The_Judas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 1mg = 0.001gr Αν είχε 32% καφείνη το red bull θα τρεχαμε στο νοσοκομείο μετά από κάθε ποτήρι
Andreas2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Όπως είπαν καλά οι άλλοι μπορείς να πάρεις κάψουλες γκουαράνα.Ή τζίνσενγκ.Άλλα καλά για 'well-being' είναι το acai,multivitamins,hoodia. Επίσης υπάρχει ένα πολύ ωραίο ρόφημα,το Guaroma.Το βρίσκεις εδω μέσα και online. http://www.e-ecoshop.gr/shop/?p=1950 http://www.bioasi.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=68_48&products_id=251 Άλλο σπουδαίο energy drink που δοκίμασα είναι το Gusto Organic.Φοβερή γεύση κι όλας. http://www.drinkgusto.com/
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Αν θες monster φίλε μου έχει επίσης στον Αρμακόλα στην Αμφιθέας που φτιάχνω το μηχανάκι Αλλιώς πάρε κανα νιτρικό απ τα extreme για τσίτες
marantonis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Αυτο το καινουριο που παιζει το... "Hell", πινεται αυτο το πραγμα; Γενικα ποιο ειναι το πιο αποτελεσματικο; Το redbull; Εγω μονο τετοιο εχω πιει -πολλα μαλιστα, αλλα πλεον σπανια, ειναι κι ακριβο-, και μια αθλια απομιμηση του.
Garnele Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πω ρε φίλε, είναι απαράδεκτο. Σαν γλυκιά σαπουνάδα. (το μόνστερ, όχι το χελ, το χελ δεν ξέρω)
marantonis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πω ρε φίλε, είναι απαράδεκτο. Σαν γλυκιά σαπουνάδα. (το μόνστερ, όχι το χελ, το χελ δεν ξέρω) Το ρεντμπουλ σ' αρεσει σαν γευση; εχω ακουσει καποιους που το λατρευουν, κι αλλους που νομιζουν οτι πινουν φαρμακο (εγω ειμαι στους πρωτους).
Garnele Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Το ρεντμπουλ σ' αρεσει σαν γευση; εχω ακουσει καποιους που το λατρευουν, κι αλλους που νομιζουν οτι πινουν φαρμακο (εγω ειμαι στους πρωτους). Πάρα πολύ. Και το παουερεηντ το μπλε. Αλλά το μονστερ, ω θεοί, με ξενέρωσε άπειρα... Έκανα όλη τη φάση εδώ, συμμάζεψα γραφείο, έστρωσα σημειώσεις/βιβλία, ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΓΟΥΟΡΝΤ και πίνω την πρώτη γουλιά... Ε, μου χάλασε το βράδυ.
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ΄ Απλά βλέπω το avatar σου και γελάω μόνος μου.. Μανα raver ...
QQTilt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μολις σου απαντησα στο αλλο τοπικ.. Για κτ τετοια ηθελα να γεννηθω λιγο πιο πριν.
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μολις σου απαντησα στο αλλο τοπικ.. Για κτ τετοια ηθελα να γεννηθω λιγο πιο πριν. Καλα σε αυτο μαζι σου. Εγω αρχισα να ακου psy/goa γυρω στο 2004, καλο θα ηταν να χα αρχισει εστω προ-2000 ξερω γω μπας κ πετυχαινα κανα καλο παρτακι
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Να πω και εγω την αποψη μου μιας και το δοκιμασα σημερα. Ειναι υπερβολικα γλυκο για τα γουστα μου. Απο ολα τα energy drinks εκει εξω μονο το Red bull, Dark Dog και powerade μπλε και κοκκινο μαρεσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα