kapodistrias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι βρε,θέλω να πω οτι ΟΚ μπορείς να πεις ότι με βλάπτει άρα δεν το χρησιμοποιώ,αλλά η γειτονιά να ναι φουλ στα ασύρματα οπότε δώρον άδωρο.Δλδ αν γύρω μου δεν έχω ούτε ένα ασύρματο τότε καλώδιο,αν κάνεις όμως search και βρεις 350 ασύρματα τότε κλάιν,κάντο κι εσύ ασύρματο σιγά Σκέψου όμως να κατεβάζεις με τον υπολογιστή μέσω wireless.Πόσα πακέτα πηγαινοέρχονται. Άλλο να έχεις γενικά γύρω σου ασύρματα και άλλο να συνδέεσαι και με τον υπολογιστή.
seishirosakura Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 βρε συ ξερεις ποσο ποιο δυνατο/επιζημιο ειναι οταν βρισκεται μεσα στο σπιτι σου? με τους αλλους δεν μπορεις να κανεις τπτ ποσο δυσκολο ειναι να χρησιμοποιησεις καλωδιο αν μπορεις Μου φαίνεται δύσκολο να πιστέψω πως κάποιος ενώ έχει την επιλογή, προτιμά το ασύρματο.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι βρε,θέλω να πω οτι ΟΚ μπορείς να πεις ότι με βλάπτει άρα δεν το χρησιμοποιώ,αλλά η γειτονιά να ναι φουλ στα ασύρματα οπότε δώρον άδωρο.Δλδ αν γύρω μου δεν έχω ούτε ένα ασύρματο τότε καλώδιο,αν κάνεις όμως search και βρεις 350 ασύρματα τότε κλάιν,κάντο κι εσύ ασύρματο σιγά Δεν είναι ετσι αν 24 ώρες τρως ένα 20% τις ακτινοβολίας απο τα κινητά και χρησιμοποιείς και εσυ το κινητό σου για 1 ώρα κάθε μέρα έχεις φάει σε ενα 24ωρο 5,8 που αντιστοιχεί να έχεις 5,8 τηλέφωνα απο πάνω σου 1 ωρα ενεργά (χωρια το όταν το εχεις πάνω σου χωρίς να μιλάς) την ήμερα και οχι 4,8. Αν το κάνεις αυτό για εναν χρόνο ειναι σαν να έχεις 2117 κινητά για μια ώρα πάνω απο το κεφάλι σου ολα ενεργά στην φουλ απόδοση της ακτινοβολίας τους. Αρα επιβαρύνεις και άλλο την σωματική σου υγειά με την προσωπική σου χρήση.
million_voices Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μου φαίνεται δύσκολο να πιστέψω πως κάποιος ενώ έχει την επιλογή, προτιμά το ασύρματο. αν μιλας για wi fi ψαξτο,θα εκπλαγεις... για τηλεφωνα δεν το συζηταω εχεις δει σπιτι χωρις ασυρματο? για κινητα ποσοι χρησιμοποιουν headset αστο βαρεμαρα,ευκολια,αγνοια και δεν μαμεις
elven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 1)αν μιλας για wi fi ψαξτο,θα εκπλαγεις... 2)για τηλεφωνα δεν το συζηταω εχεις δει σπιτι χωρις ασυρματο? 3)για κινητα ποσοι χρησιμοποιουν headset αστο βαρεμαρα,ευκολια,αγνοια και δεν μαμεις 1)Το χω ενσύρματο 2)Δεν έχω ασύρματο τηλ 3)Έχω hands free Δεν είναι γιατί θέλω να προστατευτώ απο την ακτινοβολία,η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι, αλλά έτσι με βολεύει,οι περισσότεροι πιστεύω έτσι κάνουν,ξέρω γω
seishirosakura Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 αν μιλας για wi fi ψαξτο,θα εκπλαγεις... για τηλεφωνα δεν το συζηταω εχεις δει σπιτι χωρις ασυρματο? για κινητα ποσοι χρησιμοποιουν headset αστο βαρεμαρα,ευκολια,αγνοια και δεν μαμεις Η αλήθεια είναι ότι το wifi έχει πάρει τα πάνω του.. Επιμένω στο παραδοσιακό. Έχω δει σπίτι χωρις τηλέφωνο οπότε a fortiori ... Headset ειναι μούφα. Χίλιες φορές handsfree. Στην τελική, κάνε εσύ την δουλειά σου όσο ασφαλέστερα μπορείς και να εύχεσαι να το πάρουν χαμπάρι και οι γύρω σου καθώς θέλοντας και μη επηρρεαζεσαι.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 1)Το χω ενσύρματο2)Δεν έχω ασύρματο τηλ 3)Έχω hands free Δεν είναι γιατί θέλω να προστατευτώ απο την ακτινοβολία,η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι, αλλά έτσι με βολεύει,οι περισσότεροι πιστεύω έτσι κάνουν,ξέρω γω Ναι βολεύει περισσότερο να εχεις ενσύρματο και να σηκώνεσαι για να σηκώσεις το τηλ απο το να κάθεσαι στον καναπέ σου και να μιλήσεις απο κει χωρίς να σηκωθείς. : Ο μονος λόγος που δεν εχει καποιος σήμερα ασύρματο τηλ ειναι για την ακτινοβολία και για το οτι αν πεσει το ρεύμα δεν μπορείς να πάρεις τηλ. Ελαχιστοι ειναι εκείνοι δυστυχώς ομως.
elven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι βολεύει περισσότερο να εχεις ενσύρματο και να σηκώνεσαι για να σηκώσεις το τηλ απο το να κάθεσαι στον καναπέ σου και να μιλήσεις απο κει χωρίς να σηκωθείς.: Όχι δεν θεωρώ ευκολία το να μη σηκωθώ,και για νερό σηκώνομαι δεν έχω ψύκτη σε κάθε δωμάτιο. Το θεωρώ αυτονόητο και με βολεύει με την έννοια δεν με χαλάει(γιατί όπως είπα δεν θεωρώ ευκολία το να μη σηκωθώ)
Street-Fighter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι δεν θεωρώ ευκολία το να μη σηκωθώ,και για νερό σηκώνομαι δεν έχω ψύκτη σε κάθε δωμάτιο.Το θεωρώ αυτονόητο και με βολεύει με την έννοια δεν με χαλάει(γιατί όπως είπα δεν θεωρώ ευκολία το να μη σηκωθώ) και αν βλέπεις μπάλα και το σταθερό ειναι μέσα? Και αν εχεις δυνατά μουσική στο δωμάτιο σου αλλά περιμένεις και τηλ? Τι κάνεις? Αν ειναι ετσι όπως το λες τότε ουτε το κινητό δεν ειναι ευκολία. Δυστυχώς ομως ακριβώς επειδή και τα 2 ειναι ευκολίες γιαυτό έχουν γίνει νο 1 στις πωλήσεις και σε χρήση. Και ακριβώς επειδή ειναι ευκολία κάποιοι ξεχνούν τις επιπτώσεις που εχουν τα 2 παραπάνω. + το wifi +++
elven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 και αν βλέπεις μπάλα και το σταθερό ειναι μέσα?Και αν εχεις δυνατά μουσική στο δωμάτιο σου αλλά περιμένεις και τηλ? Τι κάνεις? Αν ειναι ετσι όπως το λες τότε ουτε το κινητό δεν ειναι ευκολία. Δυστυχώς ομως ακριβώς επειδή και τα 2 ειναι ευκολίες γιαυτό έχουν γίνει νο 1 στις πωλήσεις και σε χρήση. Και ακριβώς επειδή ειναι ευκολία κάποιοι ξεχνούν τις επιπτώσεις που εχουν τα 2 παραπάνω. + το wifi +++ Διαλέγεις καλύτερο μέρος για το σταθερό Αν έχεις τσίτα την μουσική έχει λαμπάκι πάνω που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει συναγερμός και αναβοσβήνει. Μπορείς να βάλεις και 2 ενσύρματα. Δεν παίζει οπότε,τουλάχιστον για μένα,δεν μου προσφέρει τπτ το ασύρματο τηλ,μου φαίνεται το ίδιο με το να μετακινήσω την τουαλέτα 2 μέτρα προς την πόρτα για να φτάνω πιο γρήγορα Έχω την εντύπωση ότι αυτός ο παλιοχαρακτήρας million_voices με κοροιδεύει πάλι αλλά θα το καταπιώ επειδή είναι linuxas. Τες πα το σκίσαμε,stop απο εμένα
million_voices Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ναι linuxας με 7αρια μια φορα δεν σε ειπα σφιχτη και μου κανεις μουτρα? μεχρι αβαταρ αλλαξα για παρτη σου,τι αλλο θες για να πειστεις?:p ω ναι θα πεσει συγυρισμα ,i can feel it coming
Street-Fighter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Διαλέγεις καλύτερο μέρος για το σταθερό Αν έχεις τσίτα την μουσική έχει λαμπάκι πάνω που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει συναγερμός και αναβοσβήνει. Μπορείς να βάλεις και 2 ενσύρματα. Δεν παίζει οπότε,τουλάχιστον για μένα,δεν μου προσφέρει τπτ το ασύρματο τηλ,μου φαίνεται το ίδιο με το να μετακινήσω την τουαλέτα 2 μέτρα προς την πόρτα για να φτάνω πιο γρήγορα Ναι καλά τα λες τράβα δες τα υπόλοιπα 9 εκατομμύρια αν έχουν την λογική σου όμως. Και για να στο πω και λιγο διαφορετικά για πιο λογο βγήκε το ασύρματο και οκ βγήκε γιατι το χρησιμοποιεί ο κόσμος? Μην κοιτάς το τι κάνεις εσυ μονο δες και τους άλλους πως λειτουργούν στην καθημερινότητα τους και ποσο μάλλον οταν δεν υπάρχει μονο ενα άτομο στο σπίτι κλπ κλπ. Απο κει και περα δεν νομίζω να αξίζει το ασύρματο όπως και το καθε ασύρματο για την οποιαδήποτε συνέπεια μπορεί να εχει στην υγειά μας. Γιαυτό κοιτάω ολα να τα εχω ενσύρματα στην καθημερινότητα μου. Διαλέγεις και παίρνεις εύκολη ζωη χωρίς κόστος και πολύ σκέψη αλλα με προβλήματα υγείας ή το αντίθετο αλλά αβλαβείς όσο γίνεται
lef50 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέτρα προστασίας Χρησιμοποιείτε ενσύρματο ακουστικό ή τη λειτουργία ανοιχτής ακρόασης για να μιλήσετε- ή στείλτε SΜS. Κρατάτε το κινητό μακριά από το σώμα σας - ποτέ μην το βάζετε σε τσέπες. Έχω την εντύπωση ότι αυτός ο παλιοχαρακτήρας million_voices με κοροιδεύει πάλι αλλά θα το καταπιώ επειδή είναι linuxas. ναι linuxας με 7αρια μια φορα δεν σε ειπα σφιχτη και μου κανεις μουτρα? Μετρα προστασιας και πρασσινα αλογα με τετοιους λεβεντες συμφορουμιτες εγω δεν φοβαμαι τιποτα :lol Γεια σας παιδια και εγω μαζι σας
michael92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι βολεύει περισσότερο να εχεις ενσύρματο και να σηκώνεσαι για να σηκώσεις το τηλ απο το να κάθεσαι στον καναπέ σου και να μιλήσεις απο κει χωρίς να σηκωθείς.: Ο μονος λόγος που δεν εχει καποιος σήμερα ασύρματο τηλ ειναι για την ακτινοβολία και για το οτι αν πεσει το ρεύμα δεν μπορείς να πάρεις τηλ. Ελαχιστοι ειναι εκείνοι δυστυχώς ομως. Το ασύρματο δεν βολεύει γιατί το χάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα