ATiTool Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια αρχιζει και πεφτει το κολοnoise margin καπου στα 5 και με τρελαινει στην αποσυνδεση...εχετε καμια ιδεα? μηπος να τους παρω τηλ. να μου κλειδωσουν την ταχυτητα χαμηλοτερα?
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 ναι γινετε.τι ρουτερ εχεις και τι ετερεια κιολας.
100 010 00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μεγαλε?.............. Αν εχεις κυμαινομενο margin, δυστυχως για σενα εχεις επαγωγικο βραχυκυκλωμα, ή εισαι εκτος φασματος, που σημαινει οτι και αποσυνδεσεις θα εχεις και τηλεφωνο επρεπε να τους εχεις παρει............ πριν ποσταρεις........... για το δικο σου καλο
ATiTool Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια το router που εχω ειναι το netgear dgn2000! παντος απο αποσυνδεσης ενταξη...δεν με τρελαινει,κανει περιπου μια την ημερα! εγω δεν θελω να κανει ποτε ομως! γινετε?
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 πολλα ζηταςγια ελληνικες γραμμες.α.δοκιμασε αλλο firmware αν δεν πετυχει τοτε μειωσε ταχυτητα αυξησε Margin να ειναι πιο σταθερη η γραμμη.ειτε το κανεις με το dmt ειτε απο τον Provider.Η παρε speedtouch αλλιως που εχω δει και 15 μερες Online σε μενα.
ATiTool Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 μπορω να μειωσω την ταχυτητα απο το dmt? πως το κανω αυτο?
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 kapoy εχουν γραψει ενα guide εδωμεσα.αλλα δεν θυμαμαι που.κατεβασε το προγραμμα και θα την βρεις την ακρη.στην πραξη αυξανεις το margin και πεφτει η ταχυτητα οσο θυμαμαι και οχι αμμεσα την ταχυτητα.παντως σε πολλες περιπτωσεις αλλαζεις margin kai oyte παλι φτιαχνεικαι με αλλα ρουτερ βλεπεις οτι ολα πανε οκ και χωρις να αλλαξεις Margin.αλλα και μια αποσυνδεση την ημερα δεν ειναι κατι.
ATiTool Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 δες που κλειδωσε την ταχυτητα μονο του το router μου και δες και τι margin εχω!
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 και με αλλο ρουτερ στα ιδια κλειδωνεις?κατι δεν παει καλα.σιγουρα ειναι adsl2+.αλλο firmware εχεις περασει</??
ATiTool Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 εχω περασει το τελευταιο! κλειδωνει χαμηλοτερα μονο μετα απο π.χ. 2-3 ημερες,εαν το κανω rr,ξαναεπανερχετε στα κανονικα του! αυτο εδω ειναι το router http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/WirelessNRoutersandGateways/DGN2000.aspx
poulinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 μπορει καμια παραξενια του ρουτερ μπορει απλα και η γραμμη να κανει παραξενα..
ATiTool Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 εχεις να προτινεις κατι ρε poulinos? γιατι προβλημα με 1 αντε 2 αποσυνδεσης γενικοτερα δεν εχω,αλλα εχω προβλημα σε ενα online game και με σκοτωνουν αυτες οι αποσυνδεσης! επισης να σου πω οτι η αποσυνδεση που κανει εαν απλος σερφαρεις στο ιντερνετ ειναι πολυ πιθανον να μην το καταλαβεις καν! γιατι δεν γραφει οτι αποσυνδεθεικε το καλωδιο δυκτιου,απλος για π.χ. ενα δευτερολεπτο χανει την συνδεση του και μετα κομπλε!
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε οταν παιζεις παιχνιδια να ανεβασεις το Margin tote giati tο να παρειςαλλο ρουτερ η να βρεις πχ ena speedtouch να κανεις δοκιμη να δεις αν θα παιξει καλυτρα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ειτε στο ανεβαζει ο Provider ειτε με το προγραμμα το dmt.δεν θυμαμαι site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.