Προς το περιεχόμενο

Απορριματοφαγεία κ ταχυφαγεία

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτο το θρεντ μ θυμισε το fast food nation στο οποιο λεγανε οτι το κρεας των μακς ειχε μεσα κακα αγελαδας..μπλιαχ φτου κακα :eek:

Βασικα...οντως οι πατατες κ τα φαστ φουντ ειναι τα χειροτερα..πλεον εχουνε καταντησει ολα ανθυγιεινα..δν ειναι να εμπιστευεσαι και να τρως απο κανεναν εκτος απο το σπιτικο φαγητο...

Και προσοχη στους γυρους.. εχω ακουσει απο ανθρωπο που δουλευει σε επιχειρηση με τροφιμα οτι ειναι κρεας ποντικου.(βασικα παιζει να του το ειπε κ για να κοψει τους γυρους το παιδι του γτ ολο τετοια τρωει)αλλα παλι εχω ακουσει πολλα τετοια παρομοια που ανακαλυψανε οτι ητανε κρεας διαφορετικου ζωου.:-(

Ποντικια ισως να μην ειναι, ωστοσο καποιοι θα θυμαστε κρυφη

καμερα στην κεντρικη κρεαταγορα, οπου σουβλατζης παει σε

"σεσημασμενο" χασαπη και του ζηταει σπεσιαλ κρεας για γυρο.

Αυτος ανοιγει μια καταπακτη και βγαζει κατι κομματια μαυρα

και σαπια, που ουτε σκυλος στα τελευταια του λογω πεινας τρωει..:lol:

Ο χασαπης πιαστηκε, ο καιρος περασε, πολλοι απο δαυτους

κανουνε την ιδια δουλεια.

Επισης αυτια, μυτες, χονδροι, ανακατεμενα με διαφορα σαπιοκρεατα και με προσθηκη μπαχαρικων κανουν ενα γυρο μουρλια :lol::lol::lol::lol:

Παω για σουβλακια

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είχα ακούσει ιστορίες αλλά δεν το είδα ποτέ. Στο παρακάτω περιστατικό ήμουνα μάρτυρας και έπαθα πλάκα.

Από το χέρι πιτσιρίκας πέφτει χάμπουργκερ γνωστής αλυσίδας στον δρόμο. Φεύγει η πιτσιρίκα (αφού το σκέφτηκε λίγο) και πάει μια γάτα. Μυρίζει το κρέας, τρώει το ψωμί και φεύγει. Το κρέας δεν το πείραξε.

Άρα σίγουρα δεν ήταν ποντίκι.

Το θέμα είναι, τι άλλο μπορεί να ήταν.

Δημοσ.

Από το χέρι πιτσιρίκας πέφτει χάμπουργκερ γνωστής αλυσίδας στον δρόμο. Φεύγει η πιτσιρίκα (αφού το σκέφτηκε λίγο) και πάει μια γάτα. Μυρίζει το κρέας, τρώει το ψωμί και φεύγει. Το κρέας δεν το πείραξε.

Άρα σίγουρα δεν ήταν ποντίκι.

Το θέμα είναι, τι άλλο μπορεί να ήταν.

Γατα! Αυτο ήταν...

Ίσως κάποιος συγγενής της.! Ολα και ολα, μπορεί να ψοφούσε της πείνας αλλα δεν ηταν κανίβαλη...!

Δημοσ.
Γατα! Αυτο ήταν...

Ίσως κάποιος συγγενής της.! Ολα και ολα, μπορεί να ψοφούσε της πείνας αλλα δεν ηταν κανίβαλη...!

χαχαχαχαχα

εχω κλ...στα γελια! :-D

εγραψες..

ρε συ το εχουμε κανει κουλτουρα το σουβλακι...ειναι λογικο πολλοι ανθρωποι να αντιτεθουν σε αυτα που λεμε..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Περισσότερα φυτικά προϊόντα στο διαιτολόγιό μας, πολύ λιγότερα ζωικά και είναι όλα ΟΚ.

---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:40 ----------

Έχω δει παρακευή γύρου από κοντά και όταν ρώτησα αυτόν που τον ετοίμαζε γιατί ανάμεσα στο μάτσο κρέατα βάζει στρώματα άσπρου λίπους μεγάλα σαν πετσέτες προσώπου (μλπιαχ) μου απάντησε ότι το λίπος λιώνει (σίγουρα δε λιώνει όλο αλλά και πάλι δε θέλω λιωμένο λίπος στο φαγητό μου) και βοηθάει στο ομοιόμορφο ψήσιμο (δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από το μπλιαχ που να κάνει αυτή τη δουλειά?)

Δημοσ.
Περισσότερα φυτικά προϊόντα στο διαιτολόγιό μας, πολύ λιγότερα ζωικά και είναι όλα ΟΚ.

---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:40 ----------

Έχω δει παρακευή γύρου από κοντά και όταν ρώτησα αυτόν που τον ετοίμαζε γιατί ανάμεσα στο μάτσο κρέατα βάζει στρώματα άσπρου λίπους μεγάλα σαν πετσέτες προσώπου (μλπιαχ) μου απάντησε ότι το λίπος λιώνει (σίγουρα δε λιώνει όλο αλλά και πάλι δε θέλω λιωμένο λίπος στο φαγητό μου) και βοηθάει στο ομοιόμορφο ψήσιμο (δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από το μπλιαχ που να κάνει αυτή τη δουλειά?)

[ame=

]http://www.youtube.com/watch?v=i-5zlgd_dT8[/ame]
Δημοσ.
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

Καλατράβα της γυροπλαστικής επιστήμης

Εντάξει θα φτιάξουμε έναν με μαρουλόφυλλα κι ελαιόλαδο.

Και θα είμαστε ελληνικότατοι..

Δημοσ.

Παλιά στην Πάτρα γνωστή αλυσίδα με σουβλατζίδικα έφαγε πρόστιμο 250.000.000δρχ επειδή φύλαγε τα κρέατα στην φορμόλη αντί για το ψυγείο. Πλέον έχει ISO και HACCP.

Τα άτιμα τα σουβλάκια του και ο γύρος του δεν παιζόντουσαν σε γεύση.

Δημοσ.
Kρέατα στη φορμόλη;

250 εκ. δραχμές;

fairytales.preview.jpg

Γιατι, τα εισαγωγης νωπα ψαρια με τι νομιζεις οτι τα συντηρουν;:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...