Προς το περιεχόμενο

HP W2448HC.Αξίζει ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Αξιζει η οθονη, και ναι πριν καιρο την ειχε προσφορα το you για 2-3 μερες...

Εγω την εχω αγορασει απο εδω http://foxxmarket.gr/view_product.php?productid=7477&idcat=4&idsubcat=35&idsubsubcat=81&key=5d396ed64184a9155aa528a3ef1e22e2&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb36f και η εξυπηρετηση ηταν αψογη, συν οτι δε πληρωσα μεταφορικα.

Τιμες μπορεις να δεις εδω .

Επειδη αυτη την οθονη χρησιμοποιω, για οποιαδηποτε απορία ρώτα.

Δημοσ.

GeorgeMan καλησπέρα

Επειδή το σκέφτομαι κι εγώ για τη συγκεκριμένη οθόνη, μπορείς να μου πεις πώς πάει από αντανακλάσεις στα μαύρα, και αν οι γωνίες θέασης είναι εντάξει;

Υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά από ένα S-PVA - IPS panel κτλ ;

Δημοσ.

Την παρέλαβα πριν 3 μέρες και μόλις τελείωσα με το στήσιμο του γραφείου(λόγο μετακόμισης).

Το πρώτο ποστ-μειλ(οτιδήποτε) είναι που γράφω "χρησιμοποιώντας" την...απλά

φανταστική οθόνη.Άπλετος χώρος εργασίας και πραγματικά στιβαρή.

Έλεγα να πάω σε LG λόγο εγγύησης αλλά τελικά την προτίμησα.

Την πήρα απο εδώ

Link

Άψογη εξυπηρέτηση και ήρθε σε 2 εργάσιμες.

Δημοσ.

Η οθόνη, μου κάνει πραγματικά το "κλίκ" για να την πάρω :-).Βέββαια με χαλάει πολύ το ότι έχει ενσωματωμένη web cam :cry:.Τί λέτε ?

ΥΓ: Μήπως οι 24" είναι υπερβολή.Κάθομαι στο μισό μέτρο :rolleyes:.

Δημοσ.

Σαν οθόνη θα έλεγα δεν είναι καθόλου καλή, μου τη σπάει το γλοσυ και τα χρώματα της αρκετά ψεύτικα σε σύγκριση με Samsung της ίδιας κατηγορίας, αλλά για τα λεφτά της είναι πολλή καλή.

• Moderators
Δημοσ.
GeorgeMan καλησπέρα

Επειδή το σκέφτομαι κι εγώ για τη συγκεκριμένη οθόνη, μπορείς να μου πεις πώς πάει από αντανακλάσεις στα μαύρα, και αν οι γωνίες θέασης είναι εντάξει;

Υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά από ένα S-PVA - IPS panel κτλ ;

Δεν μπορω να τη συγκρινω αμεσα με IPS ή PVA πανελ, καθως οθονες με αυτα κοστιζουν πολλαπλασια χρηματα και θα ηταν αδικο.

Απο γωνιες θεασης, δες και μονος σου το 26ρι αδερφακι της σε συγκριση με την αντιστοιχη 26ρα της Samsung... Απλα φανταστικα καλυτερη. Δες το σε HD.

Αν υπαρχει μη απενεργοποιουμενος φωτισμος πίσω σου ή σε γωνια που να αντανακλάται απο την οθονη, δεν εχει σημασια αν θα ειναι μαυρο ή ασπρο το φοντο της, αντανακλαται ΠΟΛΥ εντονα. Δες στο βιντεο τα φώτα απο το καταστημα.

Αλλα αν δεν εχεις πηγη φωτισμου πισω σου, δε θα εχεις κανενα προβλημα και ισα ισα θα την ευχαριστηθεις παρα πολυ.

Η οθόνη, μου κάνει πραγματικά το "κλίκ" για να την πάρω :-).Βέββαια με χαλάει πολύ το ότι έχει ενσωματωμένη web cam :cry:.Τί λέτε ?

ΥΓ: Μήπως οι 24" είναι υπερβολή.Κάθομαι στο μισό μέτρο :rolleyes:.

Η webcam της ειναι πολυ διακριτικη, κακης αναλυσης, αλλα εχει μικροφωνο και αρκετα καλη ευαισθησια υπο καθεστως χαμηλου φωτισμου.

Αν σου τη σπαει απλα μη τη χρησιμοποιεις βρε...

Καθαρα θεμα συνηθειας ειναι οπως λεει κι ο Thresh παντως.

Τελος, να τονισω οτι εγω δεν την επελεξα λογω του glossy πανελ, αλλα λογω

1) 1200 πιξελ καθετα σε πολυ εκλυστικη τιμη.

2) ΠΑΡΑ πολυ στιβαρη βαση, καμια σχεση με τις πλαστικουρες που βλεπει κανεις σε αλλες οθονες που νομιζεις οτι θα πεσουν αν τις γυρεις λιγο εμπρος...

3) DVI + HDMI, αρα μπορουσα να συνδεσω τα 2 pc μου απευθειας.

Στη πορεια αποδειχτηκε πολυ καλη η υπαρξη USB HUB, γιατι οι 2 μονο USB που δινει το κουτι μου εμπρος ειναι λιγες, καθως και η webcam που με γλυτωσε απο καμποσα καλωδια, ενω παραδοξως και ο αισθητηρας φωτεινοτητας ειναι πολυ καλορυθμισμενος και με διακριτικη λειτουργια. Επισης ευχαριστηθηκα την πολυ καλη αποδοση χρωματων (λογω 92% NTSC color gamut και φυσικων χαρακτηριστικων του glossy panel), για TN παντα ετσι.

Η οθονη προτεινεται ανεπιφυλαχτα. Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει, εστω κι αν την πηρα στα 260€

Δημοσ.

Μόλις γύρισα από ξενύχτι και είδα σε προσφορά την οθόνη!

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

Την παρήγγειλα στα 219 ευρώ!

Βασίλης 07 έχουν μείνει 3 κομμάτια αυτή τη στιγμή.

Αν σ' ενδιαφέρει και δεις το μήνυμα κανε την παραγγελία.

(Ελπίζω να μην βιάστηκα λόγω της χαμηλής τιμής και να αξίζει η οθόνη)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:16 ----------

pabou13 είδα το μήνυμα σου (αν και είχα περάσει πρώτα από το you.gr και την είδα)

Θέλω να σε ευχαριστήσω που το μοιράστηκες μαζί μας! ;)

GeorgeMan σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες αν και όπως είπα παραπάνω τις είδα μετά από την παραγγελία που έκανα. (φταίει το αλκοόλ) :o

Έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι είναι άδικη η σύγκριση!

Όσο για το video το έχω δει αλλά δεν το εμπιστεύομαι!

Παίζει ρόλο η λήψη,

η κάμερα,

αν είναι και οι δυο οθόνες σε flat ρυθμίσεις, κλπ.

Ευτυχώς ο χώρος που θα μπει η οθόνη, δεν θα μου δημιουργήσει πρόβλημα με κάποια πηγή φωτισμού που θα πέφτει πάνω της!

Ελπίζω να τη χαρώ όπως γράφεις!

Σ' ευχαριστώ και πάλι. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...