af9pk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι γεγονός (αν θέλεις μπορώ να αναζητήσω την πηγη) πως η ακτινοβολία του κινητού επηρρεάζει αρνητικά και σημαντικά το σπέρμα (ταχύτητα' date=' ιξώδες, αριθμός κ.ο.κ) του άντρα. Με ενδιαφέρει να διαβάσω την έρευνα. Θα μπορούσες να παραθέσεις την πηγή; Μήπως βρήκες τον χρόνο seishirosakura να βρεις την έρευνα;
PCharon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Με ενδιαφέρει να διαβάσω την έρευνα. Θα μπορούσες να παραθέσεις την πηγή; http://i.cdn.turner.com/cnn/2008/images/09/18/effectsofradiofrequencyelectromagnetcwaves2008.pdf (pilot study) (uncorrected proof) .
wrongstuff Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 εγω εχω αλλη απορια..............καλα πες οι γυναικες το βαζουν στην τσαντα τους και δεν το εχουν συνεχεια πανω τους........εμεις οι αντρες εκτος απο την τσεπη που να το βαλουμε????????????????????????να κυκλοφορουμε με τσαντακι για το κινητο?????????? Για το καλοκαίρι βάλτο στην κολότσεπη, δεν έχει τπτ εκεί γύρω. Υο χειμώνα στην τσέπη του παλτού....
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 υπαρχει τσαντακι με επενδυση μολυβδου στο πισω μερος για να μην εκπεμπει το κινητο σου πανω στο μπιπππππππ.
yiannakas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 υπαρχει τσαντακι με επενδυση μολυβδου στο πισω μερος για να μην εκπεμπει το κινητο σου πανω στο μπιπππππππ. που το βρίσκουμε να το αγοράσουμε?
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 θα σε γελασω.ψαξτο σε κανα google να δεις.
nikosgr12 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ρίξτε μιά ματία στο em-wall.com, νομίζω θα το βρείτε ενδιαφέρον - είναι θήκες που προστατεύουν από την ακτινοβολία των τηλεφώνων.
Jimys2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ ενδιαφερον site, οντως!! Αναρωτιεμαι ποτε θα ανοιξουνε το shop...
beez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Ρίξτε μιά ματία στο em-wall.com, νομίζω θα το βρείτε ενδιαφέρον - είναι θήκες που προστατεύουν από την ακτινοβολία των τηλεφώνων. αν η λυση ειναι τοσο απλη γιατι να μην ερχετε στανταρ μαζι με τα κινητά? νομιζετε οτι ειναι προς οφελος των εταιριών να ακτινοβολουν τους πελάτες τους? απλος θα πρεπει να υπάρχει μια ανεξάρτητη ερευνα για πιθανές λυσεις στο προβλημα. το γέλοιο βεβαια ειναι οτι αν μιλησεις με τιν βονταφον σου σκάνε το παραμύθι οτι δεν εχει αποδειχτει σχεση της ακτινοβολίας απο τα κινητά με προβληματα υγειας κτλπ..θα πρεπει να βγαλουμε κεραίες για να αποδειχθεί φαίνεται...
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 υπαρχουν θηκες με την πλατη να ειναι απο μολυβδο για να μην περναει η ακτινοβολια απο το κινητο στο σωμα και απλα να φευγει προς την αλλη πλευρα.ως γνωστο η μπολικη ακτινοβολια φευγει απο το πισω μερος του κινητου.καλο για οταν μιλας στο τηλεφωνο αλλα κακο οταν το εχεις στην τσεπη σου κτλ μια που ολη το βαζουμε με την οθονη προς τα εξω.
Tigran Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Θέμα συνήθειας είναι αυτό με την τσέπη. Εμένα μου το είχε πει ένα φιλαράκι αυτό για την περισσότερη ακτινοβολία από την πίσω μεριά πριν 5-6 χρόνια κι έκτοτε πάντα το βάζω με την οθόνη προς τα μέσα.
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 και επισης καλο ειναι οταν μιλαμε να αλλαζουμε αυτι για να μην ζεστενεται μονο η μια πλευρα.
Tigran Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Και να μην κουράζεται και μόνο το ένα χέρι
agent_smith Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Χμμ, ακόμα μια έρευνα που λέει ότι το κινητό επηρεάζει. Δε πειράζει θα χρηματοδοτήσουν οι AT&T, Sprint, T-Mobile, Verizon, Vodafone, O2 κτλπ κανένα μεγάλο πανεπιστήμιο να κάνει νέα έρευνα να αποδεικνύει ότι τα κινητά δεν επηρεάζουν κανέναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα