alitsa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Είναι ένα του Ξυλούρη (νομίζω, δεν είμαι απολύτως σίγουρη)... Έχει τους παρακάτω στίχους: "Σαν το σύννεφο φεύγω, πετάω, έχω πάψει να είμαι θνητός, ανεβαίνω ψηλά κι αγαπάω, δίχως σώμα χρυσός αετός" Αν το ξέρει κάποιος ας μου πει τον τίτλο...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Giambas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 kai xoris ta ftera den fobame to galazio zesti agalia Sta psila ta bouna ka koimame sto aigeo na dino filia mono pou afto den to tragoudaei o ksilouris.Einai tou Nikoloudi kai to tragoudaei o Skoulas.Elpizo na se kalipsa.Brabo sou pantos gia tin epilogi sou asxeta an tin diatiposes lathos
alitsa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Χίλια ευχαριστώ Giambas... Το έψαχνα εδώ και καιρό...Προφανώς δεν τον έβρισκα γιατί είχα λάθος στοιχεία... Και πάλι ευχαριστώ
alitsa Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2002 Κάτι ακόμα: έχεις υπ'όψιν σου κανένα cd που να περιλαμβάνει το συγκεκριμένο τραγούδι?
Giambas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 to cd pou ksero kai to exei einai Toy Nikoloudi kai legete (Aiolia).An den to exeis akousei kai eisai tis kalis mousikis......Psakse bresto leei polla...genikos olo to cd.Kai ase ta efxaristo se parakalo..Afta einai amibea
Giambas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Pantos An se endiaferei to idos mporo na sou protino diafora
alitsa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Θα με ενδιέφερε να ακούσω τι άλλο έχεις να προτείνεις στο ίδιο είδος μουσικής πάντα...Θα ψάξω οπωσδήποτε να βρω και το cd που είπες...
vastravoud Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Συγχαρητήρια πάντως για την επιλογή σου. Το "ο ήλιος θεός" είναι πραγματικά εξαιρετικό τραγούδι Όσο για το cd, ψάξε στο http://www.greekbooks.gr/cd/showCd.asp?ItemCode=022172
alitsa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Όντως είναι πάρα πολύ ωραίο. Το είχα ακούσει σε ένα ρεπορτάζ για την Πολεμική Αεροπορία. Χάρηκα πάρα πολύ που τελικά με βοηθήσατε να το βρω.
Giambas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 basika psakse Xainides. Nearxous Paraplous. Skoula an kai nomizo oti me xainide kalibebse
nodreams.ct Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2002 Χαΐνηδες και ξερό ψωμί! Ολα τα λεφτά αυτό το συγκρότημα! Ακου και Παλαιινά Σεφέρια αν και είναι πιο παραδοσιακοί...
_i0s_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 an 8eleis mporw na sou steilw to cd sto streamload
alitsa Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote _i0s_:</font><hr> an 8eleis mporw na sou steilw to cd sto streamload <hr /></blockquote> δηλαδή πώς ακριβώς μπορεί να γίνει αυτό? Είμαι λίγο άσχετη..αν μπορούσες να μου εξηγήσεις και να μου το στειλεις θα σου ήμουν ευγνώμων.
nik_d Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote alitsa:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote _i0s_:</font><hr> an 8eleis mporw na sou steilw to cd sto streamload <hr /></blockquote> δηλαδή πώς ακριβώς μπορεί να γίνει αυτό? Είμαι λίγο άσχετη..αν μπορούσες να μου εξηγήσεις και να μου το στειλεις θα σου ήμουν ευγνώμων. <hr /></blockquote> H prwth kinhsh einai na mpoume sthn selida streamload ekei tha broume to meros pou leei "create new Account free trial" shmplhronoume thn forma kai Apo ekei kai pera exoume ena logariasmo o opoios exei 50mb orio thn ebdomada(free).apo ekei mporoume na katebasoume sto disko ayta pou mas stelnoune kai ta opoia pane sto inbox,Gia na mas steiloun arkei na afhsoume to "username".
alitsa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2002 ευχαριστώ πολύ...έκανα τις απαραίτητες διαδικασίες... _ios_ αν μπορείς στείλε μου το cd...το account είναι alitsa Ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.