lkastritis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 παρατηρησα πωσ το ups μου πρεπει να α εχει παιξει... ειναι 4 χρονων περιπου και μολισ πευτειτ ο ρευμα κλειει αμεσωσ το πισι.. ειχα κανει μια ανβαθμηση στο πισι αλλα το σηκωνε το ups αυτο... (η ιστορια εγινε δλδ μετα την αναβαθμηση [κανα μηνα μετα]) το ups ειναι αυτο... φτιαχνεται (αλλαγη μπαταριων) η να παρω ενα κινουριο? Υ.Γ. το τροφοδοτικο μου ειναι 550 watt ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:58 ---------- αυτο καλο ειναι? (το λεω γιατι και ο πατερασ μου ψαχνει antivirus και εγω ups... το panda καλο ειναι? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:54 ---------- αντε ρε παιδια... its important
hsavva Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Κανονικά κάθε 2 χρόνια πρέπει να αλλάζεις τις μπαταρίες. Λογικά αλλάζοντας τες, το κάνεις καινούριο!
lkastritis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Κανονικά κάθε 2 χρόνια πρέπει να αλλάζεις τις μπαταρίες. Λογικά αλλάζοντας τες, το κάνεις καινούριο! αυτο το turbo x καλο ειναι? ποσο θα παει για να αλακξω μπαταριεσ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:27 ---------- εχει ο πατερας μου ηδη ενα ups turbo x και του εχει βγει καλο.. αλλα ειναι η μικρη εκδωση ~300 watt.. εγω θα παρω την 600αρα ομωσ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.