Προς το περιεχόμενο

hack a wifi

jiraya sama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια το πανεπιστημιο εχει ένα network που ζητά username and password,,,, θα έχω τα στοιχεία μου σε 2 βδομάδες και δεν μπορώ χωρίς ιντερνετ,,,...!!!! υπάρχει κάποιος τρόπος να χακάρω????? κάποιο πρόγραμμα?

Δημοσ.

με user και pass κανενός γνωστού σου που ήδη έχει, μέχρι να λάβεις και συ τα δικά σου, δοκίμασες;

Αν δεν έχει κανείς, κοίτα τι είπε ο προηγούμενος...

Δημοσ.

εδω μεσα ειναι ολοι νομιμοι οπως καταλαβαινεις...

υπαρχουν προγραμματα για να το σπασεις το wifi αλλα στα πανεπηστεια πρεπει να εχεις δικο σου λογαριασμο για να εχεις προσβαση. Οποτε δωρο αδωρον και αναγκαστικα πρεπει να περιμενεις....

Δημοσ.

υπαρχουν προγραμματα για να το σπασεις το wifi αλλα στα πανεπηστεια πρεπει να εχεις δικο σου λογαριασμο για να εχεις προσβαση. Οποτε δωρο αδωρον και αναγκαστικα πρεπει να περιμενεις....

Σωστος. Αλλα οι κανονες ειναι κανονες.

Παρολα αυτα ακομα και να σου ελεγε καποιος ποια εργαλεια να χρεισιμοποιησεις [μιας και ειναι συνδιασμος αρκετων hack tool] θα σου επερνε 1-2 βδομαδες να το σπασεις. [ισως και παραπανω]

Αρα δεν εχει νοημα. Ασε που θες συγκεκριμενη καρτα wi-fi.

Δημοσ.

Γι'αυτό μην είσαι σίγουρος. Αν ρωτήσεις όλους τους παραθυράδες, δεν θα έχουν αγορασμένα προγράμματα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Γι'αυτό μην είσαι σίγουρος. Αν ρωτήσεις όλους τους παραθυράδες, δεν θα έχουν αγορασμένα προγράμματα.

ειρωνικά το έγραψε :P

mchrisober δεν είναι το θέμα αν είμαστε νόμιμοι ή όχι αλλά ότι απαγορεύεται να δίνουμε βοήθεια...

Δημοσ.

υπήρχε ένα πρόγραμμα που έκανε την δουλεία και απλά ρω΄τω αν κάποιος το ξέρει επειδή ξέχασα το όνομα,,,.... και δεν το βρίσκω στο ιντερνετ....!!!! δεν είχα καταλάβει ότι απαγορεύται να ζητήσω το όνομα ενός προγράμματος...!!! thanks..!!

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι το πρόγραμμα που αναφέρεσαι κανει αυτή την δουλεία.

Εσύ χρειάζεσαι κωδικό για να κάνεις login στο πανεπιστήμιο σου και όχι για να μπεις σε κάποιο ασύρματο δίκτυο με ασφάλεια wep ή wpa

Δημοσ.

Εσύ χρειάζεσαι κωδικό για να κάνεις login στο πανεπιστήμιο σου και όχι για να μπεις σε κάποιο ασύρματο δίκτυο με ασφάλεια wep ή wpa

Το αυτό. Δεν ειναι κλειδωμένα με wep. Μπαίνεις με ειδικό software και τον ΑΜ σου με έναν κωδικό. Στην δική μου σχολή τουλάχιστον (Καποδιστριακό).

Δημοσ.

Ναι και στο δικό μου έτσι είναι (ΤΕΙ Αθήνας)...

Αλλά όπως σου είπαν, για να σπάσεις κάτι τέτοιο είναι άλλη ιστορία από το να βρεις απλά το κλειδί για ένα κλειδωμένο ασύρματο δίκτυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...