Προς το περιεχόμενο

HP W2448HC.Αξίζει ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Λεμε οτι θα πρεπει να εισαι τρελος για να πληρωσεις ακριβοτερα για μια μικροτερη οθονη...

Το pm το δες?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λεμε οτι θα πρεπει να εισαι τρελος για να πληρωσεις ακριβοτερα για μια μικροτερη οθονη...

Μπορεί και να είμαι :devil:.Δεν ξέρω πείτε το κόλλημα αλλά η web cam με ξενερώνει :cry:. Πήγα Κωτσόβωλο και είχε κάποια HP 20-21" στα 250 ευρώ.

Το pm το δες?

Yap.Και πάλι σε ευχαριστώ.

ΥΓ: Μήπως περιλαμβάνει και καλώδιο η αντάπτορα DVI - HDMI ? :rolleyes:

ΥΓ_2: Δηλ. μετά από αυτή μάλλον η επόμενη επιλογή που αξίζει είναι η Samsung SM-F2380 στα 349 ? :X

Δημοσ.

Νηφάλιος πια :-) και μετά από αρκετό ψάξιμο, θα τολμήσω να πω πως ίσως δεν είναι και τόσο άδικο να συγκρίνουμε την οθόνη με πολύ ακριβότερα panels!

Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή και στέκεται πολύ καλά δίπλα τους!!!

Αλλά...ακύρωσα την παραγγελία!

Θεωρώ πως 130W κατανάλωση είναι πολλά για το συγκεκριμένο μοντέλο και τη σύγχρονη τεχνολογία!

Αν δείτε τι καταναλώνουν οι καινούργιες θα καταλάβετε!

Ο καθένας με την τρέλα του!! :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.
Μπορεί και να είμαι :devil:.Δεν ξέρω πείτε το κόλλημα αλλά η web cam με ξενερώνει :cry:.

Εγω καπως αλλιως το λεω, αλλα ακουγομαστε δημοσια... B)

Παντως παντα μπορεις να μη τη συνδεσεις ή να μη την εγκαταστησεις αν θεωρεις οτι μπορει να σου υποκλεψει καποιος κατι με καποιο τροπο (τετοιες φοβιες εχει μ αυτα και ο... πατερας μου :P )

Επισης, αν θες στελνω φωτο για να δεις οτι δε φαινεται η webcam, ειναι ενα στρογγυλο πραγματακι διαμτρου 0,7cm στο ιδιο χρωμα με αυτο του περιγραμματος της οθονης (μαυρο γυαλιστερο), οποτε δε φαινεται καν...

Yap.Και πάλι σε ευχαριστώ.

Τίπουτις :-)

ΥΓ: Μήπως περιλαμβάνει και καλώδιο η αντάπτορα DVI - HDMI ? :rolleyes:

Εχει καλωδιο DVI->HDMI μεσα, η 24ρα παντα.

ΥΓ_2: Δηλ. μετά από αυτή μάλλον η επόμενη επιλογή που αξίζει είναι η Samsung SM-F2380 στα 349 ? :X

Τις επιλογες σου εσυ τις καθοριζεις.

Νηφάλιος πια :-) και μετά από αρκετό ψάξιμο, θα τολμήσω να πω πως ίσως δεν είναι και τόσο άδικο να συγκρίνουμε την οθόνη με πολύ ακριβότερα panels!

Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή και στέκεται πολύ καλά δίπλα τους!!!

Αποδεικνυεται αυτο απο καπου?

Αλλά...ακύρωσα την παραγγελία!

Ντόινγκ! Κι αλλος τρελος μας βρηκε!

Θεωρώ πως 130W κατανάλωση είναι πολλά για το συγκεκριμένο μοντέλο και τη σύγχρονη τεχνολογία!

Η μεγιστη καταναλωση (με το φωτισμο στο max) ειναι 130 βατ. Πρακτικα το βραδυ ο φωτισμος αυτορυθμιζεται καπου στο 0-20% (ναι ακομα και στο 0% οι λαμπες φωτιζουν) ενω τη μερα δεν ξεπερνα το 60-70%.

Αλλωστε γιαυτο οταν ειναι στο max ο φωτισμος η οθονη ζεσταινεται αρκετα...

Ο καθένας με την τρέλα του!! :rolleyes:

Επιβεβαιωθηκα :P

Δημοσ.

QUOTE]

Είναι σημαντικό αυτό ? :rolleyes:.Η οθόνη θα δουλεύει αρκετά

• Moderators
Δημοσ.

1920χ1080= fail. (οταν με ενα 10ρικακι παραπανω παιρνεις αξιοπρεπεστατο 1920x1200 Monitor)

Επειδη ειναι Dell δε λεει κατι, κι αυτη ΤΝ πανελ εχει...

Αυτο το πλαστικο κομματακι που αποκαλουν βαση το εχει δυστυχως και αυτη η Dell...

Δημοσ.
Παντως παντα μπορεις να μη τη συνδεσεις ή να μη την εγκαταστησεις αν θεωρεις οτι μπορει να σου υποκλεψει καποιος κατι με καποιο τροπο (τετοιες φοβιες εχει μ αυτα και ο... πατερας μου :P )

Δεν έχω τέτοιες φοβίες :-D Απλά δεν μου αρέσουν συσκευές τύπου "all in one".Έκανα μια υποχώρηση στο θέμα των ηχείων.Δεν ξέρω αν με παίρνει να κάνω υποχώρηση και στο θέμα της web cam :-D

• Moderators
Δημοσ.

Απλα παντα μπορεις να μη τα χρησιμοποιεις!

Εγω π.χ. τα ηχεια της δε τα χρησιμοποιω καν... αλλα δε με χαλασε που οταν ηθελα να παρω την οθονη εκει που πηγα διακοπες για να βλεπω καμια ταινια δεν ηταν αναγκη να παρω τις γκουμουτσες ηχεια που εχω στο σπιτι... ;)

Ενω π.χ. η webcam που δοκιμασα μου αρεσε οποτε και τη χρησιμοποιω.

Α και please απαντα σε ολα μαζι, κι ας κανεις κανα λεπτακι παραπανω.

Ετσι οπως γινεται τωρα αποπροσανατολιζεται η κουβεντα.

Οπα και μια διορθωση: Λαθος ανεφερα οτι εχει DVI-> HDMI μεσα. Εχει HDMI-> HDMI :-)

• Moderators
Δημοσ.

Ε ενα ατομο με sedan αυτοκινητο μια χαρα χωραει, πιστεψε με, κι ας ηταν ογκοδεσταστο το κουτι της :P

Δημοσ.

lol GeorgeMan

Κι όμως είναι πολλά τα watt Άρη!!! :-D :-D

Τώρα, για τις επιδόσεις της οθόνης, ρίξε μια ματιά εδώ.

Έχει ενδιαφέρον γιατί μιλάμε για σύγκριση με DELL S-PVA panel.

http://74.125.77.132/search?q=cache:hIGAY23mpE0J:www.avforums.com/forums/computer-monitors/837324-hp-w2228h-2.html+PRAD+HP+W2448hc+24%22&cd=10&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Πιστεύω πως τα πάει πολύ καλά η HP!

Μαλακώνοντας μάλιστα το contrast στην HP, ίσως να έχεις και τη λεπτομέρεια που χάνει στα σκιερά μέρη τής εικόνας.

(Δε ξέρω τι δυνατότητες έχει στις ρυθμίσεις η HP )

Εννοείται ότι ποτέ δε θα γίνει S-PVA. Στέκεται όμως αντάξια δίπλα της! Προσωπική γνώμη.

Και ξαναλέω, δυστυχώς έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση το συγκεκριμένο μοντέλο

Τα καινούργια μοντέλα της HP έχουν πιστοποίηση ENERGY STAR® ;)

• Moderators
Δημοσ.
lol GeorgeMan

Κι όμως είναι πολλά τα watt Άρη!!! :-D :-D

Τώρα, για τις επιδόσεις της οθόνης, ρίξε μια ματιά εδώ.

Έχει ενδιαφέρον γιατί μιλάμε για σύγκριση με DELL S-PVA panel.

http://74.125.77.132/search?q=cache:hIGAY23mpE0J:www.avforums.com/forums/computer-monitors/837324-hp-w2228h-2.html+PRAD+HP+W2448hc+24%22&cd=10&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Πιστεύω πως τα πάει πολύ καλά η HP!

Μαλακώνοντας μάλιστα το contrast στην HP, ίσως να έχεις και τη λεπτομέρεια που χάνει στα σκιερά μέρη τής εικόνας.

(Δε ξέρω τι δυνατότητες έχει στις ρυθμίσεις η HP )

Εννοείται ότι ποτέ δε θα γίνει S-PVA. Στέκεται όμως αντάξια δίπλα της! Προσωπική γνώμη.

Και ξαναλέω, δυστυχώς έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση το συγκεκριμένο μοντέλο

Τα καινούργια μοντέλα της HP έχουν πιστοποίηση ENERGY STAR® ;)

Εχει ρυθμισεις φωτεινοτητας, κοντραστ και χρωματος (9300k, 6500k, sRGB και Custom ρυθμιση). Εχει και το Overdrive αλλα καλυτερα να ειναι στο off αυτο... Φυσικα εχει και ετοιμα preset για text, movie κτλ κτλ...

Οσο για τις νεες HP, οντως, αλλα αντε βρες τες στο ελλάντα.

Στο λινκ φαινεται οτι οντως ειναι αρκετα καλη, αλλα η αναλυση και η ποιοτητα των εκει φωτογραφιων δεν ειναι καλη οποτε δε μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.

Παντως σε 2-3 φωτο φαινεται καθαρα η μεταξυ τους διαφορά (εκει με τη θαλασσα και το οπλο που στη Dell ειναι χρυσαφίζουσα ενω στην HP "ασπρουλίζουσα", καθως και εκει με το χώμα που στη Dell φαινεται πολυ πιο φυσικο).

Δημοσ.
Ε ενα ατομο με sedan αυτοκινητο μια χαρα χωραει, πιστεψε με, κι ας ηταν ογκοδεσταστο το κουτι της :P

God bless Vincenzo Lancia ε; :P

Πάντως στην τιμή της προσφοράς ήταν no-brainer, μην το κουράζουμε :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...