Προς το περιεχόμενο

προσθήκη fade in - fade out σε playlist

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω το εξής:

Κάνω μια συλλογή με mp3 για ένα φίλο μου που εχει γυμναστήριο. Ομως θέλω να είναι μιξαρισμένα, δηλαδή με fade out του προηγούμενου και fade in του επόμενου. Ομως θέλω να γίνει αυτόματα, να μη καθήσω εγώ να το κάνω "χειροκίνητα" ένα-ενα σε πραγματικό χρόνο με κάποιο dj software γιατί θα μου φάει ώρες.

Απλα σε συλλογές που ήδη εχω έτοιμες να μην υπάρχουν κενα αλλά fade. Δεν μας ενδιαφέρει αν το μιξάρισμα είναι σωστό κτλ. Επίσης ολη την συλλογή να μπορώ μετά να την ως έχει σε cd.

Προτέινετε μου κάποιο πρόγραμμα

ευχαριστώ.

Δημοσ.
virtualdj με automix!

ήθελα κάτι πολύ απλούστερο απο αυτά τα δύο όντως "γερά" προγράμματα.

Θα το κυτάξω πάντως. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Έχει και το winamp μια επιλογή για να κάνει αυτόματο mix κατά την εναλλαγή του τραγουδιού, ψάξε το λίιιιιιγο στο google και είσαι έτοιμος!

Δημοσ.

στην ουσία αυτό που θέλω είναι ένα player που θα εχει την δυνατότητα να προσθέτει fade in & out (ας ειναι ίδιας διάρκειας δεν με ενδιαφερει) και να το σώζει για να μπορώ να το γράψω σε cd

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:27 ----------

τώρα που το σκέφτομαι πιθανόν κάποιο burning software θα εχει αυτή τη δυνατότητα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:27 ----------

Έχει και το winamp μια επιλογή για να κάνει αυτόματο mix κατά την εναλλαγή του τραγουδιού, ψάξε το λίιιιιιγο στο google και είσαι έτοιμος!

ευχαρστώ. θα το ψάξω αμέσως.

Δημοσ.

Οι τελευταίες εκδόσεις του foobar έχουν ενσωματωμένο crossfader που το ρυθμίζεις όσο θέλεις εσύ και κάνει άψογα τη δουλειά του !! για μένα , αποτελεί από χρόνια την πρώτη επιλογή player ...

Δημοσ.

και εγώ το foobar2000 χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια!!!

Δεν ήξερα οτι εχει τετοια δυνατότητα.

Το εχει ενσωματωμένο στην έκδοση που κατεβάζουμε η έιναι κάποιο επιπρόσθετο component? Και τη συλλογή μου μετα μπορώ να τη γράψω σε cd?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ----------

δεν μπορω να δώ το crossfader στο foobar.

Το βλέπω στις preferences/advanced. Εχει μάλιστα και τους χρόνους αλλά δεν το βλέπω πουθενα στο player.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:40 ----------

άσε που ενω εχει ένα component για εγγραφή σε σε cd της playlist ισχύει όμως μόνο για audio cd , εγώ θέλω mp3cd. Οπότε δεν γίνεται με το foobar.

Δημοσ.

Αφού το θέλεις για mp3 cd, γιατί δεν βάζεις και το foobar στο pc του φίλου σου;

Αν δεν έχει pc και θέλεις να παίζει από mp3 player με cd, τότε θα πρέπει να πας σε remix με τα προγράμματα που αναφέρθηκαν παραπάνω ή με Cool Edit ή Nero SoundTraχ (περιλαμβάνεται στο full πακέτο του Nero) ή με το δωρεάν Audacity.

Δημοσ.

γιατί απλούστατα αυτός δεν εχει pc !!

Αλλά ένα επιτραπέζιο cd player που μπορεί και διαβάζει και mp3 cd.

Δημοσ.
και εγώ το foobar2000 χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια!!!

Δεν ήξερα οτι εχει τετοια δυνατότητα.

Το εχει ενσωματωμένο στην έκδοση που κατεβάζουμε η έιναι κάποιο επιπρόσθετο component? Και τη συλλογή μου μετα μπορώ να τη γράψω σε cd?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ----------

δεν μπορω να δώ το crossfader στο foobar.

Το βλέπω στις preferences/advanced. Εχει μάλιστα και τους χρόνους αλλά δεν το βλέπω πουθενα στο player.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:40 ----------

άσε που ενω εχει ένα component για εγγραφή σε σε cd της playlist ισχύει όμως μόνο για audio cd , εγώ θέλω mp3cd. Οπότε δεν γίνεται με το foobar.

Μάλλον δεν βολεύει το foobar για αυτό που ζητάς .Να ξέρεις όμως ότι είναι ενσωματωμένο στην τελευταία έκδοση το crossfader , το ανοιγεις απο τα preferences και το ενεργοποιείς από το DSP Manager ...Ετσι μπορεί να παίζει τη λίστα με το fade που επιθυμείς .

( για τη δουλειά που το θέλεις νομίζω το virtual dj θα σε βολέψει μια χαρά με τη λειτουργία automix και τη δυνατότητα άμεσης εγγραφής της playlist που υποστηρίζει , νομίζω γραφει και σώζει και σε mp3 απευθείας ..μετά απλώς γράφεις το αρχείο σε cd με οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής )

Πάντως μπορείς να δεις κι αυτό το προγραμματάκι που μοιάζει να μπορεί να μιξάρει απευθείας τη λίστα προς εγγραφή !! http://www.acoustica.com/mp3-cd-burner/download.htm

φαίνεται ενδιαφέρον , θα το δοκιμάσω κι εγώ ...

Δημοσ.

Αυτό που ζητάς, με foobar2000:

Στην playlist, επιλέγεις τα κομμάτια που θες > δεξί κλικ επάνω τους > Convert > ... > Στο Output format επιλέγεις WAV > Καρτέλα Processing > Ενεργοποιείς την κατηγορία DSP και προσθέτεις από τη δεξιά λίστα στην αριστερή το DSP φίλτρο Crossfade.

Καις τα WAV που θα παραχθούν σε Audio CD, με το disc authoring πρόγραμμα της επιλογής σου.

Δημοσ.
Μάλλον δεν βολεύει το foobar για αυτό που ζητάς .Να ξέρεις όμως ότι είναι ενσωματωμένο στην τελευταία έκδοση το crossfader , το ανοιγεις απο τα preferences και το ενεργοποιείς από το DSP Manager ...Ετσι μπορεί να παίζει τη λίστα με το fade που επιθυμείς .

( για τη δουλειά που το θέλεις νομίζω το virtual dj θα σε βολέψει μια χαρά με τη λειτουργία automix και τη δυνατότητα άμεσης εγγραφής της playlist που υποστηρίζει , νομίζω γραφει και σώζει και σε mp3 απευθείας ..μετά απλώς γράφεις το αρχείο σε cd με οποιοδήποτε πρόγραμμα εγγραφής )

Πάντως μπορείς να δεις κι αυτό το προγραμματάκι που μοιάζει να μπορεί να μιξάρει απευθείας τη λίστα προς εγγραφή !! http://www.acoustica.com/mp3-cd-burner/download.htm

φαίνεται ενδιαφέρον , θα το δοκιμάσω κι εγώ ...

το κατέβασα και εγω. Φαίνεται να κάνει ακριβώς ότι θέλω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...