mask2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Γειά σας, Πριν από μερικές μέρες μου κάηκαν τρεις από τους 5 δορυφόρους των Logitech G51... λέω λοιπόν να αγοράσω καινούρια ηχεία... έψαξα λοιπόν στο forum και είδα ότι αν θέλω για μουσική και παιχνίδια( καλύτερα θα ήταν να πάρω 2.1... όμως ψάχνωντας είδα ότι καλύτερα θα ήταν να πάρω home cinema... προς το παρόν είμαι φοιτητης και μένω σε εστία αλλά σε ένα χρόνο θα πάω και πάλι σπίτι και άρα έλεγα να πάρω κάτι που να μου μείνει... εσείς τι μου προτείνετε?? πως μπορώ να τα συνδέσω με το pc αν τελικά πάρω home cinema?? η κάρτα ήχου που έχω είναι η creative x-fi extreme audio... Ευχαριστώ...!!!!!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Η κάρτα ήχου σου είναι μια χαρά. Δεν ζητάς και πολλά. Όταν λες Home Cinema εννοείς Surround. Δεν έχεις και πολλές επιλογές, και αυτές που έχεις είναι όλες καλές. ΑΝ και μόνο ΑΝ ασχοληθείς και στίσεις το 5.1 σε γωνίες του δωματίου (αν είναι τετράγωνο), σε σωστό ύψος και να κοιτάνε σωστά μέρη τότε σίγουρα θα ήταν καλύτερη επιλογή και για Gaming και για Movies (και για μουσική καλής ποιότητας). Μπορείς να ξαναπάρεις το G51 5.1 το οποίο έχω και εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά αν και ενοχλώ και είμαι μονίμως κραγμένη από τη γειτονιά.. έχω ένα παράπονο από την έντασή τους. (Λίγα Watt, και εγώ λίγο Extreme) Η καλύτερη αγορά 5.1 θα ήταν τα LOGITECH 5.1 Z-5500. Πολλά Watt, THX, ποιότητα στην κατασκευή και πολλά παρελκόμενα. Αν από την άλλη είσαι φλου, τα Logitech Z-2300 είναι ΟΤΙ χρειάζεσαι. Μπορεί να μην είναι Surround, αλλά η ποιότητά τους με το THX σπέρνει και λόγω πολλών Watt η ένταση τους είναι επαρκέστατη ακόμη και για party! Αυτό το 2.1 είναι φτιαγμένο για Gaming.. 10/10 Πάντα Logitech από εμένα, η Creative δεν.. η Microsoft δεν as well. Και πάντα μιλάμε για PC Stuff, διαφορετικά πας όντως για Home Cinema Satellites στα οποία δεν είμαι και πολύ γνώστρια. Koritsi_Gia_PC
@topos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν σου προτεινω καποιο σετακι 2.1 η 5.1 θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για τα g51 που ειχες με βαση την χρηση που τους εκανες... (Πριν ποσο καιρο τα ειχες παρει,μηπως εχεις ακομα εγγυηση?)
Twisted_Wicked Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Τα LOGITECH 5.1 Z-5500 ειναι υπερτιμημενα γι'αυτα που προσφερουν.Οποιος τα εχει συγκρινει με ενα καθαρο home cinema σετ καταλαβαινει αμεσα την διαφορα σε ποιοτητα ηχου.Το ποιο απλο παραδειγμα ειναι οτι δεν μπορεις με την καμια να συνδιασεις 10' sub με 3' sat και να περιμενεις ποιοτητα.Η διαφορα στο μεγεθος ειναι μεγαλη και αναγκαστικα καποιοι ηχοι θα βγαινουν απο το sub εξαιτιας της.Εφοσον λες οτι θες να παρεις κατι να σου μεινει και θες 5.1 τοτε θα σου ελεγα να πας για ενα home cinema set οπου και φτηνοτερα ειναι απο τα logitech, σου δινουν και την δυνατοτητα να αλλαξεις ηχεια στο μελλον και μπορεις να τα χρησιμοποιεις και standalone χωρις να ειναι ανοιχτο το pc.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Τα Ζ-2300 εχω και εγω και να πω οτι προηγουμενως ειχα κτα G51, τα εβαλα και η διαφορα ποιοτητας ειναι τεραστια. Η συλολικη δυναμη δε (200 Watt RMS ειναι αυτα) καλυπτει σε ολες σου τις απαιτησεις και το πραγματικα εκπληκτικο woofer που "βρονταει" στα παιχνιδια χωρις να παραμορφωνει τον ηχο. Για εμενα τα Ζ-2300 ειναι καλυτερη επιλογη απο οποιοδηποτε αλλο συστημα 5.1 και μη εκτος και αν μιλαμε για τοα Ζ-5500. Ειναι η μοναδικη περιπτωση που μπορεις να "ανεβεις" level αλλα κοστιζουν και αρκετα (αν και οχι τοσο πολυ γι αυτο που ειναι). Να σημειωσω οτι και τα 2 σετ ηχειων θα σου λυσουν τα χερια με μια καλη καρτα ηχου (οπως η X-fi xtreme gamer) και θα εκμεταλευτεις στο επακρο τις δυνατοτητες τους. Υ.Γ. Ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι γειτονες με μισουν για την ενταση που βαζω τα απογευματα μετα τη δουλεια αλλα δεν μπορουν να με πουν και τιποτα. Τι να κανω ρε αδερφε? Αφου με αρεσει...
mask2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας... Τελικά βρήκα ένα σετάκι pioneer 600watt με 150 ευρώ και έχει και optical in και δεν θα με δυσκολέψει να το συνδέσω με το pc... τα G51 είναι τέλεια ειδικά αν παίζεις παιχνίδια... το music matrix mode εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου... έχουν δύναμη αλλά σε μεγάλο χώρο χάνονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.