Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σκληρό δίσκο Macbook 13.3 mid 2007

kfoynt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Μόλις πήρα έναν νέο σκληρό WD Scorpio Black 320 gb 7200 rpm, γιατί ο παλιός αρχίζει να τα κακαρώνει...

Αλλάζω τον παλιό με τον καινούριο...κάνω boot απο το cd για εγκατάσταση λογισμικού, αλλά δεν μου εμφανίζει πουθενά ως επιλογή τον σκληρό.

Βάζω τον νεο σκληρό σε μία θήκη για να δω τι παίζει, κάνω boot απο το παλιό λογισμικο αλλα μου λέει ότι ο καινούριος δεν αναγνωρίζεται κτλ κτλ... και με λίγα λόγια δεν τον κάνει mount.

Δοκιμάζω στα XP, αναγνωρίζει κανονικά την θήκη, σκληρό όμως τίποτα...

Τι γίνεται?? ειναι χαλασμένος??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:31 ----------

Βρήκα και αυτό εδώ: http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=328&p_created=1025119785&p_sid=oYeYu2Hj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MjAsMjAmcF9wcm9kcz0yMjcsMTk0JnBfY2F0cz0xMTMmcF9wdj0yLjE5NCZwX2N2PTEuMTEzJnBfc2VhcmNoX3R5cGU9YW5zd2Vycy5zZWFyY2hfbmwmcF9wYWdlPTI!&p_li=&p_topview=1

Φαίνεται να ειναι παρόμοιο πρόβλημα...αλλα δεν καταλαβαινω ακριβώς τα τεχνικά θέματα..

plz, όποιος μπορείς ας βοηθήσει...γιατι φεύγω για εξωτερικό... και δεν θα προλάβω να το φτιάξω...

Δημοσ.
Δεν θυμαμαι, αλλα μηπως πρεπει να φορμαριστει πρωτα σε hfs φορματ για να τον δει?

Το σκέφτηκα...αλλα δεν τον βλέπει κανένα pc... ή mac :fear::eek::shock:

Δημοσ.

παιδια δεν τον βλέπει πουθενά...

Στα xp αναγνωρίζει την θήκη, αλλα τον σκληρό δεν κάνει τον mount.

Δεν κοίταξα απο bios, μόνο μέσα απο το λογισμικό.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:33 ----------

Λοιπόν, ο tzotzo και ο iced μάλλον έιχαν δίκιο...

Μόλις πήρα τηλ την εταιρία και μου είπε οτι οι κανούριοι σκληροί χρειάζονται πρώτα διαμόρφωση, δεν ξέρω αν ίσχυε απο πάντα αυτό...αλλά δεν είχα ακολουθήσει παρόμοια διαδικασία στο παρελθόν.

Ελπίζω να μην παρουσιαστεί άλλο πρόβλημα..

Ευχαριστώωω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...