De@th L0rd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.bionicburger.com/Αν δεν το εχετε δει, εχει ενδιαφερον. Βεβαια δεν ξερω αν ειναι αληθεια Απο πιτσες παντως, προτιμω την Pizza Fan Το bionic burger είναι πιστό αντίγραφο σκουπιδοαλληλογραφίας.Μόνο που λέει διαδώστε το και ότι στη λίστα με τα χημικά επαναλαβάνει ξανά τα ίδια για να φαίνεται μεγάλη,καταλαβαίνετε....
freedubus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Απο πιτσες παντως, προτιμω την Pizza Fan Πώπω φίλε ο θάνατος ο ίδιος. Κάποτε έφαγα μιάμιση πίτσα απο δαύτους, και το στομάχι μου κλώτσαγε κι έκανε γκάπα γκούπα, σαν το πλυντήριο μια φορά που 'χα ξεχάσει τη ζώνη μέσα.
karabouzouk... Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν θέλω καν να ξέρω πώς φτιάχνονται αυτά που αποκαλούν κρέας στα mcdonals κλπ.... αν και κάπου είχα πετύχει ένα κείμενο που κυκλοφορεί που έλεγε πώς κατασκευάζεται για να είναι ευκολότερο για εμπορική εκμετάλευση και δεν θέλετε να ξέρετε τι διάβασα... κάποιος μπορεί να κατάλαβε τι εννοώ και αν το έχει αυτό το κείμενο να το βάλει εδώ.. Και για τα σαλιγκάρια και το χώμα στη σαλάτα μπορεί να έχετε δίκιο ότι ίσως δεν την πλαίνουν τόσο καλά αλλά: 1. Το ότι έχει χώμα σημαίνει ότι είναι ένα θετικό που τρώμε κάτι που μεγάλωσε τουλάχιστον εκεί που είναι το φυσικό του περιβάλλον και όχι σε χημικά σκευάσματα με θρεπτικές ουσίες παρομοιάζοντας το χώμα.. 2. Το ότι το σαλιγκάρι κατάφερε να επιβιώσει πάνω στο μαρούλι πχ, είναι επίσης ενθαρρηντικό γιατί κανείς δε νομίζω ότι θέλει μαρούλι που ούτε το σαλιγκάρι (που το μαρούλι γίνεται η τροφή του και το "σπίτι του") δεν το καταδέχεται.... επίσης έχει δει κανείς σκουλίκι σε μηλα, αχλάδια κλπ αγορασμένα από το μανάβικο..?? εγώ δεν θυμάμαι πάντως να είδα ποτέ.. Και σε μια ξεχασμένη αχλαδιά στο χωριό 5 στα 10 αχλάδια έχουν σκουλίκι αλλά ξέρω ότι αν τα προτημήσω θα κερδίσω μια μέρα ζωής και ας φάω και μισό σκουλίκι και όχι να χάσω 5 μέρες αν φάω από τα ολοστρόγκυλα και γυαλιστερά αχλάδια X-men..
Chris_85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Κάποτε πάντως είχα ακούσει γυμναστή να λέει ότι πίτα αλάδωτη, γιαούρτι/τζατζίκι, ντομάτα και σουβλάκι κοτόπουλο είνα γενικά ικανοποιητικό γεύμα από άποψη διατροφική. Αρκετή πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και ελάχιστο λίπος. Παιζει να χει γυρω στις 700 θερμιδες
GoldenEye Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ρε σεις ιεροσυλια συγκρινεται το σουβλακι με τα hamburger και τις βρωμοπιτσες; το χειροτερο σουβλακι ειναι καλυτερο απο αυτα. η αθηνα (μαζι με την πατρα) ειναι απο τις χειροτερες πολεις για να τρωει κανεις εξω καθως μετα απο χρονια το στομαχι μου με διαβεβαιωνει οτι 3-4 μερη ειναι της προκοπης (αλλο σημαντικο κριτηριο ειναι αν τρωνε και οι υπαλληλοι και οι ιδιοκτητες). μεγαλυτερη απωλεια για το βρωμικο στην αθηνα ηταν το κλεισιμο της καντινας με τα hot dog στην χαμοστερνας στον ταυρο... ασχετο διαλογος σε ελληνικο σηριαλ -Αφεντικο σαπισε το χοιρινο μπουτι στο ψυγειο -Κοφτο για γυρο και δωσ το στον κυρ Σπυρο στο σουβλατζιδικο, εχει μεινει η γειτονια χωρις αδεσποτα...
χάπι Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν θέλω καν να ξέρω πώς φτιάχνονται αυτά που αποκαλούν κρέας στα mcdonals κλπ.... αν και κάπου είχα πετύχει ένα κείμενο που κυκλοφορεί που έλεγε πώς κατασκευάζεται για να είναι ευκολότερο για εμπορική εκμετάλευση και δεν θέλετε να ξέρετε τι διάβασα... κάποιος μπορεί να κατάλαβε τι εννοώ και αν το έχει αυτό το κείμενο να το βάλει εδώ.. Και για τα σαλιγκάρια και το χώμα στη σαλάτα μπορεί να έχετε δίκιο ότι ίσως δεν την πλαίνουν τόσο καλά αλλά: 1. Το ότι έχει χώμα σημαίνει ότι είναι ένα θετικό που τρώμε κάτι που μεγάλωσε τουλάχιστον εκεί που είναι το φυσικό του περιβάλλον και όχι σε χημικά σκευάσματα με θρεπτικές ουσίες παρομοιάζοντας το χώμα.. 2. Το ότι το σαλιγκάρι κατάφερε να επιβιώσει πάνω στο μαρούλι πχ, είναι επίσης ενθαρρηντικό γιατί κανείς δε νομίζω ότι θέλει μαρούλι που ούτε το σαλιγκάρι (που το μαρούλι γίνεται η τροφή του και το "σπίτι του") δεν το καταδέχεται.... επίσης έχει δει κανείς σκουλίκι σε μηλα, αχλάδια κλπ αγορασμένα από το μανάβικο..?? εγώ δεν θυμάμαι πάντως να είδα ποτέ.. Και σε μια ξεχασμένη αχλαδιά στο χωριό 5 στα 10 αχλάδια έχουν σκουλίκι αλλά ξέρω ότι αν τα προτημήσω θα κερδίσω μια μέρα ζωής και ας φάω και μισό σκουλίκι και όχι να χάσω 5 μέρες αν φάω από τα ολοστρόγκυλα και γυαλιστερά αχλάδια X-men.. Ομολογώ ότι προτιμώ να φάω ένα ολοστρόγγυλο μήλο/ αχλάδι X-MEN παρά μισό σκουλήκι... 2. Μπορεί να είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι η τροφή σου είναι βιότοπος αλλά, οπωσδήποτε δε θέλω να συνεχίζει να είναι βιότοπος τη στιγμή που πρόκειται να τη φάω ... (άσε που το μαρούλι δεν πάει καθόλου με τους χοχλιούς ) εντιτ/ Ότι και να φάω πια από αυτά τα φαστφουντοειδή με πειράζει στο στομάχι (...ου γαρ έρχεται μόνον). Επομένως, προτιμώ τη λύση του Arxaggelos: παξιμαδάκι, ντοματούλα, ελίτσα, άντε και καμιά φέτα στο τσακίρ...
karabouzouk... Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ομολογώ ότι προτιμώ να φάω ένα ολοστρόγγυλο μήλο/ αχλάδι X-MEN παρά μισό σκουλήκι... Μπααα.. δεν το προτιμάς απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα... αλλά κάποια στιγμή σε καμιά 30αριά χρόνια θα το καταλάβεις και τότε ελπίζω να μην έχεις ήδη γίνει ο γούλβεριν...!
De@th L0rd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι είδαμε και τους παλιούς γέροντες που τρώγαν όλα τα φυσικά χωρίς φυτοφάρμακα και καλά και είναι όλοι με σακούλα φάρμακα.Συμβατικά προιόντα κ βιολογικά μια από τα ίδια για μένα στη χώρα αυτή.Είναι πανάκριβα κ κανένας δε μου εξασφαλίζει οτι δεν θα φάω συμβατικό σε συσκευασία βιολογικού. Πέρα από αυτό δεν έχουν όλοι παρατημένα καρποφόρα δέντρα,ζώα να βόσκουν ελεύθερα σε πεντακάθαρα χωράφια κτλ κτλ.Δεν είναι πρακτικό. Το θέμα είναι για το λιγότερο κακό.Όχι για το τέλειο.
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι είδαμε και τους παλιούς γέροντες που τρώγαν όλα τα φυσικά χωρίς φυτοφάρμακα και καλά και είναι όλοι με σακούλα φάρμακα.Συμβατικά προιόντα κ βιολογικά μια από τα ίδια για μένα στη χώρα αυτή.Είναι πανάκριβα κ κανένας δε μου εξασφαλίζει οτι δεν θα φάω συμβατικό σε συσκευασία βιολογικού.Πέρα από αυτό δεν έχουν όλοι παρατημένα καρποφόρα δέντρα,ζώα να βόσκουν ελεύθερα σε πεντακάθαρα χωράφια κτλ κτλ.Δεν είναι πρακτικό. Το θέμα είναι για το λιγότερο κακό.Όχι για το τέλειο. ετσι ετσι πες τα
tax_opari91 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Από πίτσες, hut απαράδεκτη, fan ακόμα πιο απαράδεκτη. Dominos αρκετά ανώτερη, παλεύεται.
Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μύθος ( τα διατροφικά οφέλη από τα βιολογικά προϊόντα
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 μεγαλυτερη απωλεια για το βρωμικο στην αθηνα ηταν το κλεισιμο της καντινας με τα hot dog στην χαμοστερνας στον ταυρο... Ποια λες, μία κιτρινόμαυρη που γράφει hot dog απ' έξω;
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μύθος ( τα διατροφικά οφέλη από τα βιολογικά προϊόντα παντως καπνιστος βιολογικος σωλομος που εχω φαει και καπνιστος μη βιολογικος εχουν διαφορα στην γευση. ο βιολογικος ειναι πιο νοστιμος
Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ πιθανό, και οι ντομάτες του παππού μου είναι πιο νόστιμες απ' τις θερμοκηπίου, αλλά η νοστιμιά δεν χρεώνεται διατροφικό όφελος.
tolis_01 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Από πίτσες, hut απαράδεκτη, fan ακόμα πιο απαράδεκτη.Dominos αρκετά ανώτερη, παλεύεται. Δεν ξέρω από φτιάχνουν την πίτσα στην fan, αλλά με μια (8 κομμάτια) δεν χορταίνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.