φθηνα, γτ ακομα και ο ιδιος πολιτανος που τα κανει εισαγωγη τα δινει 2,50 στους εμπορους τα 500ml...

απ οτι βλεπω τωρα που εχω μπροστα μου, αυτα του αρβανιδη παραγωνται Ιρλανδια και το κουτακι ειναι τυπωμενο στα ελληνικα.. αντιθετως του πολιτανου παραγωνται Αγγλια και το κουτακι ειναι τυπωμενο στα αγγλικα...

Προσωπικα μ αρεσουν αφανταστα τα πορτοκαλι Monster ripper 50% energy 50% χυμος.. πηγα και πηρα 20 κομματια με την μια, μην το μετανιωσουν και ανεβασουν την τιμη.. :D

Δημοσ.

Προσωπικα μ αρεσουν αφανταστα τα πορτοκαλι Monster ripper 50% energy 50% χυμος.. πηγα και πηρα 20 κομματια με την μια, μην το μετανιωσουν και ανεβασουν την τιμη.. :D

+1

εαν ειναι ετσι ισως να σε πω για αντικαταβολη.. :)

Δημοσ.

Εγω παιδες ερχομαι σημερα το απογευμα θεσσαλονικη.. αν ενδιαφερεται καποιος προσφερομαι να του φερω μερικα κομματια..

Δημοσ.

Εγω παιδες ερχομαι σημερα το απογευμα θεσσαλονικη.. αν ενδιαφερεται καποιος προσφερομαι να του φερω μερικα κομματια..

εγω.. προτιμω ripper εαν γινεται εχεις πμ :)

Δημοσ.

http://www.pussydrinks.com/home.html αυτο το εχει πουθενα αθηνα?περα απο τις μπουρδες παιζει να ειναι το ποιο cool πραγμα της τελευταιας δεκαετιας!εαν το εχει δοκιμασει κανεις?

δεν υπαρχει ελλαδα και δεν ειναι cool..

thats cool

Shell-V-Power-Energy-Drink.jpg

OR THAT

003.JPG

ok? now cry

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...