Προς το περιεχόμενο

windows 7 rc 64bit σε sony vaio fw11s?

xrhstos2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει αν μπορω να βαλω τα windows 7 64 στο sony vaio fw11s που εχει προεγκατεστημενα τα windows vista 32 bit.

Θα πρεπει να τον κανω φορματ κ να βαλω τα windows ή γινετε κ με αναβαθμιση τα vista 32 σε 7 64;

Κ αν χρειαστει να τα βαλω σε καθαρο σκληρο τα 7 βρισκουν τους drivers μονα τους ή θα πρεπει να ψαξω να τους βρω;

Δημοσ.

Στο VGN-AR51J που εχω εβαλα τα 7 RC και τα βρηκε ολα με την πρωτη.

Δεν ειχα τα vista πανω ειχα κανει format και 2 partition με καθαρη εγκατασταση XP Pro SP3.

Μου εκανε rename τον φακελο των XP σε Windows.old και περασε τα 7 κανονικα και παιζει μια χαρα χωρις κανενα προβλημα!

Δημοσ.
Γεια σας θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει αν μπορω να βαλω τα windows 7 64 στο sony vaio fw11s που εχει προεγκατεστημενα τα windows vista 32 bit.

Θα πρεπει να τον κανω φορματ κ να βαλω τα windows ή γινετε κ με αναβαθμιση τα vista 32 σε 7 64;

Κ αν χρειαστει να τα βαλω σε καθαρο σκληρο τα 7 βρισκουν τους drivers μονα τους ή θα πρεπει να ψαξω να τους βρω;

Κάνεις format το partion της εγκατάστασης αλλά καλό είναι κρατήσεις το restore partirtion. Χάνεις λίγο χώρο αλλά μέχρι να βγουν επίσημα τα seven κράτα το για παν ενδεχόμενο.

Drivers χρειάζεται για λίγα πράγματα. Σε μένα τα βρήκε όλα σχεδόν μόνο του. Τα extra (track pad slide, left corner κτλ) μόνο έβαλα με drivers από Vista.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...