million_voices Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ε ναι καπου πρεπει να μην το παρανταντευεις κιολας και να σφιξεις γερα το στομαχι σου
Vasilisxd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά, εγώ δηλαδή που έχω και μόνιμα το 3G και δεν χρησιμοποιώ HandsFree.... Αλλά και πάλι που να με προλάβει η ακτινοβολία.... Πρώτα έχουμε καρδιά , μετά στομάχι από τα FastFood , μετά το Νερό από την βρύση , μετά τα Άπειρα εργοστάσια της περιοχής...
seishirosakura Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά, εγώ δηλαδή που έχω και μόνιμα το 3GS και δεν χρησιμοποιώ HandsFree.... Αλλά και πάλι που να με προλάβει η ακτινοβολία.... Πρώτα έχουμε καρδιά , μετά στομάχι από τα FastFood , μετά το Νερό από την βρύση , μετά τα Άπειρα εργοστάσια της περιοχής... ... και στο τέλος θα πας από αυτοκινητιστικό!
million_voices Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά, εγώ δηλαδή που έχω και μόνιμα το 3GS και δεν χρησιμοποιώ HandsFree.... Αλλά και πάλι που να με προλάβει η ακτινοβολία.... Πρώτα έχουμε καρδιά , μετά στομάχι από τα FastFood , μετά το Νερό από την βρύση , μετά τα Άπειρα εργοστάσια της περιοχής... ε ναι οποτε μπορεις και να αρχισεις να αυτομαστιγωνεσαι,δεν μαμεις
kapodistrias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ανυπομονώ να δω μια έρευνα για τα wireless.Και μάλιστα με τα καινούρια πρωτόκολλα (n).
million_voices Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ανυπομονώ να δω μια έρευνα για τα wireless.Και μάλιστα με τα καινούρια πρωτόκολλα (n). το n ειναι πολλα g σε διαφορετικα καναλια αθροιστικα περιμενεις ερευνα? αν μπορεις να κανεις δουλεια με ενσυρματο μην το σκεφτεσαι καν το ιδιο ισχυει και για τα ασυρματα τηλεφωνα
elven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 το n ειναι πολλα g σε διαφορετικα καναλια αθροιστικα περιμενεις ερευνα? αν μπορεις να κανεις δουλεια με ενσυρματο μην το σκεφτεσαι καν το ιδιο ισχυει και για τα ασυρματα τηλεφωνα Και αν το πάνω διαμέρισμα έχει 12 ασύρματα,το κάτω 14 και το δίπλα 25 τι κάνουμε; Πάμε να χτίσουμε στην εξοχή; Αν είσαι σε μεγάλη πόλη,λίγο πολύ θα την φας στη μάπα την ακτινοβολία,απο κάπου θα σου ρχεται σπίτι,δεν παίζει να μην
million_voices Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Και αν το πάνω διαμέρισμα έχει 12 ασύρματα,το κάτω 14 και το δίπλα 25 τι κάνουμε;Πάμε να χτίσουμε στην εξοχή; Αν είσαι σε μεγάλη πόλη,λίγο πολύ θα την φας στη μάπα την ακτινοβολία,απο κάπου θα σου ρχεται σπίτι,δεν παίζει να μην ναι ρε φιλε καποτε ολοι θα πεθανουμε δεν μαμιεται γιατι να μην αυτοκτονουμε καπως ετσι ειναι η λογικη σου
elven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ναι ρε φιλε καποτε ολοι θα πεθανουμε δεν μαμιεται γιατι να μην αυτοκτονουμε καπως ετσι ειναι η λογικη σου Καμία σχέση,λέω ότι απλά δεν μπορείς να τ αποφύγεις
million_voices Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 θα μπορουσες απλα να πεις βαριεμαι η θελω την ευκολια no matter what
Street-Fighter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 btw πόσοι απο σας μπαίνετε στις συγκοινωνίες? Ποιο σπαστικό δεν υπάρχει απο το να βλέπεις να ειναι ολοι γύρω σου και να μιλάνε στο κινητό τους. Πόσες φορές εχω στριμωχτεί για να τους αποφύγω αχ :mad: Καντε το τεστ. Βαλτε μια βδομάδα οταν κοιμάστε ανοιχτό κατω απο το μαξιλάρι σας αν δεν ξυπνάτε καθε πρωι στην καλύτερη μουδιασμένοι ή με πονοκέφαλο τοτε είστε θεοί ή έχετε αντισώματα στην ακτινοβολία!
21century Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Θεωρητικά το ασύρματο δίκτυο ειναι το ασφαλέστερο όλων ακόμα και απο κινητά ακόμα και απο τα ασύρματα σταθερά που έχουμε στο σπίτι μας. Για τα κινητά ισχύει το Παν μετρον άριστον ιδίως για μικρά παιδιά και έγκυους, αλλά και η παρατεταμένη χρήση στο αυτί. Εχω συνατήσεις περιπτώσεις που πολλές φορές ένα ανοικτό κινητό κοντά στο κρεβάτι δεν είναι ότι καλύτερο. Ας είμαστε επιφυλακτικοί αλλά και να μετριάζουμε τη χρήση του..
elven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 θα μπορουσες απλα να πεις βαριεμαι η θελω την ευκολια no matter what Όχι βρε,θέλω να πω οτι ΟΚ μπορείς να πεις ότι με βλάπτει άρα δεν το χρησιμοποιώ,αλλά η γειτονιά να ναι φουλ στα ασύρματα οπότε δώρον άδωρο. Δλδ αν γύρω μου δεν έχω ούτε ένα ασύρματο τότε καλώδιο,αν κάνεις όμως search και βρεις 350 ασύρματα τότε κλάιν,κάντο κι εσύ ασύρματο σιγά
million_voices Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 βρε συ ξερεις ποσο ποιο δυνατο/επιζημιο ειναι οταν βρισκεται μεσα στο σπιτι σου? με τους αλλους δεν μπορεις να κανεις τπτ ποσο δυσκολο ειναι να χρησιμοποιησεις καλωδιο αν μπορεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα