Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω αλλη απορια..............καλα πες οι γυναικες το βαζουν στην τσαντα τους και δεν το εχουν συνεχεια πανω τους........εμεις οι αντρες εκτος απο την τσεπη που να το βαλουμε????????????????????????να κυκλοφορουμε με τσαντακι για το κινητο??????????

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι να βγάλουν στοιχεία όπως έβγαλαν για το τσιγάρο,δε με πείθουν.

Όλο ανεξάρτητες έρευνες,καταξιωμένοι επιστήμονες που μόνο ο κύκλος τους,τους ξέρει,κ γενικά μια αοριστολογία και τρομολαγνεία.ΣΤΟΙΧΕΙΑ κύριοι ΣΤΟΙΧΕΙΑ θέλουμε.

Πχ. ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ μικροκύματα επηρρεάζουν το DNA τόσο πολύ ώστε να δημιουργούνται καρκίνοι;

Σειρά έχει το ραδιόφωνο χωρίς πλάκα.

Δημοσ.
εγω εχω αλλη απορια..............καλα πες οι γυναικες το βαζουν στην τσαντα τους και δεν το εχουν συνεχεια πανω τους........εμεις οι αντρες εκτος απο την τσεπη που να το βαλουμε????????????????????????να κυκλοφορουμε με τσαντακι για το κινητο??????????

Ναι, με τέτοιο:

http://www.roughreview.com/wp-content/uploads/2009/06/man-satchel.jpg B)

Είναι από τη ταινία hangover η φωτο. Όσοι δεν την έχετε δει, δείτε την.

Δημοσ.

Όλο ανεξάρτητες έρευνες,καταξιωμένοι επιστήμονες που μόνο ο κύκλος τους,τους ξέρει,κ γενικά μια αοριστολογία και τρομολαγνεία.ΣΤΟΙΧΕΙΑ κύριοι ΣΤΟΙΧΕΙΑ θέλουμε.

Πχ. ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ μικροκύματα επηρρεάζουν το DNA τόσο πολύ ώστε να δημιουργούνται καρκίνοι;

Π.χ (απλοειδώς)

Ακτινοβολία = αυξημένος αριθμός μεταλλάξεων

Μετάλλαξη σε γονίδιο έκφρασης ογκοκατασταλτικών παραγόντων = ανάπτυξη καρκίνου

Αυτό δεν είναι κατι που είναι ακόμα υπο διαπραγμάτευση. Είναι γεγονος.

Δημοσ.

σε λιγο θα μας πουν οτι και το πλυντηριο που πλενουμε τα ρουχα μας θα εχει τον ιο της γριπης,αφηστε ρε παιδια τα κουλά,απο το 98 καλα καλα που βγηκαν τα κινητα και τοση ραδιενεργεια που φαγαμε απο τις αφανεις κεραιες των εταιριων θα επρεπε να ειχαμε δωσει ταλαρα και για οποιον δεν καταλαβε θα τα χαμε τιναξει.συμφωνω στην μη πολλη χρηση του κινητου κατι που δεν κανουμε ολοι μας αλλα με τοση τεχνολογια αυριο θα γενναμε τα παιδια μας με το bluetooth ενσωματομενο μεσα τους για να συνδεομαστε και να τους δινουμε εντολη που θα πανε για πιπι που για νερο που για φαι και που για ατα.μα καλα ειμαστε εμεις μα ειναι και οι αλλοι παρτον ενα βαρα τον αλλο.

Δημοσ.

Με την διαφορα οτι η κεραια του ραδιοφωνου ειναι πολυ μακρια ενω η κεραια του κινητου ειναι διπλα στο κεφαλι σου.Ελπιζω μονο να μην αργα οταν καταλαβουμε οτι τα κινητα ειναι τα νεα τσιγαρα.Εγω προσωπικα αν και εχω κινητο,πολυ σπανια το χρησιμοποιω.Αντι αυτου,χρησιμοποιω msn για να επικοινωνω,τουλαχιστο το wifi ειναι πιο ασφαλες και η κεραια ειναι αρκετα μακρια.

Δημοσ.
Προτιμώ να έχει μούτρα παρά καρκίνο. Δεν είναι το ίδιο με το να μην του πάρω πχ ποδήλατο ή φανταχτερή τσάντα για το σχολείο. Δεν σκοπέυω να κάψω και το δικό μου παιδί επειδή πολλοί γονείς σήμερα είναι στη φάση "πάρε ό,τι θέλεις κι άσε με να δω μπαλα".

Δεν είπα ότι δεν θα πάρει κινητό, απλά όταν είναι πολύ μικρό (το παιδί) μπορεί να το έχει συγκεκριμένες ώρες μόνο, ή μόνο όταν είναι τελείως απαραίτητο. Και τουλάχιστον οι γονείς μπορούν να βάλουν το παιδί στη λογική του handsfree, δεν είναι πυρηνική φυσική, έχω δουλέψει σε δημοτικό και κανένα παιδάκι δεν το χρησιμοποιούσε.

ΚΑ8ΟΛΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ (το κινήτο) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ.Συγνώμη που μεταφέρω κακά μαντάτα όμως αυτό συμβένει (μη με ρωτάτε για ασφαλή απόσταση δεω γνωρίζω η επικρατέστερη άποψη είναι περι τα δυο (2) μέτρα

Δημοσ.
Ναι βολεύει περισσότερο να εχεις ενσύρματο και να σηκώνεσαι για να σηκώσεις το τηλ απο το να κάθεσαι στον καναπέ σου και να μιλήσεις απο κει χωρίς να σηκωθείς.

:confused::

Ο μονος λόγος που δεν εχει καποιος σήμερα ασύρματο τηλ ειναι για την ακτινοβολία και για το οτι αν πεσει το ρεύμα δεν μπορείς να πάρεις τηλ.;)

Ελαχιστοι ειναι εκείνοι δυστυχώς ομως.

και αν βλέπεις μπάλα και το σταθερό ειναι μέσα?

Και αν εχεις δυνατά μουσική στο δωμάτιο σου αλλά περιμένεις και τηλ?

Τι κάνεις?

Αν ειναι ετσι όπως το λες τότε ουτε το κινητό δεν ειναι ευκολία.

Δυστυχώς ομως ακριβώς επειδή και τα 2 ειναι ευκολίες γιαυτό έχουν γίνει νο 1 στις πωλήσεις και σε χρήση.

Και ακριβώς επειδή ειναι ευκολία κάποιοι ξεχνούν τις επιπτώσεις που εχουν τα 2 παραπάνω.

+ το wifi +++;)

Πωωω ρε φιλε, ποσο κακομαθημενοι πια.Το θεωρουμε κοπο να σηκωθουμε απ το κρεβατι. Δηλαδη στα παλια τα χρονια πως τη παλευαν? Ελεος, για δυο βηματα? Αντε πεντε.Και στην τελικη καλο μας κανει, ας περπατησουμε και λιγο. Θα μας προλαβει το καρδιακο επισοδιο πρωτου μας προλαβει το κινητο με την καθηστικη ζωη μας.

Αμα βλεπεις μπαλα κανε ενα λεπτο υπομονη να μιλησεις στο τηλ ή να τους πεις οτι θα τους παρεις σε λιγο.Ε, δεν χαθηκε και ο κοσμος, μη τα θελουμε ολα δικα μας.

Ε, και αμα ειναι κατι σημαντικο και δεν μπορεις να το κλεισεις, και ασυρματο να ειχες μπροστα απ την plasma tv σου, παλι δεν θα μπορουσες να εχεις την προσοχη σου στη μπαλα.

Και αμα περιμενεις τηλεφωνο μη βαλεις δυνατα τη μουσικη. Δεν μπορουμε να τα θελουμε ολα δικα μας. Κι αν παλι επιμενεις στη δυνατη μουσικη παρε απ τα τηλεφωνα που φωτιζουν οταν σε καλουν.

Ε, ρε προβληματα που εχει ο κοσμος...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:53 ----------

Ναι με τσαντακι για κινητο..

Σε αντιθετη περιπτωση θα λεμε, "που να το βαλω ρε μωρακι το κινητο" :lol:

Δημοσ.
Πωωω ρε φιλε, ποσο κακομαθημενοι πια.Το θεωρουμε κοπο να σηκωθουμε απ το κρεβατι. Δηλαδη στα παλια τα χρονια πως τη παλευαν? Ελεος, για δυο βηματα? Αντε πεντε.Και στην τελικη καλο μας κανει, ας περπατησουμε και λιγο. Θα μας προλαβει το καρδιακο επισοδιο πρωτου μας προλαβει το κινητο με την καθηστικη ζωη μας.

Αμα βλεπεις μπαλα κανε ενα λεπτο υπομονη να μιλησεις στο τηλ ή να τους πεις οτι θα τους παρεις σε λιγο.Ε, δεν χαθηκε και ο κοσμος, μη τα θελουμε ολα δικα μας.

Ε, και αμα ειναι κατι σημαντικο και δεν μπορεις να το κλεισεις, και ασυρματο να ειχες μπροστα απ την plasma tv σου, παλι δεν θα μπορουσες να εχεις την προσοχη σου στη μπαλα.

Και αμα περιμενεις τηλεφωνο μη βαλεις δυνατα τη μουσικη. Δεν μπορουμε να τα θελουμε ολα δικα μας. Κι αν παλι επιμενεις στη δυνατη μουσικη παρε απ τα τηλεφωνα που φωτιζουν οταν σε καλουν.

Ε, ρε προβληματα που εχει ο κοσμος...

Συμφωνούμε και ας μου έκανες επίθεση.

Δεν σου φταίω εγω που ο κόσμος βλέπει μπάλα και δεν σηκώνετε οταν χτυπάει το τηλ του και έπειτα αγοράζει ασύρματο εξάλλου.

btw εγω δεν βλέπω μπάλα ποτε οπότε ισως να μιλάω για όλους τους άλλους.

Καλη σου μέρα και αλλη φορά καλο ειναι να διαβάζεις ολα τα ποστ με χωρίς συναισθηματισμούς γιατι βγαζεις λάθος συμπεράσματα ;)

Δημοσ.

Ρε φιλε σορυ, δεν ειχα σκοπο. Απλα ετσι οπως τα εγραφες μου αναψαν λαμπακια. Ολα τα ποστ τα διαβασα.

Ισως να φταιει που ειναι προχωρημενη η ωρα. Απο ποτο γαρ..:D

Δημοσ.

οχι δεν φταίει η ωρα φταίει οτι κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου ;)

Διοτι προτεραιότητα στην ζωή τους 90% του πληθυσμού της γης εχει η πολυτέλεια και η άνεση παρά το γεγονος οτι μπορει να ειναι επιβλαβές ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό.

Ι.Χ. κινητό,ασύρματο,wifi , κάψιμο δάσους, σκότωμα για το συμφέρων,πόλεμος κλπ κλπ

Ολα αυτά για μια άνεση ρε παιδί μου για μια πολυτέλεια!

;)

Αμστελ γιατι έτσι μας αρέσει ενα πράγμα..

Δημοσ.

Μπα, αμα ηταν επικινδυνο το ραδιοφωνο θα το ειχαμε καταλαβει. Απο τελη 19ου αιωνα το χρησιμοποιουμε. Θα το ειχαμε καταλαβει. Διωρθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω οι ερτζιανες συχνοτητες δεν πρεπει να εχουν καμμια σχεση με την ακτινοβολια των κινητων.

Καλα, αμα υπαρχουν τετοια στοιχεια σιγα μην τις αφησουν οι εταιριες να βγουνε στην φορα. Μεχρι να βγουνε παει, εγινε το κακο...

Αλλα, το γεγονως οτι ο καρκινος εχει γινει η πρωτη αιτια θανατου , δεν σου αρκει σαν στοιχειο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:12 ----------

οχι δεν φταίει η ωρα φταίει οτι κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου ;)

Διοτι προτεραιότητα στην ζωή τους 90% του πληθυσμού της γης εχει η πολυτέλεια και η άνεση παρά το γεγονος οτι μπορει να ειναι επιβλαβές ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό.

Ι.Χ. κινητό,ασύρματο,wifi , κάψιμο δάσους, σκότωμα για το συμφέρων,πόλεμος κλπ κλπ

Ολα αυτά για μια άνεση ρε παιδί μου για μια πολυτέλεια!

;)

Αμστελ γιατι έτσι μας αρέσει ενα πράγμα..

Το χειροτερο ειναι φιλε μου οτι εχει γινει τροπος ζωης. Αν δεν το χεις το γ@μημ*ν0 ειναι σαν να απομονωνεσαι. Γιατι ολοι επικοινωνουν μ αυτο και αντε μετα νε σε βρουν.

Δηλαδη, αμα γνωρισεις μια γκομενα και σου ζητησει ή της ζητησεις το κινητο....?

Τι θα της πεις, φοβαμαι την ακτινοβολια:mrgreen:

Δημοσ.

Εντάξει, ΤΑ ΝΕΑ πρωτοτύπησαν πάλι, μπράβο.

Ένας πηχαίος τίτλος και χ.. η φοράδα στ' αλώνι.

Γενικά και ανούσια άρθρα για επιστημονικά θέματα, χωρίς πικάντικα επιστημονικά δεδομένα που δεν βρίσκονται σε επιστημονικά περιοδικά, είναι ο ορισμός της παραπληροφόρησης.

Τί να κάνουμε σήμερα? Να τρομάξουμε λίγο τον κοσμάκη και να το παίξουμε συμβουλάτορες.

Τρόμαξα, που να πάρει.

Για τα απόλυτα σχόλια που εκφράζονται εδώ περί μεταλλάξεων και για το ακατανόμαστο, απ'όσο κατάλαβα πήξαμε στους Πυρηνικούς Βιολόγους εδώ μέσα, προφανώς...

Φεύγω.

Δημοσ.

Το χειροτερο ειναι φιλε μου οτι εχει γινει τροπος ζωης. Αν δεν το χεις το γ@μημ*ν0 ειναι σαν να απομονωνεσαι. Γιατι ολοι επικοινωνουν μ αυτο και αντε μετα νε σε βρουν.

Δηλαδη, αμα γνωρισεις μια γκομενα και σου ζητησει ή της ζητησεις το κινητο....?

Τι θα της πεις, φοβαμαι την ακτινοβολια:mrgreen:

Έχω σκοπό να το παρατήσω το κινητό.

Και για να σου πω την αλήθεια ο μόνος λόγος που το έπαιρνα τόσο καιρό ήταν για τα ραντεβού ξέρεις...

-που εισαι αγαπη μου?

-να εκει ειμαι

- α οκ έρχομαι.

Αμα γνωρίσω καμιά γκόμενα την έβαψα :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Το βλέπω να γίνεται σαν το τσιγάρο το θέμα.

Παλιά πολλοί καπνίζαν και το απολαμβάναν. Ακόμα και παιδιά καπνίζαν.

Αργότερα ακούστηκαν φήμες ότι είναι βλαβερό. Πολλοί τις άκουσαν, κανένας δεν έδωσε σημασία.

Στην συνέχεια απαγορεύτηκε για τα παιδιά.

Ύστερα αποδείχθηκε πολύ επικίνδυνο, και βάλαν ετικέτες ότι βλάπτει την υγεία.

Φέτος απαγορεύτηκε στους δημόσιους χώρους.

Κάποια στιγμή θα απαγορευτεί τελείως.

Εντελώς συμπτωματικά, παραλληλα με την εξέλιξή τους αυξάνονταν και οι φόροι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...