Προς το περιεχόμενο

Monster Energy Drink

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 2 μέρες ήρθε ο ξαδερφός μου απο Αμερική και μου εδωσε να δοκιμάσω το παρακάτω:

monstermj.th.jpg

και κατα κάποιο τρόπο μου άρεσε.Μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ στην Αθήνα να βρώ το συγκεκριμένο προ'ι'όν??????

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

red bull .. dynamite .. monster ..shark .. όλα περιέχουν ταυρίνη - καφεινη , και είναι ακριβώς το ίδιο .

το μόνο που αλλάζει .. είναι η ποσότητα ζάχαρης

Δημοσ.

..βρες μέσω google ποιά εταιρία το έχει πατεντάρει πχ μπορεί να είναι η coca-cola company ξέρω γω, και μετά βρες την ελληνική έδρα και ρώτα τους. Αλλά μάλλον αυτο το φρούτο δεν κυκλοφορεί ακόμα στην ελλάδα.

Δημοσ.

Χορηγός του Βαλεντίνο ε.

Σύμφωνα με το επίσημο σάητ, η Ελλάδα δε βρίσκεται στη λίστα των ευρωπαικών χωρών στις οποίες κυκλοφορεί.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
πριν 2 μέρες ήρθε ο ξαδερφός μου απο Αμερική και μου εδωσε να δοκιμάσω το παρακάτω:

monstermj.th.jpg

και κατα κάποιο τρόπο μου άρεσε.Μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ στην Αθήνα να βρώ το συγκεκριμένο προ'ι'όν??????

χθες ηπια.. ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ σε γευση με το Red Bull..

Το αγόρασα απο ενα περιπτερο, και το βλεπω εδω και καιρο και οχι μονο στο ιδιο περιπτερο..

3,5 ευρω :shifty: κανει, και ειναι 500ml

Δημοσ.

monstermj.th.jpg

Το αγόρασα απο ενα περιπτερο, και το βλεπω εδω και καιρο και οχι μονο στο ιδιο περιπτερο..

Δημοσ.

στα περιπτερα ομόνοια υπάρχει.

όχι και ολόιδιο....μες τη ζάχαρη είναι το σκασμένο...αηδίασα...

Δημοσ.

στα περιπτερα ομόνοια υπάρχει.

όχι και ολόιδιο....μες τη ζάχαρη είναι το σκασμένο...αηδίασα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...