Προς το περιεχόμενο

Απορριματοφαγεία κ ταχυφαγεία

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έγινε μετά το Σεφερλή παγώσαν όλα;

Πάντως πιο αστείες είναι οι φάτσες των συνεργατών του παρά το χιούμορ.

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για όσους κάνουν δίαιτα και δεν θέλουν να τρώνε...να χτυπάτε ένα πιτογυρο κάθε πρωί από κάποιο παρακμιακό γυραδικο... δε θα ξανά φάτε μέχρι την άλλη μέρα...

για την υγεία σας δεν εγγυώμαι τίποτα όμως.

για όσους θέλουν να ΠΑΡΟΥΝ κιλά τους προτείνω goody's και McDonald's...

θα φάτε 2-3 hamburgers και καμιά σαλάτα και κάνα λίτρο κόκα κόλα... σε κάνα 3ωρο θα ξανά πεινάσετε οπότε πάλι από την αρχή...

και πάλι δεν μπορώ να εγγυηθώ για την υγεία σας.

εγώ πάντως όταν πηγαίνω στο νησί μου που 1-2 μαγαζιά έχουν γύρο από δικό τους κρέας και λάδι δικό τους κτλ πλακώνομαι στα πιτογυρα...

μετά που γυρίζω Λάρισα για 2-3 μήνες δεν μπορώ να φάω γύρο...μου φαίνεται απαίσιος...

αλά στο τέλος συνηθίζω :P

Δημοσ.

ένα από τα καταστήματα Μαλιώρα στη Λάρισα το έχει κλείσει 2-3 φορές το υγειονομικό...

Αλά ξανανοίγει πολύ σύντομα...

Δημοσ.
Εγώ πάλι όποτε γυρνούσα στην Αθήνα από Λάρισα, ευχόμουν να είχε Μαλλιώρα έξω από το σπίτι μου.

Εσύ πάλι με την πίτσα που φτιάχνεις, δεν έχεις ανάγκη κανέναν !

(Αλλά "σκόνη σκόρδου" ?... Σε είχα για μερακλή !)

Δημοσ.
Εγώ πάλι όποτε γυρνούσα στην Αθήνα από Λάρισα, ευχόμουν να είχε Μαλλιώρα έξω από το σπίτι μου.

Βασικα μονο τζατζικι παιρνω απο κει...ολα τ'αλλα ειναι θανατος..

Δημοσ.
Τι θα πρότεινες, σκόρδο στο μπλέντερ; Ε ΔΕΝ ΕΙΧΑ. ΤΟ ΧΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟ ΣΤΙΣ ΦΑΚΕΣ.

Το σκόρδο το λιώνεις στο γουδί ή μ' ένα μπουκάλι. Δε χρειάζεται να λερώσεις ολόκληρο μπλέντερ.

(Φτιάχνεις και φακές ? ΕΥΓΕ νέε μου !)

Δημοσ.

Στο KFC παντως λεει οτι τα κοτοπουλα που διαλεγουν ειναι "Aγγελακη".Eγω ειχα ακουσει οτι τα κοτοπουλα τους ειναι αυτα που ειναι θανατος http://www.kfc.gr/#/nutrition

Γινεται να λενε ψεματα και να χρησιμοποιουν αλλα? Δεν γινεται καποιος ελεγχος οσον αφορα αυτο?

Στα mac το καταλαβαινεις τουλαχιστον οταν το chickenburger στο δινει 1euro και το macchicken 3κατι.Εχουν ακριβως τα ιδια υλικα μονο που αλλαζει η ποιοτητα στο κοτοπουλο και στο ψωμι.

Δημοσ.

Εμένα μόνο το ψωμί μου φάινεται οτι αλλάζει

Όλη τη γεύση στα κοτοπουλοειδή τους την έχει η σως εξάλου.

Δημοσ.

μη προσπαθειτε καν να τα συγκρινετε ,ολα τα ετοιματζιδικα εχουν τα ιδια χαλια....προτιμω να σηκωνομαι 2 ωρες πιο νωρις για να μαγειρεψω πριν φυγω για δουλεια η να ετοιμασω απο βραδυ απο το να παρω ετοιματζιδικο,μαγειρεμα κ παλι μαγειρεμα...!!!!

Δημοσ.

Για τον "Γιώργο" στην Βείκου έτσι έλεγα και εγώ μέχρι πρίν λίγα χρόνια. Άλλωστε με αυτόν μεγάλωσα.

Είναι τεράστιο το πιτόγυρο σε πολύ πάρα πολύ καλή τιμή και με πολύ κρέας.

Για δοκίμασε όμως και το γυράδικο που είναι πίσω από την πρώην αφετηρία του Γαλατσίου.

Η πίτα ψημένη χωρίς βρωμόλαδα, και γενικά η ποιότητα πολύ καλύτερη. Στην τιμή όμως μας τα χαλάει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...