Προς το περιεχόμενο

Παραβιάσεις στο msn

corason

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:shock: Είναι τώρα μερικές μέρες που ενώ είμαι στο λογαριασμό του msn μου και συνομιλώ με φίλους, κάποιος μπαίνει στη συζήτηση χωρίς να το καταλάβω και βρίζει. Και ενώ εγώ γράφω, γράφει κι αυτός στον φίλο μου και φαίνεται ότι εγώ γράφω και βρίζω ταυτόχρονα. Μου είπαν ότι αυτό γίνεται με ένα προγραμματάκι, αλλά όσο κι αν έψαξα, δεν μπόρεσα να βρω κάτι...

Κάποια βοήθειαααααααα? :confused:

Δημοσ.

Καλά...παίζει και να τον βάζει ο φίλος σου στη συζήτηση.

Αν δεν είναι αυτό, νομίζω πως υπάρχουν scripts στο msn plus που γράφουν ό,τι γράφεις.

• Moderators
Δημοσ.
:shock: Είναι τώρα μερικές μέρες που ενώ είμαι στο λογαριασμό του msn μου και συνομιλώ με φίλους, κάποιος μπαίνει στη συζήτηση χωρίς να το καταλάβω και βρίζει. Και ενώ εγώ γράφω, γράφει κι αυτός στον φίλο μου και φαίνεται ότι εγώ γράφω και βρίζω ταυτόχρονα. Μου είπαν ότι αυτό γίνεται με ένα προγραμματάκι, αλλά όσο κι αν έψαξα, δεν μπόρεσα να βρω κάτι...

Κάποια βοήθειαααααααα? :confused:

Bριζει στα Ελληνικα ή στα Αγγλικα? Αν ειναι το δευτερο κατα πασα πιθανοτητα ειναι script του Messenger plus!, ειχα δει ενα με βρισιες τυπου "yo mama" και τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν ειναι απιθανο να εχει βγει κ στα Ελληνικα. Αν ισχυει το παραπανω το εχει βαλει ο φιλος σου και σπαει πλακα. Μην απορησεις αν τον δεις να εμφανιζεται με την φωτο σου και το ονομα σου, ναι κ αυτο σκριπτακι ειναι λολ.

• Moderators
Δημοσ.
Τι είναι δηλ αυτά τα scripts ακριβώς;

Μικρες εφαρμογουλες, για χαβαλε κυριως (αλλα και οχι μονο φανταζομαι). Καποια που εχω δοκιμασει (αλλα τα εκρινα αχρηστα στην ουσια) μεταξυ αλλων σου επιτρεπουν να μην φαινεται οτι πληκτρολογεις, να στελνεις συνεχως δονησεις, να παιρνεις ο,τι στοιχεια εχει ο αλλος (φωτο, λεζαντα, τραγουδι που ακουει, ονομα κλπ) και να τα "φορας" εσυ κλπ κλπ.

Δημοσ.
Μικρες εφαρμογουλες, για χαβαλε κυριως (αλλα και οχι μονο φανταζομαι). Καποια που εχω δοκιμασει (αλλα τα εκρινα αχρηστα στην ουσια) μεταξυ αλλων σου επιτρεπουν να μην φαινεται οτι πληκτρολογεις, να στελνεις συνεχως δονησεις, να παιρνεις ο,τι στοιχεια εχει ο αλλος (φωτο, λεζαντα, τραγουδι που ακουει, ονομα κλπ) και να τα "φορας" εσυ κλπ κλπ.

ολα αυτα τα κανει ενα προγραμμα μονο. Και ειναι αρκετα χρησιμο αν και full στο spyware.

• Moderators
Δημοσ.
ολα αυτα τα κανει ενα προγραμμα μονο. Και ειναι αρκετα χρησιμο αν και full στο spyware.

Το προγραμμα ειναι ενα, αλλα τα σκριπτς που μπορεις να του περασεις ειναι πολλα και το καθενα κανει διαφορετικη δουλεια. Βασικα δεν ηξερα πως αλλιως να το αποδωσω. Οπως και να εχει δεν εχω βρει την χρησιμοτητα αυτων, ή δεν το εχω ψαξει αρκετα το θεμα. Τα περισσοτερα αν θυμαμαι και καλα γιατι παει καιρος που τα εψαχνα ειχαν να κανουν με το UI του messenger.

Δημοσ.

το έχουν κάνει και σε εμένα αυτό αλλά τη ψηλιάστηκα τι βρομοδουλειά και κατάλαβα με τη μία πως μου έκανε φάρσα ο φίλος μου :-(

προγραμματάκι είναι για το plus αν θυμάμαι καλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...