we_will_rise Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Είμαι φοιτητής μακρυά από σπιτικό φαγητό και πολλές φορές δεν μαγειρεύω ο ίδιος (3-4 φορές την βδομάδα να μαγειρέψω)... Ευτυχώς υπάρχει ένα μαγαζί εδώ που φτιάχνει καθημερινά νοστιμότατο μαγειρευτό φαγητό και σε λογικές τιμές (5euro/μερίδα) οπότε είμαι κυριλέ..!
freedubus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 2 από τα πιο σιχαμερά πράγματα που έχω δεί σε σουβλατζίδικο: - Ο τύπος είχε κάνει πατέντα και το λίπος που στράγγιζε από το γύρο κύλαγε κι έσταζε μέσα σε ένα δοχείο όπου έπεφτε και το "λάδι" στο οποίο τηγάνιζε τις πίτες. Μετά σε αυτό το σκούρο καφέ μίγμα, τηγάνιζε τις πίτες και επίσης έριχνε και στη φριτέζα που τηγάνιζε τις πατάτες. Οταν τον ρώτησα γιατί το κάνει μου είπε "για να δίνει γεύση". - Σε βρωμάδικο κάπου Νίκαια, Κορυδαλλό δε θυμάμαι, σε ρώταγε αν θέλεις σάλτσα στο σάντουιτς, και αν ναι, είχε ένα δοχείο με ένα περίεργο λιπαρό καφεκόκκινο ζουμί με κομματάκια σκούρα σαν κρέας, έπιανε με μια κουτάλα και σου περίχυνε το σάντουιτς, το οποίο μετά έπρεπε να το φας από απόσταση γιατί έσταζε ελεεινά. Εγώ νόμισα οτι είναι κάτι σαν κιμάς μαγειρεμένος. Μετά έμαθα οτι είναι τα καμένα/κολλημένα λίπη και λάδια από τις λαμαρίνες, που τα ξύνουν όλα και τα ρίχνουν εκει μέσα. "Για γεύση"...
De@th L0rd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Είμαι φοιτητής μακρυά από σπιτικό φαγητό και πολλές φορές δεν μαγειρεύω ο ίδιος (3-4 φορές την βδομάδα να μαγειρέψω)... Ευτυχώς υπάρχει ένα μαγαζί εδώ που φτιάχνει καθημερινά νοστιμότατο μαγειρευτό φαγητό και σε λογικές τιμές (5euro/μερίδα) οπότε είμαι κυριλέ..! Τυχερέ,εδώ ήταν ένας είχε ανοίξει franchise το ΜΕνου και έφερνε ξαναζεσταμένα σε όλου επειδή δεν είχε πολυ δουλειά.Μετά δεν είχε καθόλου δουλειά.Τώρα το μαγαζί ξηλώθηκε κ έμεινε μόνο ο χώρος που υπήρχε απο πριν. 2 από τα πιο σιχαμερά πράγματα που έχω δεί σε σουβλατζίδικο: - Ο τύπος είχε κάνει πατέντα και το λίπος που στράγγιζε από το γύρο κύλαγε κι έσταζε μέσα σε ένα δοχείο όπου έπεφτε και το "λάδι" στο οποίο τηγάνιζε τις πίτες. Μετά σε αυτό το σκούρο καφέ μίγμα, τηγάνιζε τις πίτες και επίσης έριχνε και στη φριτέζα που τηγάνιζε τις πατάτες. Οταν τον ρώτησα γιατί το κάνει μου είπε "για να δίνει γεύση". - Σε βρωμάδικο κάπου Νίκαια, Κορυδαλλό δε θυμάμαι, σε ρώταγε αν θέλεις σάλτσα στο σάντουιτς, και αν ναι, είχε ένα δοχείο με ένα περίεργο λιπαρό καφεκόκκινο ζουμί με κομματάκια σκούρα σαν κρέας, έπιανε με μια κουτάλα και σου περίχυνε το σάντουιτς, το οποίο μετά έπρεπε να το φας από απόσταση γιατί έσταζε ελεεινά. Εγώ νόμισα οτι είναι κάτι σαν κιμάς μαγειρεμένος. Μετά έμαθα οτι είναι τα καμένα/κολλημένα λίπη και λάδια από τις λαμαρίνες, που τα ξύνουν όλα και τα ρίχνουν εκει μέσα. "Για γεύση"... Καλά που πας και τους βρίσκεις;Επαγγελματίες! Μόνο που τα διαβάζω με πιάνουν καούρες(ζήτημα αν έχω νιώσει 1-2 φορές)
Critter Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως για τις σαλάτες, ειδικα τις πράσινες, αποκλείεται να είναι καλα πλυμένες.Εδω ρε σεις οι μαναδες μας για να φτιαξουν μαρουλια, χορτα κτλ, πιο πολύ ώρα καθαρίζουν και πλένουν παρα μαγειρεύουν τα χορτα και φτιάχνουν τις σαλάτες. Γενικα εξω παίρνω χωριάτικη που η ντοματα σίγουρα ειναι πιο εύκολο να πλυθεί και κάνω το σταυρό μου. Τα λάδια πάντως που βάζουν στις σαλάτες ειδικα για όσους απο μας τρώμε σπιτικό λάδι, ειναι απαραδεκτα και τα καταλαβαίνω με τη μια. Και λέω στις σαλάτες γιατι ειδικά εκει καταλαβαινεις την ποιότητα του που το τρώς αμαγείρευτο.
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Φιλος μου επαθε 2 φορες αλλεργικο σοκ μετα απο επισκεψη στα McDonalds. Μετα απο πολυ ψαξιμο εμαθε οτι ηταν αλλεργικος σε καποιο αντιβιωτικο. Εγω τρωω ακομα που και που γιατι δεν μπορω να αντισταθω. Παντως ολοι εχουμε προσπαθησει να φτιαξουμε "σπιτικο" σουβλακι. Προσωπικα δεν τα καταφερα ποτε. Παντα κατι ελειπε, και δεν ειχε αυτη την "γευση" που λεει ο freedubus. Ειναι πιο ωραια τα ετοιμα, αλλα στα 40 θα αρχισουμε να το πληρωνουμε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:39 ---------- Επισης επειδη ειπε καποιος για salad bar. Καλυτερα να φας πατατες. Γνωστος που δουλευε στα Goodys Ηλιουπολης μας εχει πει τα χειροτερα. Ειδικα αυτες με τα μακαρονια καλυτερα να αποφευγονται καθως μενουν εξω αρκετες ωρες (ο παγος που εχουν δεν κανει τιποτα) και μπορει αν εισαι λιγο ατυχος να φας σαλατα-μακαρονι που ειναι εκει 2-3 μερες.
freedubus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά που πας και τους βρίσκεις; Υπάρχουν, αλλά είναι πιο αραιά διασκορπισμένοι εδώ στας Αθήνας. Μη κοιτάς εσείς εκεί που τους έχετε μαζεμένους όλους σε ακτίνα 2km. ;Ρ
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως για τις σαλάτες, ειδικα τις πράσινες, αποκλείεται να είναι καλα πλυμένες. Εχω βρει μεχρι και σαλιγκαρι στο μαρουλι της Πιτας του Παππου. Μικρο μεν, σαλιγκαρι δε...
De@th L0rd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μπα τουλάχιστον έχουμε την επίγνωση και διορθωνόμαστε (όσοι τρώμε αραιά και που) οι σημερινοί κοιλαράδες 45-50 που είχαν ξεκολωθεί στα κοψίδια αυτοί ζούσαν σε πολύ χειρότερη εποχή,χωρίς καμία ενημέρωση για τη διατροφή. Εχω βρει μεχρι και σαλιγκαρι στο μαρουλι της Πιτας του Νεκρού. Μικρο μεν, σαλιγκαρι δε... Έτσι τη λέει γνωστός μου.Θα έχει τους λόγους του...
freedubus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως 1000 φορές σουβλάκι και να στάζει, παρά αλυσίδες τύπου Γκούντης που ξεκίνησαν καθαρά αμερικανομπεργκεράδικα και τώρα, απλά και μόνο για λόγους μάρκετινγκ για να μην κλείσουν, και καλά προωθούν τη "μεσογειακή" και "υγιεινή" διατροφή στα μενού τους (ακόμα και τη θεία "νηστεία", πφ), με πιάτα τίγκα στα τηγανιτά και τις πατάτες, "υγιεινές σαλάτες" με μαγιονέζα και τριμμένα τυριά και την κλασική ερώτηση "κοκακόλα πατάτες θέλετε;". Να μην αναφέρω τα μακντόνατς, που κάθεσαι να φάς το βρωμομπέργκερ με το λιωμένο τυρί να τρέχει και το 2πλο μπέηκο να στάζει, και σου έχουν το χαρτάκι στο δίσκο που αναφέρει πόσο "θρεπτικό" είναι το μπέργκερ τους και τι αγνά συστατικά περιέχει κλπ. Να' στε καλά, ανακουφίστηκα τώρα, θα πάρω άλλο ένα. Τουλάχιστον ο αγαπημένος μου λιγδιάρης που μου ετοιμάζει τις σουβλακάρες κάθε μέρα και μου λέει "ρε μλκ φτιάξε και κανα φαί σπίτι, μην τρώς συνέχεια γύρους, δεν κάνει καλό" , δε με κοροιδεύει.
iced Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα στην πιτα του παππυ ολοι εχουν βρει στην σαλατα σαλιγγαρια?? Βρηκε γνωστος μου και του λεει "μπορειτε να μην την πληρωσετε"... χαχαχαχαχα
ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Χαχα..Ειναι καλη τροφη τα σαλιγάρια..λολ Βαθμος αθλιότητας... απο οσα ξέρω... 1)24 ωρο καντινα στη μαραθώνος καποτε ηταν πολυ καλη.. 2)Goodys τρωγοντουσαν καποτε τωρα παραγιναν χάλια 3)Πιτα παπου - Αναλογα τη πεινα..
kage Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 90% λιπος στον γυρο?καποιος υπερβαλει... υπαρχει κ αλλη λυση κ σχετικα οικονομικη για πιο "σπιτικο φαγητο".τα σ.μ. Σκλαβενιτης καθε μερα φτιαχνουν φαγητα κ τα βαζουν σε μεριδες σε χαρτινο πακετο για να το ζεσταινεις σε φουρνο ή μυκροκυματα... υπαρχει κ μια εταιρια που δεινεις ενα παγιο καθε μηνα κ σου φερνουν φαγητο καθε μερα..σε πρωιναδικο το δα δεν εχω ινφο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Απορω ρε παιδια πως μενουν ανοικτα τα macdonalds, αφου δεν παιζει πελατεια και ολοι εοχυν τις χειροτερες εντυπωσεις στο Σύνταγμα πάντως γίνεται μονίμως το τριμπούρδελο
De@th L0rd Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στο Σύνταγμα πάντως γίνεται μονίμως το τριμπούρδελο Kοίτα έκανε τη μαγκιά με το ένα-μ'ενα και μάζεψε πελατεία, είναι το μοναδικό που συμφέρει να πάρεις.Οι υπόλοιπες "προσφορές-πακέτα" που έχει είναι τρελή απάτη.Καλύτερα να πάρεις στα ίδια λεφτά το ίδιο πράγμα ξεχωριστά.Πάντως μπορώ να τους αναγνωρίσω οτι την τελευταία φορά πριν κάτι μήνες που έφαγα οτι έχουν βελτιώσει τις πατάτες. Όταν ήμουν πιτσιρικάς τα είχα σιχαθεί,είχα πάει να φάω όταν είχε πρωτοανοίξει το village στην Θηβών κ οι πατάτες τους ήταν τηγανισμένες σε λάδι μηχανής.
aledjo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 η pizza hut τι λεει απο ποιοτητα? εμενα παντος μ'αρεσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.