poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 με ενδιαφέρει πολύ το θέμα και διάβασα όλες τις απαντήσεις.κατά την γνώμη μου καμία έρευνα δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα σε ένα τόσο σημαντικό θέμα αφού τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια. είναι δυνατόν να σου πουν ότι το κινητό αυξάνει την πιθανότητα καρκίνου αν το χρησιμοποιείς 10 χρόνια σε μία έρευνα 4 χρόνων; (δεν είμαι ειδικός ας μας απαντήσει κάποιος). έστω ότι γίνεται έρευνα και το αποδεικνύει , λέτε να το αφήσουν να βγει στην φόρα; κάτι ανάλογο με το τσιγάρο αλλά κατά την γνώμη μου σε πολύ μεγαλύτερη έκταση. 1 στους 3 καπνίζει αλλά 1 έχει 2 κινητά. τίποτα δεν σου εγγυάται ότι θα πάθεις καρκίνο, απλά παίζεις με τις πιθανότητες ειμαστε πειραματοζωα.αυτο ειναι το σιγουρο.
Karnov Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 ειμαστε πειραματοζωα.αυτο ειναι το σιγουρο. Πολύ σίγουρο... Ας ελπίσουμε να μην γίνει ότι έγινε με τις καπνοβιομηχανίες στην Αμερική εις την "ν". Γιατί αυτή τη φορά θα είναι τεράστιο το κύμα των αγωγών και των αποζημιώσεων. Παγκόσμιο πρόβλημα θα προκύψει. Ας ενημερώσουν τον κόσμο και ας κόψουν τις κωλο-διαφημίσεις των κινητών. Να γ@&8$ω τα υπερκέρδη των εταιρειών!
patentapc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ και τρεις εβδομάδες μπορεί και πολύ παραπάνω το κεφάλι μου είναι συνέχεια κάπως μουδιασμένο! Αποφάσισα να πάω για εξετάσεις αυτην την εβδομάδα! Αν τελικά έχω τπτ θα σας χαιρετήσω όλους και θα πάω στο βουνό να ξέρετε! θα σας ενημερώσω!!!
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ σίγουρο... Ας ελπίσουμε να μην γίνει ότι έγινε με τις καπνοβιομηχανίες στην Αμερική εις την "ν". Γιατί αυτή τη φορά θα είναι τεράστιο το κύμα των αγωγών και των αποζημιώσεων. Παγκόσμιο πρόβλημα θα προκύψει. Ας ενημερώσουν τον κόσμο και ας κόψουν τις κωλο-διαφημίσεις των κινητών. Να γ@&8$ω τα υπερκέρδη των εταιρειών! θα σου πουνε οτι εμεις στους ορους γραφουμε οτι υπαρχει αυτο και αυτο το θεμα και οτι καποια αλλα θεματα ειναι με ερωτηματικο και οτι απο εκει και περα ειναι στο χερι του χρηστη.και παντα προσεχουν τι γραφουν στους οροιυς για να μην μπορεις να πεις τιποτα.
beez Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 σχετικα με τα bluetooth παντος, αν παρεις υπόψη την απόσταση και την ισχύ λειτουργίας θα έλεγα οτι ειναι αρκετές τάξης μεγέθους κάτω απο την ακτινοβολία τον κινητων. για class 2 devices η συγκριση ειναι 1000 mw με 2,5 mw απο wikipedia Health concerns Main article: Wireless electronic devices and health Bluetooth uses the microwave radio frequency spectrum in the 2.4 GHz to 2.4835 GHz range. Maximum power output from a Bluetooth radio is 100 mW, 2.5 mW, and 1 mW for Class 1, Class 2, and Class 3 devices respectively, which puts Class 1 at roughly the same level as mobile phones, and the other two classes much lower.[35] Accordingly, Class 2 and Class 3 Bluetooth devices are considered less of a potential hazard than mobile phones, and Class 1 may be comparable to that of mobile phones.
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 class 2 νομιζω ειναι τα bluetooth τα ακουστικα.class 1 τι ειναι?αυτα στα pc μαλλον
beez Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 το class 1 ειναι για καποιον που θελει εμβέλεια μεχρι 100 μέτρα.
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 το class 1 ειναι για καποιον που θελει εμβέλεια μεχρι 100 μέτρα. μαλον ειναι η να πω ηταν το Class 1 για το fritz το Isdn που ηταν το μοναδικο isdn ρουτερ που επαιζε bluetooth.isdn οχι adsl over isdn.adsl kai bluetooth σιγουρα δεν βγηκε ποτε.
underground21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Όλοι πάνω κάτω βλέπω συμφωνούμε με τις απόψεις των ανεξάρτητων ερευνών αλλά πόσοι απο εμάς είμαστε πρόθυμοι να βγάλουμε απο την ζωή μας το κινητό??? Νομίζω η απάντηση είναι προφανής... Αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις έτσι λειτουργούμε στην πλειοψηφία.. Θυμάμαι πριν καμία 10ετία που ήμουν λύκειο και δεν έιχαμε κινητά..Ωραίες εποχές...
poulinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 οτι εχει γινει καπως Must εχει γινει για πολλα ατομα.απλα απο το να ειναι Must για λιγα ατομα μεχρι να μιλαμε απειρες ωρες εχει διαφορα.ειδικα τωρα με τα προγραμματα καρτοκινητης οπου 5 ευρω 10 ωρες ομιλιας και καρκινου δωρο
nikoscheng Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ και τρεις εβδομάδες μπορεί και πολύ παραπάνω το κεφάλι μου είναι συνέχεια κάπως μουδιασμένο! Αποφάσισα να πάω για εξετάσεις αυτην την εβδομάδα! Αν τελικά έχω τπτ θα σας χαιρετήσω όλους και θα πάω στο βουνό να ξέρετε! θα σας ενημερώσω!!! +1000 . . . . .
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 δεν μας ειπε ποσες ωρες μιλαει και αν ποτε στην ζωη του χρησιμοποιησε bluetooth.β.μπορει να ειναι αργα και ναμην προλαβεις να πας στο βουνο.humor black:P
pomon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Ενας γνωστος μου που δουλευει σε μεγαλη εταιρια κινητης τηλεφωνιας μου ειπε οτι η χρηση του κινητου ειναι ακινδυνη....... αν φορας handsfree
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 πες του να προσεχει τι λεει.ακινδυνο εντος εισαγωγικων ειναι τοκινητο οταν μιλας μe hands free η bluetooth αλλα το κινητο βρισκεται μακρια σου και οχι μεσα στο τσαντακι η να το κρατας στο χερι η μεσα στην τσεπη.
ghost0002001 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Πες μου πως θα φερθείς στο παιδί σου όταν τα άλλα έχουν και αυτό ζηλεύει και στο τέλος μπορεί να σου κρατήσει και μούτρα. Είναι δύσκολο θέμα. Ο μόνος δρόμος είναι να σε εμπιστεύεται το παιδί σου και να του εξηγήσεις καλά τους λόγους δείχνοντας (ίσως) και την ανησυχία σου. Θα πρέπει όμως και οι γονείς να τα πετάξουν τα έρμα... (το καλό παράδειγμα). Το κινητό δεν είναι βλαβερό μόνο για τα παιδιά. Αν αυτό δεν πιάσει... απλά πείτε το ΟΧΙ. Θα πρέπει να την ξέρει αυτή τη λέξη ένα παιδί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα