Προς το περιεχόμενο

Απορριματοφαγεία κ ταχυφαγεία

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χιχιχιχιχιχι

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:34 ----------

συγνωμη αλλα γελαω επειδη ετσι οπως το γραφεις ειναι κ λες κ το σβαν ειναι ολη σου η ζωη

Δημοσ.

Είναι απλώς ένα απ' τα αιώνια διλήμματα, σουβλάκι ή πίτσα, μουσακάς ή παστίτσιο, ζβαν ή παριζάκι, πάο ή οσφπ...

Δημοσ.
Εγώ πάλι όποτε γυρνούσα στην Αθήνα από Λάρισα, ευχόμουν να είχε Μαλλιώρα έξω από το σπίτι μου.

Για τους φανς του Μαλλιώρα εδώ στην Αθηνα, έχει ανοίξει στην αργυρούπολη. ΄Οποτε βρεθώ εκεί το τιμάω! Στην Λάρισα όταν ήμουν βέβαια καλύτερο σουβλάκι (καλαμάκι :) ) απο το Ήδιστον δεν είχα βρει.

Δημοσ.

Κουράζεστε τσάμπα…. Αν δεν έχετε φάει σουβλάκι (πίτα , σάντουιτς για όλες τις γλώσσες) από το Άνω Καλαμάκι (και συγκεκριμένα το Corner) δεν έχετε φάει τπτ.

Btw slipknot καλά θα ήταν αν είχαν στον στρατό swan αλλά αυτό που έχουν είναι μια…χμμ ας πούμε κακή παραλλαγή του.

Δημοσ.

Σε αυτά τα κονσερβαρισμένα κρέατα τύπου ζβάν, ντακόρ, κορνεμπήφ, τα σπάει άσχημα αυτή η νερουλή ζελατίνα και το άσπρο ξύγκι που έχουν μέσα. Εγώ τα αλείφω στο ψωμί.

Δημοσ.
Σε αυτά τα κονσερβαρισμένα κρέατα τύπου ζβάν, ντακόρ, κορνεμπήφ, τα σπάει άσχημα αυτή η νερουλή ζελατίνα και το άσπρο ξύγκι που έχουν μέσα. Εγώ τα αλείφω στο ψωμί.

Την Άννα Γούλα την ξέρεις?

Δημοσ.

εγω που ειμαι επαρχια προτιμω τοπικα σουβλατζιδικα και πιτσαριες που ξερω ποιοι ειναι και με ξερουν. παντως οταν ηρθα Αθηνα πηρα pizza hut και η πιπερια και τα μανηταρια ηταν απλυτα και βρωμουσαν δεν μπορεσα να την φαω. την αφησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...