makisss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας.Έχω otenet ondsl kit και αποφάσισα να αγοράσω ένα router γιατί από τον ΟΤΕ μου είχαν δώσει modem με usb μόνο και έπρεπε κάθε φορά να κάνω κληση για να συνδεθώ.Βάζω λοιπόν πάνω το router και ενώ ανάβουν κανονικά όλα τα λαμπάκια,δεν μπαίνει στο ίντερνετ,μου λέει ''Μόνο τοπικά''.Τί έχω κάνει λάθος;
manowar13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Format...... Γεια σας.Έχω otenet ondsl kit και αποφάσισα να αγοράσω ένα router γιατί από τον ΟΤΕ μου είχαν δώσει modem με usb μόνο και έπρεπε κάθε φορά να κάνω κληση για να συνδεθώ.Βάζω λοιπόν πάνω το router και ενώ ανάβουν κανονικά όλα τα λαμπάκια,δεν μπαίνει στο ίντερνετ,μου λέει ''Μόνο τοπικά''.Τί έχω κάνει λάθος;
makisss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Ωραία!Θα έκανα έτσι κι αλλιώς οπότε τώρα μια ώρα αρχίτερα!
Tenshi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Χαζή ερώτηση...άλλα έχεις σετάρει το router με κωδικούς και τα συναφή έτσι;
anarionasp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 το πιο πιθανό είναι να έχειw καρφωτές ip στην τοπική σου σύνδεση και δεν μπορεί να πάρει το pc άλλη adress πες μου σε παρακαλώ τι παράθυρα εχεις να σου πω πως θα το κοιτάξεις αυτό
anarionasp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 λοιπον πήγενε έναρξη -> πίνακας ελένχου -> Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης -> λίγο πιο κατω απο τα εικονίδια με το pc σου - μόντεμ-ιντερνετ θα έχει ένα πίνακα που γράφει τοπική σύνδεση προβολή κατάστασης πατάς το κόκκινο -> ιδιότητες -> θα βρείς το πρωτόκολλο tcp ip έκδοση 4 θα το επιλέξεις και θα πατήσεις ιδιότητες -> στην πρώτη καρτελα βάλε και το ip στο αυτόματο καθώς και το dns πατα οκ κανε ρεσταρτ pc na σιγουρευτούμε οτι πήρε νεα ip και δοκίμασε να μπεις νετ
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια και το βασικο που ειπε ο φιλος πιο πανω.να μπει μεσα στον ρουτερ να κανει ρυθμισεις.αντιθετα με το usb modem στον ρουτερ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ USERNAME/PASS ΤΟ ΠΑΙΡΝΑς ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΤΕΡ.
anarionasp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια και το βασικο που ειπε ο φιλος πιο πανω.να μπει μεσα στον ρουτερ να κανει ρυθμισεις.αντιθετα με το usb modem στον ρουτερ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ USERNAME/PASS ΤΟ ΠΑΙΡΝΑς ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΤΕΡ. το παραπανω δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα που αναφερει το παιδι το αν εχει βαλει username pass δεν εχει να κανει με το αν θα συνδεεται το pc με το μοντεμ εχει να κανει αν το μοντεμ συνδεεται στο ιντερνετ και το προβλημα που εχει το παιδι ειναι περιορισμενη προσβασημοτιτα στο μοντεμ με λιγα λογια για καποιο λογο το pc δεν μπορει να συνδεθει στο μοντεμ οπως ανεφερε επισης το παιδι ενώ ανάβουν κανονικά όλα τα λαμπάκια,
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 λαθος λαθος το παιδι κοιτα τι ειπε οτι εχει συνδεση μονο τοπικα.τοπικα σημαινει οτι εχει παρει Ip αλλα δεν εχει ιντερνετ ο ρουτερ.αν εγραφε Limited or no connectivity τοτε δεν εχει παρει Ip.ολα τα λαμπακια ειναι σχετικο.μπορει να μην εχει λαμπακι Ppp/internet πανω το ρουτερ.ας κανει ipconfig απο msdos Να μας πει αν εχει παρει ip η ας μας πει αν μπαινει στην ip toy router
anarionasp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 κανε μου μια χαρη πηγενε στην τοπικη σου συνδεση βαλε καρφοτες και πε; μου μετα τι μυνημα θα σου βγαλει (καρφωτες που δεν εχει; περασει στο μοντεμ σου ) μετα δοκιμασε να μπεις στο νετ και μετα γυρνα το στο αυτοματο παλι να μου πεις αν μπενεις
poulinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 ας κανει ενα Ipconfig αφου το εχει στο αυτοματο να δει τι γινετε
anarionasp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 μα δεν ξερουμε αν το εχει αυτο του ειπα να παει να δει και δεν μας εχει απαντησει ακομα
makisss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Όλα OK παιδιά,είχα βάλει λάθος password τελικά!Το είχα γράψει σε ένα χαρτάκι το οποίο και πέταξε καταλάθος και δεν θυμόμουν καλά το password!Πήρα τον ΟΤΕ και το άλλαξα και όλα OK τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.