irila Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 ένα φοβερά ενημερώμενο site για διατροφικά βρήκα στο http://www.afoikyrbasi.gr με link στο omega-3
linkin Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Παλιά στην Πάτρα γνωστή αλυσίδα με σουβλατζίδικα έφαγε πρόστιμο 250.000.000δρχ επειδή φύλαγε τα κρέατα στην φορμόλη αντί για το ψυγείο. Πλέον έχει ISO και HACCP. Τα άτιμα τα σουβλάκια του και ο γύρος του δεν παιζόντουσαν σε γεύση. Επειδη τυχαινει να γνωριζω την περιπτωση,το παραπανω προκειται περι φημης! :-)
Morticia Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Είχα ακούσει ιστορίες αλλά δεν το είδα ποτέ. Στο παρακάτω περιστατικό ήμουνα μάρτυρας και έπαθα πλάκα.Από το χέρι πιτσιρίκας πέφτει χάμπουργκερ γνωστής αλυσίδας στον δρόμο. Φεύγει η πιτσιρίκα (αφού το σκέφτηκε λίγο) και πάει μια γάτα. Μυρίζει το κρέας, τρώει το ψωμί και φεύγει. Το κρέας δεν το πείραξε. Άρα σίγουρα δεν ήταν ποντίκι. Το θέμα είναι, τι άλλο μπορεί να ήταν. Επειδη τυχαινει να γνωριζω την περιπτωση,το παραπανω προκειται περι φημης! Ποιο? Το ότι είχε τα κρέατα στην φορμόλη ή ότι έχει ISO? ---------- Προσθήκη στις 00:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:35 ----------
beatshooter Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για ποιο καταστημα στην Πατρα λετε?Πειτε σε πμ αν παιζει προβλημα.... ---------- Προσθήκη στις 01:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:36 ---------- Κανεις απο Πατρα να μας διαφωτισει για καλα και ''μακρυαααα'' μαγαζια? Κανενας???
THEMACHINE Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για το παραπάνω κατάστημα που λέτε στην Πάτρα ισχύει 100% . Όταν ήμουνα φοιτητής μια φορά πήρα μία πίτα γύρο και βρωμούσε το κρέας οπότε το πέταξα. Μετά άκουσα και τα περί φορμόλης............. Κανονικά έπρεπε να βάλω τον υπάλληλο να το φάει ο ίδιος. Sent from my iPhone using Insomnia.app
Alchemist` Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για λόγους που αναφέρθηκαν στο τόπικ έχω κόψει το κρέας απ' έξω, αλλά παίρνω συχνά-πυκνά σαλάτες από φαστφουντάδικα... Ιδίως χωριάτικες σαλάτες, τι παίζει μ αυτές? Διότι δεν νομίζω να έχει βγεί ακόμη γενετικά τροποποιημένη πατάτα που να μοιάζει με ντομάτα... Φαντάζομαι απλά ότι τα λαχανικά είναι κατεψυγμένα 552 χρόνια και έχουν χάσει τα θρεπτικά συστατικά τους? Ή μιλάμε για χειρότερες καταστάσεις? {Από την άλλη όμως, π.χ. η ντομάτα, έχει κίνηση σ'ένα φαστφουντάδικο αφού μπαίνει σχεδον σε όλα τα σάντουις/σουβλάκια/καλαμάκια (όπως θέτε πέστε τα), οπότε και ανανεώνεται συχνά,άρα το παραπάνω ισχύει μόνο για πιπεριές/κρεμμύδια/ελιές/αγγούρια/μαρούλια?}
Toufas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 για βαλτε μια ντοματα στην καταψυξη και δειτε πως θα γινει και μετα ασπαστειτε τετοιες γνωμες ρε παιδια...
chill Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για λόγους που αναφέρθηκαν στο τόπικ έχω κόψει το κρέας απ' έξω, αλλά παίρνω συχνά-πυκνά σαλάτες από φαστφουντάδικα... Ιδίως χωριάτικες σαλάτες, τι παίζει μ αυτές? Διότι δεν νομίζω να έχει βγεί ακόμη γενετικά τροποποιημένη πατάτα που να μοιάζει με ντομάτα... Φαντάζομαι απλά ότι τα λαχανικά είναι κατεψυγμένα 552 χρόνια και έχουν χάσει τα θρεπτικά συστατικά τους? Ή μιλάμε για χειρότερες καταστάσεις? {Από την άλλη όμως, π.χ. η ντομάτα, έχει κίνηση σ'ένα φαστφουντάδικο αφού μπαίνει σχεδον σε όλα τα σάντουις/σουβλάκια/καλαμάκια (όπως θέτε πέστε τα), οπότε και ανανεώνεται συχνά,άρα το παραπάνω ισχύει μόνο για πιπεριές/κρεμμύδια/ελιές/αγγούρια/μαρούλια?} Έχεις ψωνίσει ποτέ ντομάτες? Υπάρχουν τρελές διαφορές στην ποιότητα.....Φαντάζομαι δεν θα προμηθεύονται και τις καλύτερες. Μαζί με το τσιγάρο, έκοψα και το junkfood. Κοντεύω έναν χρόνο αγκαλιά με την κουζίνα. Μαγειρεύω μόνος πια τα πάντα ακόμα και burgers/πίτσες/σουβλάκια, απ' έξω ούτε κουλούρι πια και δεν μετανιώνω στιγμή για την επιλογή. Αν ήμουν πιτσιρικάς θα ψαχνόμουν και επαγγελματικά για μάγειρας, από τις πιο ευχάριστες ασχολίες, γουστάρω τρελά! /ζηλεύω toufas
leonidas_fs Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Για λόγους που αναφέρθηκαν στο τόπικ έχω κόψει το κρέας απ' έξω, αλλά παίρνω συχνά-πυκνά σαλάτες από φαστφουντάδικα... Ιδίως χωριάτικες σαλάτες, τι παίζει μ αυτές? Διότι δεν νομίζω να έχει βγεί ακόμη γενετικά τροποποιημένη πατάτα που να μοιάζει με ντομάτα... Φαντάζομαι απλά ότι τα λαχανικά είναι κατεψυγμένα 552 χρόνια και έχουν χάσει τα θρεπτικά συστατικά τους? Ή μιλάμε για χειρότερες καταστάσεις? {Από την άλλη όμως, π.χ. η ντομάτα, έχει κίνηση σ'ένα φαστφουντάδικο αφού μπαίνει σχεδον σε όλα τα σάντουις/σουβλάκια/καλαμάκια (όπως θέτε πέστε τα), οπότε και ανανεώνεται συχνά,άρα το παραπάνω ισχύει μόνο για πιπεριές/κρεμμύδια/ελιές/αγγούρια/μαρούλια?} οχι φιλε οι σαλατες δεν ειναι του καταστηματος! τις σαλάτες το κατάστημα της αγοράζει απ'εξω και έρχονται ετσι ετοιμες συσκευασμένες! Μην σε αγχωνει αυτο! Δεν ξερω αν πρεπει να το πω. Αν δεν πρεπει σβηστε το εχω φιλο που δουλεύει στα Goodys και μου εχει πει οτι οι σαλάτες έρχονται κατευθείαν συσκευασμένες απο μια αλλη εταιρια. (και το salad bar ! )
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 οχι φιλε οι σαλατες δεν ειναι του καταστηματος! τις σαλάτες το κατάστημα της αγοράζει απ'εξω και έρχονται ετσι ετοιμες συσκευασμένες! Μην σε αγχωνει αυτο! Δεν ξερω αν πρεπει να το πω. Αν δεν πρεπει σβηστε το εχω φιλο που δουλεύει στα Goodys και μου εχει πει οτι οι σαλάτες έρχονται κατευθείαν συσκευασμένες απο μια αλλη εταιρια. (και το salad bar ! ) ΕΙΔΙΚΑ σαλατικά και χόρτα δεν θα έτρωγα ποτέ απ΄έξω! έλεος! βαριόμαστε να πλύνουμε μια ντομάτα?
leonidas_fs Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ΕΙΔΙΚΑ σαλατικά και χόρτα δεν θα έτρωγα ποτέ απ΄έξω! έλεος! βαριόμαστε να πλύνουμε μια ντομάτα? Λεμε για την περίπτωση οπου εχετε βγει παρέα εξω και πατε στα εν λογω μαγαζια και κατι πρέπει να φας και συ!! Τι θα πεις δεν τρωω επειδη ειναι απ'εξω ή θα παρεις και την ντοματα απο το σπίτι σου μαζι σου?? :lol:
The_Judas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εφόσον είναι οπτικά καλή η σαλάτα (δηλαδή όχι σάπια λαχανικά), δεν υπάρχει πρόβλημα! Το πολύ-πολύ να είναι άγευστη, ειδικά αν είναι εκτός εποχής τα λαχανικά.
Adon1s Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 μια απορια που εχω ρε παιδια... μπαινετε(και μπενω και εγω) και γραφουμε τις εμπειριες μας,τι ακουσαμε,τι γευτηκαμε,τι μας ειπαν,τι ειδαμε κλπ για διαφορα ταχυβρωμοφαγεια στα μερη που ζουμε.... Λεει ο ενας "ΓΝΩΣΤΗ αλυσιδα ετοιμου φαγητου κλπ", "ΔΙΑΣΗΜΟ σουβλατζιδικο στο ταδε μερος"..."ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ καντινα εκει", "πασιγνωστο φαστφουνταδικο με χαρακτηριστικο λογοτυπο πουλαει σαπια μαρουλια κλπ"... "δεν μπορω να μιλησω για το ταδε αγαζι κλπ" θελω να τονισω η γενικευση "γνωστος","διασημο μαγαζι" κλπ.. ΤΙ φοβαστε ρε παιδια?μην σας κανουν μηνυση ή μηπως σας βρουν εξω απο το σπιτι και σας απαγαγουν??ελεος... Στο θεμα μας.... Πιτσα Χατ: προχτες πηρα μια ατομικη σπεσιαλ 17 ευρω παρακαλω.... Πρασσας: Πριν λιγα χρονια εκανε σε 3 χρονια αν δε κανω λαθος 2 φορες ανακαινιση...Γειτονες και θαμωνες της γειτονιας μου εκμνηστυρευτηκαν πως το υγειονομικο εκανε ντου και βρηκε κρεας απο αλογο Τυγχανει γνωριζω την εταιρια που τους προμηθευει γυρο τον τελευταιο καιρο...Αν σας πω το τι κρεατα βαζουν στον γυρο θα πεθανετε...Ειναι ολα χαλια ποιοτικα,συγκεκριμενα απο τα σφαγεια αγοραζουν τα χαμηλης διατροφικης και ποιοτικης αξιας σφάγια καθως και τα απομειναρια απο τα εργοστασια αλλαντικων,και τα μπουκωνουν στα μυρωδικα,τα "Ε",και τα μπαχαρικα και επειτα τα πουλανε στον κοσμο...και βλεπω κατι γομαρια 135 κιλων να βγαινουν με δισκους απο εκει μεσα και να τα τρωνε 2-2 τα πιτογυρα του... και βαζω στοιχημα με τον εαυτο μου σε ποσο καιρο θα μπουν με βουλωμενη αορτη στο ΑΧΕΠΑ..... Εχετε προσεξει οτι τα σουβλακια τα εχουν βουτημενα σε ενα μεταλλικο μπολ γεματο λαδι στο οποιο επιπλεουν διαφορα μαυρακια(δεν δυσκολευομαι να φανταστω απο που προερχονται) και οταν ειναι να μπουν στην πιτα τα βαζουν για λιγο στην σχαρα και πεταγεται μια φωτια να με το συμπαθειο??? Επισης πηρα μια φορα μπιφτεκι και ειχε γευση ποπ κορν.... Τα συμπερασματα δικα σας...... Τα μαγειρια στην κασσανδρου με εχουν σωσει πραγματικα...... Φτηνο και καθαρο σπιτικο φαι ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΟΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ Σας το λεω μεσα απο την καρδια μου....σκετος ΚΑΡΚΙΝΟΣ ειναι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.