Προς το περιεχόμενο

Απορριματοφαγεία κ ταχυφαγεία


De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αμα λιωσει γινεται ετσι, αλλα στο κουτι/κονσερβα εχει ενα ασπρο χρωμα, ισως να ειναι λιπος χηνας (χουχου)

 

και το λαδακι καλο ειναι, αλλα δεν κανει για τα παντα. κανε μου εσυ confit σε πουλερικο χωρις duck fat και τα λεμε :P

Δημοσ.

Mc Donalds for ever ;)

Δεν θα ζούμε για πάντα παιδιά, όσο ζούμε τουλάχιστον ας φάμε ότι ποθούμε, μιας και η αίσθηση της γεύσης είναι κατά την γνώμη από τις ποιο ωραίες αισθήσεις.

Δημοσ.
Εγώ πάλι όποτε γυρνούσα στην Αθήνα από Λάρισα, ευχόμουν να είχε Μαλλιώρα έξω από το σπίτι μου.

 

Μαλλιωρα εχει διπλα μου, και κανει και ντελιβερι αν ειμαι τοσο σαπισμενος που βαριεμαι να κουνηθω. Μισο κοντοσουβλι και Καιζερ

Δημοσ.
αλλα πατατες στο φουρνο με λιπος παπιας ειναι απο αλλο κοσμο

 

Βάζω στοίχημα οτι δεν είναι πιο ωραίο από τις πατάτες με τη στάκα. Αλλά ψήνομαι να δοκιμάσω, ελπίζω να μην έχει 50 ευρώ η κουταλιά.

Δημοσ.
Κι ενα τετοιο πολυ συντομα.... ακου λιπος παπιας οταν εχουμε

λαδακι του θεουλη:mad:

 

Η "τελευταία φροντίδα" γράφει η κάσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

 

Αγνό παρθένο ελαιόλαδο ftw.Έστω απλό λάδι.Ακου λίπος πάπιας :X

Δημοσ.
Η "τελευταία φροντίδα" γράφει η κάσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

 

Αγνό παρθένο ελαιόλαδο ftw.Έστω απλό λάδι.Ακου λίπος πάπιας :X

 

συνηθως οσο πιο κακο κανει στην υγεια κατι τοσο πιο νοστιμο ειναι:cry:

 

αλλωστε το λεει και η γνωστη ρηση. "σε αυτον τον κοσμο οτι ειναι απολαυστικο ειτε ειναι παρανομο, ειτε ανηθικο ειτε παχαινει":cry::cry::cry: sooooo true

Δημοσ.

Την μαγιονέζα δεν την πολυσυμπάθησα ποτέ. Έχει μια βαριά γεύση γενικά. Τώρα αν είναι αυτό το θέμα εκεί κάνε την όπως την ξέρεις.Αλλά γενικά δεν βλέπω τον λόγο χρήσης λίπους.

 

 

Όσο για το ανθυγιεινό και ωραίο όπως έχει συνηθίσει κανείς.Δεν λέω και τα ντελίβερι και τα πιτόγυρα και τα σουβλάκια κλπ τιμάω αλλά είναι όπως μάθει κανείς.Να βάζω τέτοιο λίπος στο μαγειρεμενο φαΐ δεν το συνήθιζω

Δημοσ.
τι λαδι? κανε εσυ μαγιονεζα με λαδι και αν τρωγεται γραψε μου :P

 

τρωγεται:P με ηλιελαιο νομιζω την κανει ο πατερας μου

 

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:18 ----------

 

Την μαγιονέζα δεν την πολυσυμπάθησα ποτέ. Έχει μια βαριά γεύση γενικά. Τώρα αν είναι αυτό το θέμα εκεί κάνε την όπως την ξέρεις.Αλλά γενικά δεν βλέπω τον λόγο χρήσης λίπους.

 

βασικα η μαγιονεζα απο καποια λιπαρη ουσια γινεται παντα, ασχετα αν αυτες του σουπερμαρκετ ειναι σκετο νερο

Δημοσ.

Κλασική ελληνική τροπή της κουβέντας. Ολη η υφήλιος είναι ΜΟΝΟ η Ελλάδα (ουτεκάν οι λοιπές Μεσογειακές χώρες) που έχει ελιές και ελαιόλαδο και ξέρουμε από καλό λάδι κι έλα βράδι. Oι υπόλοιποι δεν ξέρουν να τρώνε, τέλος, άσχετα αν δεν υπάρχουν ελιές κι ελαιόλαδα στα μέρη τους, ας κόψουν το λαιμό τους να βρούν ελαιόλαδο να φάνε, αλλιώς στα τέτοια μας, ας πεθάνουν από έλλειψη λιπαρών και λιποδιαλυτών βιταμινών και όλα αυτά που δεν ξέρωκαν τι είναι αλλά καθιστούν τα φυτικα και ζωικά ξύγκια απαραίτητα στη διατροφή του ανθρώπου χιλιετίες τώρα. Βάρβαροι Εσκιμώοι, σφάζετε τις φώκιες για το λάδι τους. Γκέουλες Εγγλέζοι, σφάζετε τις χήνες για να φτιάνετε μαργιονέζες.

Δημοσ.

και ξερεις τι ωραια που ειναι η πατατα τηγανισμενη σε ζωικο λιπος, μουρλια honestly

 

 

btw εσυ τι τρως με 40 ευρω το μηνα;

Δημοσ.

40 ευρώ στο σουπερμάρκετ, που είναι όσα παίρνω ΕΓΩ για να μαγειρέψω, δημητριακα, γιαουρτοχυμοί κλπ.

Απο κει και πέρα. Τρώω κι έξω. Τρώω και σε σπίτια φίλων. Τρώω και στην εστία. Στέλνει κανα τάπερ η Μάνα. Μαγείρευε και η Γκέλφρεντ. Γενικά, πολύ φαί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...