ATiTool Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ξερει κανεις που θα βρω ενα καλο splitter? γιατι συνεχειζω και εχω προβληματα με την γραμμη μου! πηρα τηλ. και τον ΟΤΕ και τους ειπα να ελενξουνε την γραμμη μου εαν εχει προβλημα! μεχρι αυριο θα μου εχουν απαντηση υποτιθετε!
poulinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 zyxel splitter,speedtouch splitter.αν και γενικα σε splitter οτι και να εχω κανει use ολα ειναι μια χαρα.καμια φορα μονο τα speedtouch σε κατι παραξενες γραμμες δεν κανουν καλο filtering.τωρα για δοκιμη να δεις αν εχει θεμα μπορεις απλα να μην συνδεσεις ουτε splitter ουτε τηλ παρα μονο το adsl router.
ATiTool Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 το εκανα αυτο poulinos και απο οτι ειδα πρεπει να παιζει ενα θεμα με αυτο,το κακο ειναι ομως οτι δοκιμασα ενα φιλτρο και ενα splitter αλλα καμια βελτιωση! ισως να ειναι μαπα το φιλτρο και το splitter που εβαλα,δεν ξερω,γιαυτο θελω να δοκιμασω κατι που ειναι σιγουρα καλο!
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 αν πραγματι φταεει φιλτρο η splitter εκει δοκιμες.δεν υπαρχει ακριβς καλυτερο η χειροτερο.πολλες φορες τα speedtouch πχ τα splitter δεν μου κοβουν τον θορυβο τελειως9συνηθως εκει ειναι παραξενια της γραμμης.οποτε ολα ειναι λιγο σχετικα.αλλα σε splitter και σε φιλτρο το μονο που εχω βρει και ηταν μαπα ηταν ενα φιλτρο noname το οποιο απεξω δεν ηταν πλαστικο αλλα ηταν σαν να το εχεις τυλιξει με μονωτικη ταινια γυρω γυρω.
ATiTool Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 poulinos απο που μπορω να αγορασω ενα απο αυτα τα splitter? καπου στην αθηνα που μπορω να παω να το παρω ξερεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:07 ---------- και κατι ακομα,εγω στον τοιχο μου εχω 2 υποδοχες για τηλ. τι να κανω,να βαλω στην μια το modem και στην αλλη το τηλ. με φιλτρο? ή να βαλω ενα splitter? τι ειναι καλητερο να κανω?
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 οτι εχεις 2 υποδοχες δεν σημαινει οτι ειναι και οι 2 ενεργοποιημενες.ειτε βαλεις φιλτρο στην μια και στην αλλη τιποτα ειτε βαλεις σπλιττερ μονο στην μια ειτε βαλεις μονο στιν μια τηλεφωνικο διακλαδωτη και φιλτρο στην μια εξοδο ειναι το ιδιο.το παν ειναι να μην περναει θουρβος στο τηλεφωνο.το eshop εχει splitter kαι φιλτρα μαλλον σε μεγαλυτερη γκαμα.kai se oteshop θα βρεις επισης και forthnet shop
Xtac_inside Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Τελικα ο οτε ότι να ναι κανει.. Εγω για πολλα χρόνια έμενα σε σπίτι, 500m(και αν είναι τοσο) απο το κέντρο του οτε. Noise margin ηταν πολύ χαμηλό και Attenuation ηταν πολυ ψηλό. Μου έκανε αρκετα disconnect. Τωρα μετακόμησα σε καινουριο σπίτι, που βρίσκεται λίγο εξω απο την πόλη(μικρη πόλη) υπολογίζω να είμαι γυρω στα 3-4km απο το κεντρο. Φοβόμουν οτι η συνδεση θα ειναι σκατα εδω και ετσι μπήκα στο ρουτερ με το που συνδεθηκα. σημερα εγινε και η συνδεση του οτε. Οι τιμες μου ειναι οι εξης: Noise Margin 4294967283 dB upstream 27 dB downstream Attenuation 13 dB upstream 27 dB downstream Μια χαρα μου φαινονται:-/ Τελικα αρχιζω και πιστευω(παρα τις γνωσεις μου για το αντιθετο) οτι η αποσταση με το τηλεφωνικο κεντρο είναι ενας μυθος η οτι ο οτε καταφερνει και αποριπτει τους νόμους της φυσης 0_o Παντως εδω εκαναν καλη δουλεια. Γενικα στα κεντρα των πολεων πιστευω οτι υπαρχουν παλιες οικοδομες, πολλες γραμμες adsl (παραλληλες) που καταληγει και στο φαινομενο crosstalk (παρεμβολές μεταξύ των παράλληλων καλωδίων που φέρουν παρόμοιες συχνότητες) Παλιες εγκαταστασεις κτλ. Γενικα όποιος έχει προβλημα, ας ελεγξει και αυτον τον οδηγο. ειναι πολυ καλος http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=114819
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 αν και ειναι αργα θελω να απαντησω.μπορει να εισαι διπλα στον οτε 500 μετρα το καλωδιο να ειναι χαλια και να κλειδωνεις πχ 10 mbit και καποιος αλλλος να ειναι πιο μακρια και να παιζει στα 15.000.μεχρι ενα οριο βεβεαια.εχω δει σε ιδια πολυκατοικια δηλαδη ιδιο καλωδιο ιδια αποσταση οι 2 να παιζουν 8 mbit και οι αλλοι 2 στα 3 mbit. τωρα για τα χαρακτηριστικα σου το Noise margin 5454545454 που εχεις απλα δεν υπαρχει.σημαινει οτι εχει πεσει κοντα στο μηδεν που πρακτικα δεν υπαρχει οποτε εμφανιζει αυτο. attenuation 27 ειναι 1,7 km οποτε σιγουρα εισαι πιο κοντα απο 3-4 km που λες που μεταφραζονται σε 3-4 Km σχεδον ισως εχεις και αλλον οτε πιο κοντα.η αποσταση δεν ειναι μυθος αντιθετως οταν τα καλωδια ειναι ολα τα ιδια ειναι το βασικο στοιχειο απλα στην ελλαδα δεν ειναι μονο η αποσταση αφου τα καλωδια ειναι μην πω πως.και το crosstalk Παιζει ρολο αλλα δεν ειναι μονο αυτο. οταν εχεις μεσα στο καλωδιο και ενα φερεσυχνο σχεδον 180 volt η isdn σχεδον 100 volt τρωει φρικη και απο αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.