Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με router

makisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι οντως. ειδα και καποια αρκετα ακριβοτερα... (εχω και μια λοξα να αγοραζω οτι καλυτερο μπορω με τα χρηματα που διαθετω αλλα μετα απο διακοπες εχω μια μικρη ελλειψη :-) )

παντως ή για netgear θα πηγαινα (που το εχει και ενας φιλος και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα) ή για Linksys....

τωρα περιμενω την "κοπελα" μου την hol (:mad:) να με παρει τηλ να μου πει τον κωδικο αλλα δεν το βλεπω.... μαλλον αυριο και αν.... (να μην μπορω να θυμηθω ποιος ειναι ρε γμτ....)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αμα δεν εχεις κανα τρελο attenuatiον μια χαρα θα ειναι το Netgear.απλα δες για firmware με το που το βαλεις.μαλακια αυτο να σε περνουν.εκτος αν το κανουν οταν εχουν πολλες αναμονες.μετα τις διακοπες ειναι ολα σφιγμενα.

Δημοσ.

attenuation εχω ( στο fritz που κοιταω τωρα) 29 στο receive και 15 στο send.... ελπιζω και εγω να μου βγει καλο γιατι μετα τις τελευταιες 2 βδομαδες ουτε καν θελω να ξανασχοληθω με μοντεμ. εχω τρελαθει να κανω συνεχεια restart...

Δημοσ.

ενταξει λογικο attenuation.αυτος ειναι και ο λογος που λεμε οτι οταν ειναι να παρει καποιος ρουτερ ας δωσει λιγα λεφτα παραπανω να παρει κατι καλο να μην σπαει τα νευρα του εφοσον για αρκετο καιρο ακομα θα παιζουμε se adsl

αλλοι σκανε λεφτα για καρτες γραφικων και δεν σκανε για ενα καλο ρουτερ να ξενιασουν.

Δημοσ.

αυτο με την καρτα γραφικων το ειχα κανει και εγω :X

αλλα ηταν τοτε που εφτιαχνα καινουργιο pc και δεν θα το αναβαθμιζα για καμια 4-5+ χρονια...

βασικα..... ακομα αγγιχτο ειναι... :-D

πιστεψε με αν ειχα παραπανω χρηματα αυτη τη στιγμη θα αγοραζα κατι πολυ ακριβοτερο (λοξα ειναι αυτη... τι να κανουμε??? :o )

Δημοσ.

γενικα το ειπα οχι για σενα.το χειροτερο βεβεα ειναι ο τυπος μπουζουκια.δινω 1000 ευρω για να βγω αλλα δεν εχω 100 να παρω ρουτερ και περνει tp link Με 30 στο τελος.

Δημοσ.

ναι βρε... το καταλαβα οτι μιλουσες γενικα....

απλως ειπα οτι και εγω πριν καποια χρονια ετσι σκεφτομουν.... ισως και λογω οτι ημουν φανατικος gamer...:-)

λοιπον.... ειχαμε εξελιξεις... τελικα μπηκα στο site της hol και ειχε επιλογη για αλλαγη κωδικου για αυτους που ξεχασαν τον παλιο...

οποτε συνδεσα και το καινουργιο ρουτερ και παιζει κανονικα για την ωρα.... ελπιζω να συνεχισει ετσι και να μην ειναι προβλημα της γραμμης τελικα.....

special thanks to poulinos!!!!

ΥΓ. το μεσημερακι θα κανω και το firmware update μιας και τωρα εχω πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα γιατι δινω αυριο και δεν εχω ανοιξει βιβλιο :X

Δημοσ.

στο site δεν σου ζητησε τον παλιο??αυτοι σε πηραν τελικα τηλ η μπα??προηγειται το διαβασμα και ασε το ρουτερ για αλλη στιγμη

Δημοσ.

στο site ζητησε αφμ, το κινητο το οποιο ειχα δηλωσει στην αιτηση για την συνδεση και το username.... μετα στελνε με sms εναν κωδικο που χρησιμοποιουσες για να αλλαξεις τον παλιο....

τηλεφωνο με πηραν τελικα, την ωρα που εβαζα τα στοιχεια για να μου ερθει το sms :-D και μου ειπαν το ιδιο πραγμα, ή απο το site ή να περιμενω να με συνδεσει με εξυπηρετηση πελατων....

Δημοσ.

αυτο για το site δεν μπορουσαν να στο ειχαν πει απο την αρχη και πρεπει να το βαλουν ε3ερχομενη??//?τι να πει κανεις.

Δημοσ.

ελα μου ντε???

firmware update δεν χρειαστηκε τελικα... ειχε μονο ενα update για τους north america users...

απο το πρωι που το συνδεσα παει μια χαρα.... κανενα προβλημα με το ιντερνετ, σε καλη ταχυτητα εχει συνδεθει, καλο attenuation, γενικοτερα μια χαρα....

απ οτι φαινεται το fritz box θα τα ειχε φαει τα ψωμια του....

thanks a lot poulinos!

Δημοσ.

αμα ειναι για Νorth america to ξεχνας.οποτε το αφηνεις ετσι και εισαι μια χαρα.ενταξεθ οσο κρατησε το fritz >δωρεαν ηταν ετσι και αλλιως οποτε οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...