sabino Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας,εχω laptop και προσπαθω εδω και κατι μερες να φτιαξω ενα cd απο τραγουδια που εχω κατεβασει ο ιδιος.Πώς μπορει να γινει αυτο?Εχω προσπαθησει να φτιαξω κανοντας αντιγραφη τα τραγουδια και επικολληση μετα σε ενα αδειο cd αλλα μετα δε παιζει σε cd player..μονο στο laptop και εφοσον πρωτα το 'χω ρυθμισει για αναπαραγωγη καθε φορα(απο τις επιλογες που μου βγαζει οταν βαζω το cd)Eυχαριστω..
tzotzo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 χρειαζεσαι καποιο προγραμμα εγγραφης audio cd. Δοκιμασε το infra recorder
-WISE- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 ειναι ανορθοδο3ο ετσι οπως το κανεις!τοσα προγραμματα υπαρχουν για αυτο το σκοπο.nero,ashampoo κ.λ.π
psapikas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορείς να το κάνεις ακόμα και με τον media player των windows, αν δεν θες να εγκαταστήσεις άλλο πρόγραμμα...
DJ_XLR8 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πως να το κάνεις αυτό μέσα από το site της Microsoft εάν επιλέξεις να το γράψεις με Windows Media Player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.