Προς το περιεχόμενο

RAid 5

flo1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει πως βρισκω τα δεδομενα αν χαθουν απο εναν δισκο?

Διαβασα οτι η πληροφορία ισοτιμίας αποθηκεύεται σε άλλους δίσκους, αλλα πως ακριβως βρισκω τα δεδομενα συμφωνα με αυτο??:eek:

Δημοσ.
Μπορει καποιος να μου πει πως βρισκω τα δεδομενα αν χαθουν απο εναν δισκο?

Διαβασα οτι η πληροφορία ισοτιμίας αποθηκεύεται σε άλλους δίσκους, αλλα πως ακριβως βρισκω τα δεδομενα συμφωνα με αυτο??:eek:

`

Δε νομίζω ότι δουλεύει έτσι ακριβώς. αν χαλάσει ο ένας δίσκος (2 δισκοι για data και 1 για parity), τότε τον αντικαθιστάς και λόγω του RAID θα γίνει αυτόματα συνγχρονισμός των data. Δεν το έχω πάθει βέβαια για να είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

στο raid 5 αν εχει 3 δισκους και χασεις τον εναν τοτε φτιαχνεις τον δισκο απο το Parity.αν εχασες δεδομενα που σημαινει οτι αλλιωθηκαν και απο τους 3 δισκους εκει απλα δοκιμαζεις μεκαποιο προγραμμα οπως το file scavenger.εφοσον εχουνπχ σβηστει αρχει τοτε δεν υπαρχει Parity διοτι το parity εχει αλλαξει .το raid 5 προφυλασει απο οταν χτυποησει ο ενας δισκος και οχι απο το να βρεις κατι αμα εχεις χασει αρχεια επειδη πχ εφαγε φρικη το λειουργικο.το ιδιο και το raid 1>εφοσον κανεις μια εγγραφη η διαγραφη και το συστυμα την θεωρησει valid τοτε πολυ απλα ενημερωνεται καιτο parity η αντιστοιχα τοmirroring για raid 1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...