Προς το περιεχόμενο

Εχω προβλημα με τοσο χαμηλο Noise Margin?

ATiTool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αρχιζει και πεφτει το κολοnoise margin καπου στα 5 και με τρελαινει στην αποσυνδεση...εχετε καμια ιδεα? μηπος να τους παρω τηλ. να μου κλειδωσουν την ταχυτητα χαμηλοτερα?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεγαλε?.............. Αν εχεις κυμαινομενο margin, δυστυχως για σενα εχεις επαγωγικο βραχυκυκλωμα, ή εισαι εκτος φασματος, που σημαινει οτι και αποσυνδεσεις θα εχεις και τηλεφωνο επρεπε να τους εχεις παρει............ πριν ποσταρεις........... για το δικο σου καλο ;)

Δημοσ.

παιδια το router που εχω ειναι το netgear dgn2000! παντος απο αποσυνδεσης ενταξη...δεν με τρελαινει,κανει περιπου μια την ημερα! εγω δεν θελω να κανει ποτε ομως! γινετε?

Δημοσ.

πολλα ζηταςγια ελληνικες γραμμες.α.δοκιμασε αλλο firmware αν δεν πετυχει τοτε μειωσε ταχυτητα αυξησε Margin να ειναι πιο σταθερη η γραμμη.ειτε το κανεις με το dmt ειτε απο τον Provider.Η παρε speedtouch αλλιως που εχω δει και 15 μερες Online σε μενα.

Δημοσ.

kapoy εχουν γραψει ενα guide εδωμεσα.αλλα δεν θυμαμαι που.κατεβασε το προγραμμα και θα την βρεις την ακρη.στην πραξη αυξανεις το margin και πεφτει η ταχυτητα οσο θυμαμαι και οχι αμμεσα την ταχυτητα.παντως σε πολλες περιπτωσεις αλλαζεις margin kai oyte παλι φτιαχνεικαι με αλλα ρουτερ βλεπεις οτι ολα πανε οκ και χωρις να αλλαξεις Margin.αλλα και μια αποσυνδεση την ημερα δεν ειναι κατι.

Δημοσ.

εχεις να προτινεις κατι ρε poulinos? γιατι προβλημα με 1 αντε 2 αποσυνδεσης γενικοτερα δεν εχω,αλλα εχω προβλημα σε ενα online game και με σκοτωνουν αυτες οι αποσυνδεσης! επισης να σου πω οτι η αποσυνδεση που κανει εαν απλος σερφαρεις στο ιντερνετ ειναι πολυ πιθανον να μην το καταλαβεις καν! γιατι δεν γραφει οτι αποσυνδεθεικε το καλωδιο δυκτιου,απλος για π.χ. ενα δευτερολεπτο χανει την συνδεση του και μετα κομπλε!

Δημοσ.

δοκιμασε οταν παιζεις παιχνιδια να ανεβασεις το Margin tote giati tο να παρειςαλλο ρουτερ η να βρεις πχ ena speedtouch να κανεις δοκιμη να δεις αν θα παιξει καλυτρα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...