Προς το περιεχόμενο

Απορριματοφαγεία κ ταχυφαγεία

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ξέχασα να αναφέρω,πείτε και για τα μαγαζιά που σας πήγε αίμα μετα...

Σε αυτά τα κονσερβαρισμένα κρέατα τύπου ζβάν, ντακόρ, κορνεμπήφ, τα σπάει άσχημα αυτή η νερουλή ζελατίνα και το άσπρο ξύγκι που έχουν μέσα. Εγώ τα αλείφω στο ψωμί.

Και σε πιστεύω ρε άτιμε...Δε τα λες για πλάκα.Πρέπει να γυρίσουμε ένα θρίλερ για το φαγητό.Εσύ σενάριο κι εγώ σκηνοθεσία.

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε αυτά τα κονσερβαρισμένα κρέατα τύπου ζβάν, ντακόρ, κορνεμπήφ, τα σπάει άσχημα αυτή η νερουλή ζελατίνα και το άσπρο ξύγκι που έχουν μέσα. Εγώ τα αλείφω στο ψωμί.

Αυτό είναι αηδία. Το ξύγκι από το φουά γκρα όμως γαμεί για πρωινή ομελέτα.

Δημοσ.

Ίσως το μοναδικό αρνητικό του ζβαν, αυτό το άσπρο δε μπορώ να το φάω με τίποτα.

Παιδιά ξέχασα να αναφέρω,πείτε και για τα μαγαζιά που σας πήγε αίμα μετα...

Δε με πήγε ακριβώς αίμα... Είχα πάει μια φορά στη πίτσα χατ (2 φορές έχω πάει όλες κι όλες) για pizza unlimited ή πως λέγεται τέλος πάντων. Ε λοιπόν, το γράφω και ντρέπομαι. Άντεξα να φάω μόνο μία πίτσα και δύο κομμάτια απ' τη δεύτερη. Κάτι πρέπει να βάζανε μέσα δε εξηγείται, είχαμε πάει προπονημένοι (δεν είχαμε φάει τίποτα). Στο δρόμο για την επιστροφή νόμιζα ότι δε θα φτάσω σπίτι, τρελός πόνος στο στομάχι. Όταν έφτασα σπίτι δε, νόμιζα ότι θα σκάσω σαν τον Αλέκο απ' τα Εγκλήματα (για όποιον θυμάται) και είχα ένα κουβά δίπλα μου γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα ξέρναγα. Τελικά μετά από κάτι ώρες συνήρθα.

edit: Θυμήθηκα κι ένα άλλο καλό. Πριν κάτι χρόνια, εγώ κι ένα παιδί είχαμε πάει σε ένα Gnet, κάπου στη πλατεία αμερικής, δε θυμάμαι ακριβώς. Μετά πεινούσαμε και είπαμε να φάμε κάτι, έτσι πήγαμε σε ένα σουβλατζίδικο εκεί κοντά σε μια πλατεία. Το σουβλάκι ήταν τεράστιο και χορταστικό, μετά από μερικές ώρες όμως κάτι δε πήγαινε καλά. Ίδια φάση με pizza hut, πονόκοιλοι και ξεράσματα. Και ο άλλος τις ίδιες εμπειρίες είχε. Μετά από κάτι μέρες ένας τρίτος, κοινός φίλος που απλά έτυχε να μην έρθει εκείνη τη μέρα μαζί μας έφαγε απ' το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο, έπαθε δηλητηρίαση και τον πήγαν για πλύση στομάχου. Ξεκλήρισμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

είχα πετάξει κομμάτι από pizza hut (μα αρκετό κρέας πάνω) σε αδέσποτο καραπεινασμένο σκύλο, το μύρισε και έφυγε...

...nuff said

Δημοσ.

Ήταν με "βάση το κρέας" το κρέας.Γι αυτό

Slip το όνομα του σουβλατζίδικου αν θέλεις για Blacklist.Έστω και σε pm.

Δημοσ.
Slip το όνομα του σουβλατζίδικου αν θέλεις για Blacklist.Έστω και σε pm.

Δεν το ανέφερα στο αρχικό post γιατί δεν είμαι σίγουρος και δε θέλω να συκοφαντώ. Κάτι θυμάμαι αμυδρά για ένα "Joy's", κυρίως από πλάκες που κάναμε μεταξύ μας μετά τα συμβάντα. Με κάθε επιφύλαξη όμως.

Δημοσ.
Δε με πήγε ακριβώς αίμα... Είχα πάει μια φορά στη πίτσα χατ (2 φορές έχω πάει όλες κι όλες) για pizza unlimited ή πως λέγεται τέλος πάντων. Ε λοιπόν, το γράφω και ντρέπομαι. Άντεξα να φάω μόνο μία πίτσα και δύο κομμάτια απ' τη δεύτερη. Κάτι πρέπει να βάζανε μέσα δε εξηγείται, είχαμε πάει προπονημένοι (δεν είχαμε φάει τίποτα).

Σόδα. Αλήθεια.

Δημοσ.
Σόδα. Αλήθεια.

Κι όμως, κατάφερα να τα κάνω πιο σκατά απ' ότι φάνηκε (πέρα από τις αλχημείες που κάνανε στη πίτσα). Ο συνοδοιπόρος μου σε αυτό το ταξίδι μασαμπούκας, μετά το τσιμπούσι πήρε σόδα. Εγώ προτίμησα coca cola. Αυτός αισθανόταν καλύτερα.

Δημοσ.
Οχι ρε slipknot,ο luci εννοει οτι το φαγητο ειχε μεσα μαγειρικη σοδα.Φουσκωνεις με μικρες ποσοτητες,αλλα σε 3 ωρες ξαναπεινας μανιασμενα...

Το κατάλαβα, εγώ ανέφερα απλά ότι ο άλλος ήπιε μια σόδα για να "χωνέψει". Ζοριζόταν λιγότερο από μένα τουλάχιστον, απ' ότι φάνηκε.

Δημοσ.

Εμείς παραγγείλαμε από το γνωστό ταχυφαγείο με γύρο νεκρού,είχαμε παραγγείλει με φίλο κοντά στη Μπότσαρη,και το βράδυ μετά από κανα 3ώρο,ο ένας έβγαινε από τη τουαλέτα ο άλλος έμπαινε.Μέχρι τις 6 το πρωί.Οι περισσότεροι θεσσαλονικείς τον εκθειάζουν αλλά εμείς μετά από ένα ακόμα περιστατικό δηλητηρίασης που οδήγησε φίλο στο Γεννηματά για κλύσμα πιστεύουμε οτι ο γύρος του αποτελείται από τεμαχισμένο νεκρό και η σως του από ευκοίλια.

Δημοσ.
εγω που ειμαι επαρχια προτιμω τοπικα σουβλατζιδικα και πιτσαριες που ξερω ποιοι ειναι και με ξερουν. παντως οταν ηρθα Αθηνα πηρα pizza hut και η πιπερια και τα μανηταρια ηταν απλυτα και βρωμουσαν δεν μπορεσα να την φαω. την αφησα

τα μανιταρια δεν πρεπει να τα πλενουμε

Αυτό είναι αηδία. Το ξύγκι από το φουά γκρα όμως γαμεί για πρωινή ομελέτα.

το λιπος της παπιας λες προφανως, δεν χρειαζεται να παρεις foie gras για να κανεις κατι τετοιο..

Δημοσ.
'Οπως ρίχνουν και στο φαγητό στις φοιτητικές λέσχες.

ΤΕΙ Πάτρας,ομελέτα κομπλέ (κάθε Τρίτη btw).

Εκ πρώτης όψεως την μπερδεύεις με παστίτσιο.Αν μάλιστα παίξει και καμιά σαλάτα με ξύδι,την έκανες απο κούπες...no,seriously!:fear:

Δημοσ.
τα μανιταρια δεν πρεπει να τα πλενουμε

το λιπος της παπιας λες προφανως, δεν χρειαζεται να παρεις foie gras για να κανεις κατι τετοιο..

Και οι δύο πληροφορίες μου ήταν άγνωστες.

Και πως καθαρίζεις τα μανιτάρια; Δεν χρειάζονται καθάρισμα;

Το λίπος της πάπιας σε υγρό δεν το πουλάνε; Δεν έχει διαφορετική γεύση από αυτό που έχει μείνει με το λιπαρό συκώτι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...