Nomikaria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζετε κανένα site για πώληση ρούχων,π.χ θέλω να πουλήσω ένα τζιν που δεν φοράω πια.Έχω δει αυτό εδώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχουν κίνηση. Έχετε κάποιο να μου προτείνετε;; Ευχαριστώ.
diamond_gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Για πώληση μπορείς και στο e-bay. Αν θέλεις να τα χαρίσεις: http://www.xariseto.gr
tzotzo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ebay...αν ειναι καλο το κομματι θα φυγει σιγουρα
Nomikaria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Το σκεφτόμουν το ebay αλλά δεν θέλω ακόμα να εμπλακώ σε αυτό,γιατί νομίζω θέλει μια διαδικασία για να γίνεις πωλητής. Κάτι σε αντίστοιχο ελληνικό site;;
tzotzo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 αν δεν θες απο το νετ,υπαρχουν καποια φυσικα μαγαζια που μπορεις να το δωσεις. Επισης μπορεις να το βαλεις σε κανα φορουμ γυναικειου περιεχομενου
Nomikaria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Σωστό κι αυτό... Όποιος άλλος ξέρει κάτι.. Eχω ακούσει για αυτό το site ότι κάτι κινείται,έχει κανείς εμπειρία;;
xalarare13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 αν δεν θες απο το νετ,υπαρχουν καποια φυσικα μαγαζια που μπορεις να το δωσεις. Επισης μπορεις να το βαλεις σε κανα φορουμ γυναικειου περιεχομενου φιλε σχετικα με τα μαγαζια που μπορεις να δωσεις καποια ρουχα.... που βρισκονται..? γνωριζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα