gesamgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια εξωφυλλα πως περναμε στα τραγουδια για να τα εμφανισει το touch?
Eluminator_91 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Aφου συνδεσεις το Ipod touch με τν υπολογιστη κι ανοιξεις το itunes πηγαινεις στην κατηγορια music του ipod touch οπου ειναι συγκεντρωμενα ολα τα τραγουδια επιλεγεις το τραγουδι δεξι κλικ get info μετα πατας την τελευταια καρτελα που λεει artwork και απο 'κει διαλεγεις την εικονα του αλμπουμ (θα πρπ να την βρεις στ γοογλη και να την αποθηκευσεις) Αν εχεις δημιουργησει καποιο λογαριασμο, δεξι κλικ πανω στο τραγουδι και κλικ στο get album artwork
gesamgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Aφου συνδεσεις το Ipod touch με τν υπολογιστη κι ανοιξεις το itunes πηγαινεις στην κατηγορια music του ipod touch οπου ειναι συγκεντρωμενα ολα τα τραγουδια επιλεγεις το τραγουδι δεξι κλικ get info μετα πατας την τελευταια καρτελα που λεει artwork και απο 'κει διαλεγεις την εικονα του αλμπουμ (θα πρπ να την βρεις στ γοογλη και να την αποθηκευσεις) Αν εχεις δημιουργησει καποιο λογαριασμο, δεξι κλικ πανω στο τραγουδι και κλικ στο get album artwork σε ευχαριστω θερμα για τις οδηγιες φιλε μου τι εννοεις αν εχω δημιουργησει λογ/σμο?
Eluminator_91 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 σε ευχαριστω θερμα για τις οδηγιες φιλε μου τι εννοεις αν εχω δημιουργησει λογ/σμο? Eννοω λογαριασμο στο itunes
gesamgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Eννοω λογαριασμο στο itunes oK φιλε μου σε ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.