GiorGhino Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Χαίρετε θα ήθελα να μάθω που υπάρχουν δημόσια κολυμβητήρια στην Αθήνα (εγώ μένω Κηφησιά) μιας κ να πάω σε γυμναστήριο που να χει κ πισίνα δεν θα περπατήσει οικονομικά. Φοιτητής είμαι Ευχαρστώ
insomniaK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Αναζήτηση, μυστικό αιώνων... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2316235
GiorGhino Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμ ενδιαφέρων αλλά λεει για κολυμβητηρια κοντα στο κεντρο. Σήμερα έμαθα ότι υπάρχει κολυμβητήριο στο Μαρούσι Μανιο λεγετε νομιζω. Ξέρει κανεις πως λεγεται η οδός π βρισκεται?
al_katerinaki Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμ ενδιαφέρων αλλά λεει για κολυμβητηρια κοντα στο κεντρο. Σήμερα έμαθα ότι υπάρχει κολυμβητήριο στο Μαρούσι Μανιο λεγετε νομιζω. Ξέρει κανεις πως λεγεται η οδός π βρισκεται? θα σου προτεινα το δημοτικο κολυμβητηριο του χαλανδριου στη λεωφ πεντελης,στοην εισοδο της αττικης οδου..ουσιαστικα βριλησσια ειναι εκει..δεν ξερω ανα σε εξυπηρετει
GiorGhino Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Άν είχα car Ρε μήπως αυτο το κολυμβητήριο που λέω στο ΜΑρουσι, ειναι αυτο του ΟΑΚΑ? Η υπάρχει κι άλλο?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Υπαρχει ενα καλο κολυμβητηριο Παπαγου (επι της Κατεχακη ουσιαστικα). Λιγο πιο πανω απο τα στρατιωτικα νοσοκομεια/στρατοπεδα οπως κινεισαι προς Υμητο. Και σχετικα φθηνο τουλαχιστον μια περιοδο που πηγαινα.
GiorGhino Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω πως το κολυμβητηριο του Αμαρουσιου αυτο του ΟΑΚΑ ειναι ετσι μου πε ενας αλλα δεν ειμαι σιγουρος Κατεχακη... ααχ με το σιδηροδρομικο δικτυο καλυτερα να παω στο κεντρο Υ.Γ. Υπάρχει κ το Holmes Place στο μαρουσι 15 λεπτα ποδια απ τα mall που ναι κυρηλατο γυμναστηριο με πισινα μαζί αλλά μου ζήτησαν 150 ευρ εγγραφη 40 ευρώ εξετάσεις κ 1340 ευρώ ετησια συνδρομη
Christav Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269113&highlight
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 θα σου προτεινα το δημοτικο κολυμβητηριο του χαλανδριου στη λεωφ πεντελης,στοην εισοδο της αττικης οδου..ουσιαστικα βριλησσια ειναι εκει..δεν ξερω ανα σε εξυπηρετει Οπα δικια μας ειναι αυτη! Φιλε Giorghino να ξερεις οτι εχει σχεδον διπλα στο κολυμβητηριο που λεει η κοπελια (1 τετραγωνο και ουτε) σταθμο προαστειακου, καθως και αρκετοοοο παρκινγκ. Οποτε μηπως ηρθε η ωρα να πας και για κανενα αμαξακι μιας και εισαι φοιτητης? Το συγκεκριμενο ειναι αθλητικο κεντρο, αλλα το κολυμβητηριο του δε ξερω τι λεει. Στο ΟΑΚΑ παντως το κολυμβητηριο λεει! Εχει πολλες πισινες, εχει και εξωτερικες. 5 χρονια εκει εκανα κολυμβηση
GiorGhino Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Χμμ... το δίνω το ΟΑΚΑ οπως τα λες ειναι και κοντα πάνω στον ΗΣΑΠ... E... κατι άλλο... μπάνιο σε πισίνα 1 φορα μόνο είχα κάνει πριν κανα 4-5 χρόνια Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος έτσι? Κ αμα κατι γινει στην διαδρομη και κουραστώ (κραμπα η οτιδηποτε) υπάρχουν πάντα αυτα τα πλεούμενα σκοινιά στον διαδρομο μου να κρατηθώ για ξεκούραση έτσι?
skiabox Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Οι πισινες γενικα εχουν πολλα μικροβια και κολοβακτηριδια μεσα.
GiorGhino Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδια αληθευουν αυτα ή πετάμε ο καθένας οτι να ναι Κωλοακτηριδια κ μαλακιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.