poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 αρα σωστα ειπα οτι ολα τα λαμπακια δεν λενε τιποτα και το συνδεση μονο τιπικα σημαινει οτι εχει παρει ip limited or no connectiviry δεν εχει παρει Ip
dante14023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σας παιδια! για να μην ανοιγω καινουργιο thread παραθετω εδω το προβλημα μου.... εχω το fritz box fon σε hol 24αρα και εδω και κατι μηνες εχω συνεχεια αποσυνδεσεις. στην αρχη δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα μιας και με ενα Restart του fritz ηταν ολα κανονικα.... πριν καμια βδομαδα ομως που εκανα Update το firmware, εχω συνεχομενες αποσυνδεσεις, μεχρι και ανα 5-10 λεπτα!!! και το κακο ειναι οτι αρκετες φορες δεν επανερχοταν η συνδεση παρα μονο μετα απο πολλα restart (αρκετες φορες βγαζοντας το fritz απο το ρευμα....). πολλες φορες μαλιστα ενω τα λαμπακια εδειχναν οτι εχω κανονικα ιντερνετ, δεν μπορουσα καν να μπω στη σελιδα του fritz!!!! εννοειται πως ουτε καν μου ανοιγε οποιοδηποτε σαιτ... εχω εδω μια φωτο απο το fritz την ωρα που εμφανιζε παλι προβλημα.... ελπιζω να μπορεσετε να βοηθησετε καπως γιατι πραγματικα ειναι πολυ εκνευριστικη κατασταση
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου φαινονται κανονικα.φιλτρα σε τηλεφωνα/φαχ /συναγερμο?δοκιμη με αλλο ρουτερ?
dante14023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στο ενα τηλεφωνο που υπαρχει τστο σπιτι υπαρχει κανονικα φιλτρακι... και φαινεται οτι δουλευει κανονικα μιας και οταν το βγαζω ακουγονται παρασιτα στο ακουστικο.... ουτε συναγερμος υπαρχει, ουτε φαξ, ουτε κατι αλλο... δοκιμη με αλλο ρουτερ δεν εχω κανει ακομα..... θα το δοκιμασω μεσα στο σκ παντως.... τα πολλα Loss of signal, loss of frame και τα απειρα forward error corrections μηπως κανουν την ζημια??? ειδικα για τα loss of signal εχω παρατηρησει οτι μετα απο restart ειαι 2 το πολυ 3. οαταν ομως δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ, τοτε αυξανονται συνεχεια πολυ γρηγορα.... μηπως αυτο εχει καποια σχεση??? ξερεις??
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορει να ειναι προβλημα της γραμμης αλλα για να το μαθεις καλο ειναι να γινει καποιος ελεγχος με αλλο ρουτερ.γιατι και την ετερεια να παρεις απλα ειναι κατι που ειναι δυσκολο να τσεκαριστει .
dante14023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 ετσι κι αλλιως εχω σκοπο να αλλαξω ρουτερ στο αμεσο μελλον (μολις πεσει κανα φραγκο ). απλως ηθελα μια ακομα γνωμη πριν αρχισω να κοπαναω το ρουτερ μου!!! οκ λοιπον... θα δοκιμασω αλλο ρουτερ μεσα στο σκ and i'll let you know.... μεχρι τοτε..... οποιαδηποτε γνωμη ειναι φυσικα ευπροσδεκτη
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 αν τα εχειςκανει ηδη με τα φιλτρα κτλ και firmware update τοτε μονο αλλο ρουτερ.εκτος αν με παλιο firmware παιζει καλυτερα.μια τελευτεα δοκιμη.αν εχεις pppoe/llc βαλε pppoa/vc και το αναποδο.
dante14023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 no luck..... μονο με pppoe δουλευει.... με το pppoa βγαζει ppp negotiation failed: timeout.... η πλακα ειναι οτι εκανα το update στο firmware μηπως φτιαξει η κατασταση....' παντως και με το παλαιοτερο firmware ειχα παλι αποσυνδεσεις, απλως ισως χρειαζοταν μονο ενα restart, αλλα και παλι συχρονιζε στα 2Mbps.... για να συχρονισει στα 8 που πιανω τωρα επρεπε να βγαλω το καλωδιο του τηλεφωνου απο το ρουτερ και να το ξαναβαλω!! (αφου ειχε συχρονισει στα 2Mbps....) αλχημειες δηλαδη!! και αυτο κατα τυχη το βρηκα!!!
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 pppoe ειναι το σωστο.β.δοκιμασε αλλο ρουτερ.η η γραμμη ειναι χαλια τελειως η ο ρουτερ τρωει σκαλωματα.
dante14023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 σημερα δοκιμασα και να αναβαθμισω τους drivers της καρτας ethernet μιας και μου εβγαλε μνμ "συνδεση με περιορισμενη ή χωρις αξιοπιστια", αλλα παλι τζιφος.... μετα απο λιγο παλι τα ιδια.... οποτε το μονο που μενει ειναι να δοκιμασω αλλο ρουτερ και να δουμε τι θα γινει....
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 δοκιμασε με καρφωτες Ip sto tcp ip αλλα καλο θα ηταν δοκιμη με αλλο ρουτερ διοτι να φτεει η καρτα δυσκολο.και το να μην μπενεις στο μενου και να μην μπαινει και ιντερνετ.kai επισης αν χανει sync και σε πεταει θα πρεπε να ξαναμπενει αυτοματα ιντερνετχωρις restart.απλα αλλο πραγμα το να μην μπενει στο μενου και να σου βγαζει limited or no connectivity και αλλο να βλεπεις τον ρουτερ και να χανει Ppp η adsl.
dante14023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 τελικα πηγα και αγορασα καινουργιο ρουτερ (κατι που ουτως η αλλως θα εκανα.... ). το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι ποιος ειναι ο κωδικος μου για να συνδεθω στην Hol.... τους πηρα τηλεφωνο αλλα πλεον η εξυπηρετηση γινεται αλλιως! περιμενεις να σε παρουν ΑΥΤΟΙ τηλεφωνο.... και αν περιμενω σαββατο απογευμα να με παρουν τηλ. σωθηκα!! δοκιμασα οποιον κωδικο μπορουσα να σκεφτω αλλα δεν...... περιμενω τηλ. λοιπον...... (ουτε γκομενα να ηταν η Hol!!!!! )
dante14023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 το netgear wireless-N 300 Adsl2+ modem router dgn2000 (τα εγραψα ολα ) ελπιζω να ειναι καλο.... 59 ευρωπουλα εσκασα....
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 gia rouτερ 59 ευρω δεν ειναι πολλα μην τρελενεσαιωραια ρουτερακια.γιατι οι μισοι πανε και παιρνουν tp link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.