Προς το περιεχόμενο

Απορριματοφαγεία κ ταχυφαγεία

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να παίρνεις πίτα αλάδωτη, μόνο γύρο, γιαούρτι και ντομάτα είναι καθόλου υγιεινό? Δηλαδή ο παραπάνω γύρος που μπαίνει λόγω έλλειψης πατατών μήπως κάνει χειρότερο το μίγμα?

Κάποτε πάντως είχα ακούσει γυμναστή να λέει ότι πίτα αλάδωτη, γιαούρτι/τζατζίκι, ντομάτα και σουβλάκι κοτόπουλο είνα γενικά ικανοποιητικό γεύμα από άποψη διατροφική. Αρκετή πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και ελάχιστο λίπος.

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω σταματήσει να τρώω απο ταχυφαγεία εδώ και χρόνια. Δεν είναι μόνο η χάλια ποιότητα αλλά και οι υψηλές τιμές.

Αν είναι δυνατόν να δίνουμε 2,5 ευρώ για ένα σαντουιτς με χάλια ποιοτικά κρέας και συνθήκες παρασκευής.

Την στιγμή μάλιστα που με 4-5 ευρώ μπορεί να αγοράσει κάποιος μισό κιλό αλλαντικά απο το σουπερ μαρκετ.

• Super Moderators
Δημοσ.
η pizza hut τι λεει απο ποιοτητα?

εμενα παντος μ'αρεσει

gtp καβάλα είναι και αυτή...

Δημοσ.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι σε πολλά γυράδικα τηγανίζουν τις πατάτες και ψήνουν τις πίτες σε λάδια αυτοκινήτων.

Άσε που τα μπιφτέκια τους πρέπει να τα έχουν περάσει με αντισκουρικό:eek:

Δημοσ.

To pizza hut είναι υπερβολικα ακριβό και δεν νομίζω ότι είναι επειδή έχουν καλύτερα υλικά ή επειδη πλένουν τα λαχανικά τους καλύτερα. Οπότε δεν τρωω από εκεί σχεδόν ποτέ, πιτσα είναι στην τελική όχι αστακός γκραντινέ με σως μαδέρα. Άσε που πάντα θυμάμαι εκείνο το τρελό urban legend με την πλύση στομάχου και το σπέρμα που αποδόθηκε σε pizza hut...:eek:

Γενικά πριτιμώ κάτι πολύ γρ'ηγορο στο σπίτι (πχ 2 παξιμάδια κυθήρων, ντομάτα, φέτα, ρίγανη και κάπαρη) παρά από έξω, που το έχω για πολύ έκτακτες περιπτώσεις

Δημοσ.

Η μόνη λύση για να φας απέξω και να μην φοβάσαι και πολύ είναι η εξής.

Αλάδωτη πίτα, καλοψημένο σουβλάκι χοιρινό, ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι.

Το σουβλάκι γίνεται στην σχάρα χωρίς λάδι, η αλλάδωτη πίτα είναι πολύ καλύτερη χωρίς το βρωμόλαδο. Για την ντομάτα δεν έχουμε πολλά να πούμε συνήθως ένα αρχικό πλύσιμο το τρώει και δεν έχει πτυχώσεις για να μην πάει το νερό. Το κρεμμύδι δεν χρειάζεται καν πλύσιμο και το τζατζίκι πόσο σκατά να είναι.

Δημοσ.
Παντως γνωστη αλυσιδα που διαφημιζει οτι χρησιμοποιει ελαιολαδο... Δεν...

Υγιεινο ισως μπορει να θεωρηθει το salad bar..

Και ομως ειναι ελαιολαδο...

Εισαγομενο ραφιναρισμενο πεμπτης διαλογης:-)

Δημοσ.
Απορω ρε παιδια πως μενουν ανοικτα τα macdonalds, αφου δεν παιζει πελατεια και ολοι εοχυν τις χειροτερες εντυπωσεις

γτ τα γκουντις δεν εχουν μαγιονεζα για τις πατατες:-D παντως οτι και να φας απ εξω σιγουρα δεν ειναι σαν το φαγητο του σπιτιου ακομα κι απο νορμαλ εστιατοριο.

Δημοσ.

Αν τρώς συνέχεια απο έξω είσαι καταδικασμένος ούτως η άλλως...

Εδώ θεσ/νικη πάντως αν το ψάξεις μπορείς να βρείς μαγαζιά κάθε είδους που να παλεύονται..

Για παράδειγμα το ελιά-λεμόνι για γύρο/σουβλάκι, την υπέροχη pizza home (για pizza προφανώς) και το αλάνι τον centre de crepe για τόστ κρέπες.

Βασικά ένα τοστάκι αν δεν ήταν τόσο ακριβό νομίζω οτι είναι η καλύτερη επιλογή για έξω μιας και βλέπεις και επιλέγεις τι θα βάλεις.

Απο κει και πέρα μαγαζιά τύπου μαγειρία/εστιατόρια είναι η καλύτερη επιλογή ποιότητας/τιμής. Όπως ο ατμός στο κέντρο ή τα καλύβια/λύχνος ανατολικά.

Πάντως εκ των πραγμάτων αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις..

Για τον πρασσά που είπες death.. μπορεί να είναι τρανσυλβανάς αλλα είναι ωραίος ο γαμ$@#$2νος... Και επειδή μένω σε απόσταση αναπνοής μου σπάει τη μύτη ΚΑΘΕ μέρα. Έχω καταφέρει και είμαι καθαρός εδώ και 2-3 μήνες.. Αλλα θα κυλήσω σίγουρα πάλι :P

Goodys μόνο αν ξεμείνω στο κέντρο με τεράστια πείνα (κέντρο πραγματικά δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ της προκοπής να φάς). Club/ceasars μόνο.. Τίποτα άλλο.

Mcdonalds μόνο για milkshake :P

Δημοσ.

Αναφορικά με πίτσα χατ, με την οποία ζούσα για κάνα χρόνο: κοιτούσαμε μια μέρα τα συστατικά στο μενού με τον κολλητό και μας είχε πιάσει νευρικό. "Το κοτόπουλο είναι προϊόν με βάση το κοτόπουλο, το χοιρινό είναι προϊόν με βάση το χοιρινό, το μοσχάρι είναι προϊόν με βάση το μοσχάρι".

Δημοσ.

(Για την Πιτσα Χ) Επισης απο καθαριοτητα σκιζει.. Απο γνωστο σε υγειονομικη αρχη ειχα ακουσει τα χειροτερα.. Ασχετα αν τρωω ακομα καμια φορα :P

Και ομως ειναι ελαιολαδο...

Εισαγομενο ραφιναρισμενο πεμπτης διαλογης:-)

Παντως απο ποιοτητα και διατροφικη αξια ειναι πρωτο ο,τι και να ειναι... :-D

Δημοσ.
Αναφορικά με πίτσα χατ, με την οποία ζούσα για κάνα χρόνο: κοιτούσαμε μια μέρα τα συστατικά στο μενού με τον κολλητό και μας είχε πιάσει νευρικό. "Το κοτόπουλο είναι προϊόν με βάση το κοτόπουλο, το χοιρινό είναι προϊόν με βάση το χοιρινό, το μοσχάρι είναι προϊόν με βάση το μοσχάρι".

Η Pizza Hut είναι η τροφή των X-μεν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...