Dark_son20 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 αυτά τα energy drinks κάνουν τίποτα;έστω και ένα ελάχιστο. έχω δοκιμάσει κάποιο, Mixed UP Νομίζω λέγεται από τα Lidl που σε γεύση μου θυμίζει ένα φάρμακο για το βήχα που έπαιρνα μικρός. αν πίνεις 10 καφέδες τη μέρα ήδη όχι δεν κάνουν εγώ που δεν βάζω σταγόνα καφεΐνη τον χρόνο μέσα μου αν πρέπει να δουλέψω πάνω από 24ωρο όχι απλά με κρατάνε ξύπνιο αλλά με τινάζουν
De@th L0rd Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αυτο το εχει δοκιμασει κανενας? sO MUCH ΦΕΪΛ. Αυτό το προσωπείο του φυσικού κ υγιεινού τι άσχημα που βγαίνει όταν κοιτάς τα συστατικά....Την καφεϊνη βέβαια την υπογράμμισα γιατί ούτε από αυτή δεν έχει μια ποσότητα της προκοπής ...
De@th L0rd Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Αυτο το εχει δοκιμασει κανενας? sO MUCH ΦΕΪΛ. Αυτό το προσωπείο του φυσικού κ υγιεινού τι άσχημα που βγαίνει όταν κοιτάς τα συστατικά....Την καφεϊνη βέβαια την υπογράμμισα γιατί ούτε από αυτή δεν έχει μια ποσότητα της προκοπής ...
tsifotis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 0.32% εχει και το red bull γενικα αν γουσταρετε τσιτες απο την καφεινη, πρεπει να πινετε καφεδες και αναψυκτικα-ντοπες οσο σπανια για να εχουνε αξιοσημειωτη επιδραση
Luxx Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 ΟΛΑ τα αναψυκτικα του ειδους εχουν 82mg καφεϊνης αν δε κανω λαθος. Ποσοτητα που μπορεις να παρεις αν πιεις 2 κουτακια coca-cola. Δε κανει απολυτως τιποτα! Καλυτερα να παρετε χαπακια καφεϊνης που υπαρχουν απο 100-200mg το καθενα και κανουν απιστευτη δουλεια. Χωρις ζαχαρες και αλλα αμφιβολλου ποιοτις συστατικα. Εναλλακτικα υπαρχουν και αμπουλες με guarana, το οποιο ειναι εκχυλισμα της καφεϊνης και εχει τις ιδιες παρενεργειες, χωρις ομως να ειναι εθιστικο.
Darkman16 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Εγω το αγοραζω απο σουπερμαρκετ της ιταλιας το Monster Energy στην τιμη 1,69€ το ενα! Γιατι σε αυτη την χωρα να τα χρυσοπληρωνουμε??? οπως αγοραζω και το Powerrade 1.5ltr στην τιμη 1,99€ εδω που εχει στην Ελλαδα το 500ml στα 2€.Τα μεταφορικα ειναι μιδενικα γιατι δεν μεταφερουν ενα ενα μπουκαλι μην μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ! :@
F33L Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 ΟΛΑ τα αναψυκτικα του ειδους εχουν 82mg καφεϊνης αν δε κανω λαθος. Ποσοτητα που μπορεις να παρεις αν πιεις 2 κουτακια coca-cola. Δε κανει απολυτως τιποτα! Καλυτερα να παρετε χαπακια καφεϊνης που υπαρχουν απο 100-200mg το καθενα και κανουν απιστευτη δουλεια. Χωρις ζαχαρες και αλλα αμφιβολλου ποιοτις συστατικα. Εναλλακτικα υπαρχουν και αμπουλες με guarana, το οποιο ειναι εκχυλισμα της καφεϊνης και εχει τις ιδιες παρενεργειες, χωρις ομως να ειναι εθιστικο. αμα εχεις το μεγεθος ελεφαντα ή κατεβαζεις 5-6 φραπεδες την μερα λογικο ειναι να μην σε πιανει.. προσωπικα με πιάνουν κ με παραπιανουν και πιστευω οτι κανουν δουλεια.. τωρα οσον αφορα το υγιεινό ξερω οτι κανενας δεν θα ζησει για παντα και υπαρχουν κ χειροτερα πραγματα ΝΟΜΙΜΑ.. οπως για παραδειγμα το τσιγαρο.. p.s to p u r e rush einai αθλιο σε γευση dont even try it.. καποια αλλα ομως μαιμου μου αρεσαν πολυ περισσοτερο απο το redbull
black_widow Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Όχι απλά δε με πιάνουν αλλά λίγο να νυστάζω πριν με το που πιω μετά από κανα μισάωρο την έχω πέσει για ύπνο . Και φραπέ να πιω αν θέλω να κοιμηθώ δε με σταματάει τίποτα ... Δεν τα έχω δοκιμάσει σε ώρα εργασίας μόνο όταν έχω διάβασμα σπίτι. Πίνω 2 -3 καφέδες τη μέρα ( δύο γαλλικούς και κανα καπουτσίνοι σε φακελάκι ) , αυτό φταίει ; Φραπέ πίνω μόνο όταν θέλω να κοιμηθώ και έχω αυπνίες ... Στα κιλά είμαι κανονική πάντως .
Ntinaras Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 0.32% εχει και το red bull γενικα αν γουσταρετε τσιτες απο την καφεινη, πρεπει να πινετε καφεδες και αναψυκτικα-ντοπες οσο σπανια για να εχουνε αξιοσημειωτη επιδραση ειναι 32% περιπου νομιζω γιατι ειναι 32mg ανα 100ml
ducatirulez Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Αυτο λετε να εχει ''φυσικη'' γευση :mrgreen: http://www.pussydrinks.com/home.html
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Και εμενα πιαννουν,2 φραπεδες την ημερα ,τον γιατρο τον κανουν περα ^_^ :confused:
tsifotis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ειναι 32% περιπου νομιζω γιατι ειναι 32mg ανα 100ml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα