xetasa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για την LG ισχύει το ίδιο δηλαδή με τους πόντους ; Ασφαλώς και ισχύει το ίδιο! Για όλες τις τηλεοράσεις ισχύει το ίδιο. Η sony ήταν απλά ένα παράδειγμα. Πάντως σήμερα που πέρασα απο media markt στο Μαρούσι απο τη sony του φυλλαδίου δεν έχει μείνει λέπι. Πάμε γι' άλλα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:31 ---------- επεσες κατα 26 ποντους εξω. 106 ριξαμε σημερα. Οποτε βγαλε μου μια τιμη για τη σονυ να σκεφτω αν ειναι να παω να την χτυπησω κι εγω Που να φανταστεί κανείς οτι η Εθνική που σερνόταν πριν το τουρνουά θα έβαζε 106 πόντους και μάλιστα με τα δεύτερα! Δυστυχώς η σόνυ στο Μαρούσι (φαντάζομαι και στα άλλα media markt) έχει εξαντληθεί. Πάντως έχει πάρα πολύ καλές τιμές γενικότερα. Ε ρε κλάματα στα media markt! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως έχει πάρα πολύ καλές τιμές γενικότερα. Θελει προσοχη και ψαξιμο στο MMARKT οπως και σε ολα τα καταστηματα φυσικα . Εχει καποιες τιμες κραχτες και καποιες αλλες που ειναι φωτια και λαβρα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Θελει προσοχη και ψαξιμο στο MMARKT οπως και σε ολα τα καταστηματα φυσικα .Εχει καποιες τιμες κραχτες και καποιες αλλες που ειναι φωτια και λαβρα !!! Αυτό εννοείται φίλε μου. Ευτυχώς το media markt: α) έχει απέναντι του ακριβώς ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ και β) είναι κοντά στο mall όπου πας και τσεκάρεις τιμές και απο fnac, πλαίσιο, multirama και κωτσόβολο. Δε νομίζω να υπάρχει και άλλο σοβαρό κατάστημα ηλεκτρονικών (αν εξαιρέσεις φυσικά τα ιντερνετομάγαζα), ίσως τα expert. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Σιγά ρε παιδιά μην στενοχωρήθηκαν στα media markt για 20€ που πιθανόν να έπεσαν έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Σιγά ρε παιδιά μην στενοχωρήθηκαν στα media markt για 20€ που πιθανόν να έπεσαν έξω. 20E X αγνωστο αριθμο τηλεορασεων θες να πεις... κι αν ο αγνωστος αριθμος ειναι ενα minimum λεω εγω 1.000....αμεσως αμεσως γινεται χασουρα 20.000Ε . δεν ειναι κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 20E X αγνωστο αριθμο τηλεορασεων θες να πεις... κι αν ο αγνωστος αριθμος ειναι ενα minimum λεω εγω 1.000....αμεσως αμεσως γινεται χασουρα 20.000Ε . δεν ειναι κακο Για να το έκαναν αυτό σημαίνει ότι τους παίρνει. Εξάλλου πολλές φορές έχουμε δει προιόντα και με μεγαλύτερες εκπτώσεις. Ούτε μπορείς να πεις ότι είχαν αποκλείσει την πιθανότητα να μπουν 100+ πόντοι. Εδώ με τις ΗΠΑ είχαμε φτάσει τους 100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για να το έκαναν αυτό σημαίνει ότι τους παίρνει. Εξάλλου πολλές φορές έχουμε δει προιόντα και με μεγαλύτερες εκπτώσεις. Ούτε μπορείς να πεις ότι είχαν αποκλείσει την πιθανότητα να μπουν 100+ πόντοι. Εδώ με τις ΗΠΑ είχαμε φτάσει τους 100. σιγουρα θα ηλπιζαν ομως οτι δεν ειναι καθε μερα του α γιαννιου! αλλα να που γυρναει ο τροχος και....μπιπ...κι ο 'φτωχος' (κατοχος tft) αλλα κι εγω πιστευω οτι δεν μπηκαν και μεσα ντε και καλα...απλα επεσαν λιγο εξω απο οτι περιμεναν...δεν θα κλεισουν κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotoss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Αν πάει ένας αγώνας σε 2 παρατάσεις και φτάσει το score στο 110-120 μετράει το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας ή της παράτασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μην υποτιμάτε τα περιθώρια κέρδους με τα οποία δουλεύουν οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών. Πιστεύω βρήκε ευκαιρία το ΜΜ να ξεστοκάρει κάποια παλιά μοντέλα, κι ας έδωσε κάποια καινούργια μοντέλα λίγο πάνω από το κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 πάντως αν κάποιος πήρε TV με την συγκεκριμένη προσφορά ας μας πει τι έγινε με την επιστροφή χρημάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 είναι ως της 12 του μηνός η προσφορά...και λογικά ως τότε μάλλον δεν θα δώσαν κ λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.