ferongr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Πολλα ευαισθητα gourmet στομαχακια μαζευτηκανε στο thread...
Lydia7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 γιατι εσυ δεν προτιμας το φαγητο της μανουλας σου η τελος παντων το σπιτικο?εισαι στη θειτηα σου???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Γκοτζίλα. Μόνο. του στρατού κιόλας?
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 δηλαδη slipknot ? Τσέκαρε. του στρατού κιόλας? Ε ναι.
ferongr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Παντως, στην θητεια μου δεν μου ετυχε γκοτζιλας ποτε. Το μονο που μπορουσες να πεις ετσι, ηταν κατι Zwan που βγαζανε στην Πλατη τις Κυριακες βραδυ. Και το Zwan γαμαει. Τωρα στο 401, τρωω στις 1 απο τις 3 που εχω υπηρεσια, και εκει το φαγητο ειναι πολυ καλο.
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Και το Zwan γαμαει. Εδώ να συμφωνήσω, πολύ παρεξηγημένο όμως.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Γκοτζίλας είναι το αγαπημένο φαγητό του Δράκου Γιαχβέ.
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 αυπνιεσ????το τσεκαρα.....μπλιαχ.... Αϋπνίες και ζβαν, το καλύτερο γιατρικό. Δοκίμασε.
Lydia7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 το ζβαν καλο ειναι μονο αν δεν υπαρχει καθολου τροφιμο στο σπιτι κ εχεισ κανα 2 μερουλεσ να φασ...τοτε βρε συ το βρισκω κ εγω πολυ νοστιμο
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 το ζβαν καλο ειναι μονο αν δεν υπαρχει καθολου τροφιμο στο σπιτι κ εχεισ κανα 2 μερουλεσ να φασ...τοτε βρε συ το βρισκω κ εγω πολυ νοστιμο Τι ιεροσυλία είναι αυτή. Ζβαν με μαργαρίτα, ικανό να σε συντηρήσει για το υπόλοιπο της ζωής σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.