jiraya sama Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδια το πανεπιστημιο εχει ένα network που ζητά username and password,,,, θα έχω τα στοιχεία μου σε 2 βδομάδες και δεν μπορώ χωρίς ιντερνετ,,,...!!!! υπάρχει κάποιος τρόπος να χακάρω????? κάποιο πρόγραμμα?
Whiteyez Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει ο τρόπος της υπομονής, να περιμένεις 2 βδομάδες για να πάρεις τα στοιχεία σου δλδ.
sugata Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 με user και pass κανενός γνωστού σου που ήδη έχει, μέχρι να λάβεις και συ τα δικά σου, δοκίμασες; Αν δεν έχει κανείς, κοίτα τι είπε ο προηγούμενος...
mchrisober Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 εδω μεσα ειναι ολοι νομιμοι οπως καταλαβαινεις... υπαρχουν προγραμματα για να το σπασεις το wifi αλλα στα πανεπηστεια πρεπει να εχεις δικο σου λογαριασμο για να εχεις προσβαση. Οποτε δωρο αδωρον και αναγκαστικα πρεπει να περιμενεις....
pallicaris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 εδω μεσα ειναι ολοι νομιμοι οπως καταλαβαινεις...υπαρχουν προγραμματα για να το σπασεις το wifi αλλα στα πανεπηστεια πρεπει να εχεις δικο σου λογαριασμο για να εχεις προσβαση. Οποτε δωρο αδωρον και αναγκαστικα πρεπει να περιμενεις.... Σωστος. Αλλα οι κανονες ειναι κανονες. Παρολα αυτα ακομα και να σου ελεγε καποιος ποια εργαλεια να χρεισιμοποιησεις [μιας και ειναι συνδιασμος αρκετων hack tool] θα σου επερνε 1-2 βδομαδες να το σπασεις. [ισως και παραπανω] Αρα δεν εχει νοημα. Ασε που θες συγκεκριμενη καρτα wi-fi.
diamond_gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 εδω μεσα ειναι ολοι νομιμοι οπως καταλαβαινεις... Γι'αυτό μην είσαι σίγουρος. Αν ρωτήσεις όλους τους παραθυράδες, δεν θα έχουν αγορασμένα προγράμματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Γι'αυτό μην είσαι σίγουρος. Αν ρωτήσεις όλους τους παραθυράδες, δεν θα έχουν αγορασμένα προγράμματα. ειρωνικά το έγραψε mchrisober δεν είναι το θέμα αν είμαστε νόμιμοι ή όχι αλλά ότι απαγορεύεται να δίνουμε βοήθεια...
jiraya sama Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 υπήρχε ένα πρόγραμμα που έκανε την δουλεία και απλά ρω΄τω αν κάποιος το ξέρει επειδή ξέχασα το όνομα,,,.... και δεν το βρίσκω στο ιντερνετ....!!!! δεν είχα καταλάβει ότι απαγορεύται να ζητήσω το όνομα ενός προγράμματος...!!! thanks..!!
melenegiorgo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν νομίζω οτι το πρόγραμμα που αναφέρεσαι κανει αυτή την δουλεία. Εσύ χρειάζεσαι κωδικό για να κάνεις login στο πανεπιστήμιο σου και όχι για να μπεις σε κάποιο ασύρματο δίκτυο με ασφάλεια wep ή wpa
tolis_01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Εσύ χρειάζεσαι κωδικό για να κάνεις login στο πανεπιστήμιο σου και όχι για να μπεις σε κάποιο ασύρματο δίκτυο με ασφάλεια wep ή wpa Το αυτό. Δεν ειναι κλειδωμένα με wep. Μπαίνεις με ειδικό software και τον ΑΜ σου με έναν κωδικό. Στην δική μου σχολή τουλάχιστον (Καποδιστριακό).
pmichal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι και στο δικό μου έτσι είναι (ΤΕΙ Αθήνας)... Αλλά όπως σου είπαν, για να σπάσεις κάτι τέτοιο είναι άλλη ιστορία από το να βρεις απλά το κλειδί για ένα κλειδωμένο ασύρματο δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.