De@th L0rd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αφήστε τις πάπιες ήσυχες! Είναι συμπαθέστατα πτηνά. Μπεκάτσες,τσίχλες κ ορτύκια. Μα καλά ΚΑΝΕΝΑΣ δε σχολίασε το λίνκ με τις κονσέρβες;
pournaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αφήστε τις πάπιες ήσυχες! Είναι συμπαθέστατα πτηνά.Μπεκάτσες,τσίχλες κ ορτύκια. Μα καλά ΚΑΝΕΝΑΣ δε σχολίασε το λίνκ με τις κονσέρβες; Κοιτα, λεει παραξενα φαγητα απο ολο τον κοσμο. Οποτε αν αφαιρεσεις την κονσερβα του κοτοπουλου, που και αυτη αν την ζεστανεις και λιωσουν τα λιπη ισως στρωσει, ολα τα αλλα τυχαινει να ειναι φαγητα αλλων λαων που (ευτυχως) δεν τα καταλαβαινουμε και δεν τα υιοθετουμε, αλλα παραμενουν λιχουδιες για πολυ κοσμο.
freedubus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως θα τα δοκίμαζα όλα, και όχι επειδή είμαι κομπλεξικός που σνομπάρει το μουσακά για γκουρμέ ψημένους γρύλους με τ' αβγά. Καλά ντέθ, μόλις είδα το κοτόπουλο πείνασα.
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αφήστε τις πάπιες ήσυχες! Είναι συμπαθέστατα πτηνά.Μπεκάτσες,τσίχλες κ ορτύκια. Μα καλά ΚΑΝΕΝΑΣ δε σχολίασε το λίνκ με τις κονσέρβες; Συγγνώμη, αλλά burger σε κονσέρβα?? Seriously. Burger σε κονσέρβα???? ΠΕριττό να σου πω πως όσο έβλεπα τις φωτογραφίες μου δημιουργούνταν ένα ανακάτεμα!!! MA BURGER σε κονσέρβα??
Tenshi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Κάποιοι δέν έχουν βιώσει/έχουν ξεχάσει τον μίλιτερι Γκοντζιλα μου φαίνεται...
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Κάποιοι δέν έχουν βιώσει/έχουν ξεχάσει τον μίλιτερι Γκοντζιλα μου φαίνεται... Τι μου θυμησες!! Οταν τον ειχαμε παντως στο τραπεζι εγω ετρεχα στο ΚΨΜ και οσοι αλλοι τον ετρωγαν ετρεχαν στην τουαλετα! ΛΟΛ!
StavrosD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Απορω ρε παιδια πως μενουν ανοικτα τα macdonalds, αφου δεν παιζει πελατεια και ολοι εοχυν τις χειροτερες εντυπωσεις Λέγεται ότι τα χρηματοδοτεί η μητρική εταιρεία στο εξωτερικό για λόγους marketing. Θα χτυπούσε άσχημα στους ξένους που έρχονται στην Ελλάδα ότι δεν υπάρχουν Mac Donalds. Χώρια που θα υπήρχε κίνδυνος να δοκιμάσουν Goodys, Mr Burger (όποιος είναι στην Πάτρα καταλαβαίνει) ή άλλα τοπικά burger και να μην ξαναφάνε mac donalds στον τόπο τους.
orck Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Και εγω αυτο πιστευω για τα McDonalds (με εξαιρεση στο Συνταγμα που ειναι παντα γεματο). Η καθε εταιρια εχει λογο να επιμενει παρολο που δεν εχει για την ωρα πολυ πελατεια, καποια στιγμη οι ιθαγενεις (ουγκα-ουγκα, εμεις ειμαστε αυτοι) θα "σπασουν" και θα αποδεχτουν σαν φυσιολογικη αυτην την τροφη.
Vintage Jewel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 αυτο το θρεντ μ θυμισε το fast food nation στο οποιο λεγανε οτι το κρεας των μακς ειχε μεσα κακα αγελαδας..μπλιαχ φτου κακα Βασικα...οντως οι πατατες κ τα φαστ φουντ ειναι τα χειροτερα..πλεον εχουνε καταντησει ολα ανθυγιεινα..δν ειναι να εμπιστευεσαι και να τρως απο κανεναν εκτος απο το σπιτικο φαγητο... Και προσοχη στους γυρους.. εχω ακουσει απο ανθρωπο που δουλευει σε επιχειρηση με τροφιμα οτι ειναι κρεας ποντικου.(βασικα παιζει να του το ειπε κ για να κοψει τους γυρους το παιδι του γτ ολο τετοια τρωει)αλλα παλι εχω ακουσει πολλα τετοια παρομοια που ανακαλυψανε οτι ητανε κρεας διαφορετικου ζωου.
orck Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 αυτο το θρεντ μ θυμισε το fast food nation στο οποιο λεγανε οτι το κρεας των μακς ειχε μεσα κακα αγελαδας..μπλιαχ φτου κακα Βασικα...οντως οι πατατες κ τα φαστ φουντ ειναι τα χειροτερα..πλεον εχουνε καταντησει ολα ανθυγιεινα..δν ειναι να εμπιστευεσαι και να τρως απο κανεναν εκτος απο το σπιτικο φαγητο... Και προσοχη στους γυρους.. εχω ακουσει απο ανθρωπο που δουλευει σε επιχειρηση με τροφιμα οτι ειναι κρεας ποντικου.(βασικα παιζει να του το ειπε κ για να κοψει τους γυρους το παιδι του γτ ολο τετοια τρωει)αλλα παλι εχω ακουσει πολλα τετοια παρομοια που ανακαλυψανε οτι ητανε κρεας διαφορετικου ζωου. Δηλαδη για κατσε σκεψου το, σου φαινεται λογικο; τι κανουνε; Εκτρεφουν ποντικια; Η τα κυνηγανε στα υπογεια; Και ποσα ποντικια πρεπει να σφαξεις για να φτιαξεις εναν γυρο; Υπαρχουν διαφορετικες ποιοτητες κρεατος απο την αγελαδα, παντα τα χειροτερα κρεατα μπαινουν σε καταστασεις τυπου γυρο η μπιφτεκι, γιατι ο καταναλωτης δεν μπορει να καταλαβει τι τρωει.
Vintage Jewel Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδη για κατσε σκεψου το, σου φαινεται λογικο; τι κανουνε; Εκτρεφουν ποντικια; Η τα κυνηγανε στα υπογεια; Και ποσα ποντικια πρεπει να σφαξεις για να φτιαξεις εναν γυρο; Υπαρχουν διαφορετικες ποιοτητες κρεατος απο την αγελαδα, παντα τα χειροτερα κρεατα μπαινουν σε καταστασεις τυπου γυρο η μπιφτεκι, γιατι ο καταναλωτης δεν μπορει να καταλαβει τι τρωει. Nαι μ φαινεται "φυσιολογικοτατο". Εχει ο πατερας μου γνωστο π εκανε καταγγελια σε μαγαζι επειδη το κρεας δν ητανε αυτο που παρρηγγειλε αλλα σκυλου.ακουγονται συνεχεια αυτα..
Garnele Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλά και οι βλάκες δεν είχαν βγάλει την ετικέτα; Πφ.
freedubus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλά και οι βλάκες δεν είχαν βγάλει το κολάρο; Πφ. Πφφφφφφ. 'Αματσουρς..
beatshooter Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Κανεις απο Πατρα να μας διαφωτισει για καλα και ''μακρυαααα'' μαγαζια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.