Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με νέο υπολογιστή

Anastazio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αν το θεμα δεν ειναι οτι δε μπουταρει αλλα οτι δεν ανοιγει καν...παταω το κουμπι και ολοι οι ανεμιστηρες δουλευουν σε πολυ χαλαρες στροφες,ακουω το δισκο που παιρνει μπρος αλλα μεχρι εκει...ουτε σημα στην οθονη ουτε τπτ...καμια υποψια τουλαχιστο εχετε να ξερω τι να περιμενω?αληθεια το rma ποσο διαρκει?(η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα ειμαι τοσο ατυχος...απο τον κ5 τον 100ρι που ειχα τοτε που βοσκανε δεινοσαυροι εξω απο το σπιτι μεχρι σημερα ολα δουλευαν ρολοι... :cry:

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην αρχη ελεγες πως οι ανεμιστηρες δουλευαν σε 6.5 χιλλιαδες στροφες και καλα.

Και τωρα μας λες πως δουλευουν το πολυ χαλαρο.

Τι απ'τα δυο ισχυει ??

Το προβλημα που περιγραφεις στο πρωτο ποστ μου ειχε συμβει ακριβως το ιδιο μια φορα που ξεχασα να συνδεσω ενα απο τα καλωδια μητρικης ή της gpu.

Δημοσ.

φιλε μου εστησα το pc την πρωτη φορα και δουλεψε κανονικα αλλα με προβληματισε που η θερμοκρασια στο Bios ηταν περιπου 50 βαθμοι και το γεγονος οτι ο ανεμηστηρας βαρουσε 6,5k στροφες...ετσι ελυσα το μηχανημα ξανα για να δω μηπως εκανα καμια μαλακια και το ξαναστησα...το αποτελεσμα ηταν τα 3 λαμπακια αναμενα σταθερα πανω στην 4890 και τους ανεμιστηρες του επεξεργαστη της καρτας και του τροφοδοτικου να γυριζουν στο χαλαρο και να μη δινει σημα στην οθονη...φυσικα και δοκιμασα οτι μου προτεινατε...το τι μπορει να φταιει παει σε κανενος το μυαλο?

Δημοσ.
φιλε μου εστησα το pc την πρωτη φορα και δουλεψε κανονικα αλλα με προβληματισε που η θερμοκρασια στο Bios ηταν περιπου 50 βαθμοι και το γεγονος οτι ο ανεμηστηρας βαρουσε 6,5k στροφες...ετσι ελυσα το μηχανημα ξανα για να δω μηπως εκανα καμια μαλακια και το ξαναστησα...το αποτελεσμα ηταν τα 3 λαμπακια αναμενα σταθερα πανω στην 4890 και τους ανεμιστηρες του επεξεργαστη της καρτας και του τροφοδοτικου να γυριζουν στο χαλαρο και να μη δινει σημα στην οθονη...φυσικα και δοκιμασα οτι μου προτεινατε...το τι μπορει να φταιει παει σε κανενος το μυαλο?

Καποια αλλη καρτα γραφικων δεν εχεις να δοκιμασεις;

Δημοσ.

δυστυχως ρε φιλε μου δεν παιζουν αλλα παρτς εδω αν ειχα θα την ειχα βρει την ακρη με ενα λαπτοπ ειμαι...εχω την εξεταστικη εχω κ αυτη τη μαλακια τωρα...καμια ιδεα πανω στο ολο concept εχετε?καμια εικασια?να το παω αυριο eshop πακετο?τι λετε?

Δημοσ.
δυστυχως ρε φιλε μου δεν παιζουν αλλα παρτς εδω αν ειχα θα την ειχα βρει την ακρη με ενα λαπτοπ ειμαι...εχω την εξεταστικη εχω κ αυτη τη μαλακια τωρα...καμια ιδεα πανω στο ολο concept εχετε?καμια εικασια?να το παω αυριο eshop πακετο?τι λετε?

Πηγαινε και καλο κουραγιο με το e-shop γιατι εμενα μου βγαλαν την πιστη για μια μητρικη...

Δημοσ.

Δες στο maunal της κάρτας τι σημαίνουν τα led, και τι συμβαίνει όταν είναι αναμμένα.

Ποντάρω στις extra τροφοδοσίες, τσέκαρε αν κάνουν καλά επαφή.

(βγάλε-ξαναβάλε).

Κακώς ξέστησες το σύστημα αρχικά, οι θερμοκρασίες σου ήταν μάλλον φυσιολογικές.

Ο υπολογιστής όταν βρίσκεσαι στα bios δεν είναι idle.

Δημοσ.
Το μηχανημα δεν ποσταρει απο οτι λεει ο φιλος. αν ηταν μνημες ή CPU θα χτυπουσε (εκτος αν δεν εβαλε το ηχειακι του κουτιου:P )

Μερικα καινουρια κουτια δεν εχουν ηχειο.

Δημοσ.
Μερικα καινουρια κουτια δεν εχουν ηχειο.

Aν δεν εχουν στο δινουν σε μικρο για να μπει πανω στην μητρικη... Τι τροφοδοτικο εχεις;

Δημοσ.

Στήσε το μηχάνημα έξω από το κουτί.

kal7gm.jpg

HD 4890 LEDs

D601: VDDC_FAULT

D1601: critical temperature fault

D1602: AUX Hot Plug/Unplug Fault (upper connector)

D1603: AUX Hot Plug/Unplug Fault (lower connector)

At BOOT/POST, the card's fan will spin @ 100% for a short while and 3 of the 4 LEDs will light up for a brief period and then go out ( D601 should remain unlit ). This is NORMAL behavior as the card is performing it's own type of POST test.

Δημοσ.

παιδια αναβουν ετσι οπως ειναι η φωτο απο πανω προς τα κατω το πρωτο και τα 2 τελευταια...το τροφοδοτικο ειναι corsair tx650...το κουτι thermaltake soprano και ναι δεν εχει ηχειο...

Δημοσ.
παιδια αναβουν ετσι οπως ειναι η φωτο απο πανω προς τα κατω το πρωτο και τα 2 τελευταια...το τροφοδοτικο ειναι corsair tx650...το κουτι thermaltake soprano και ναι δεν εχει ηχειο...

Σιγουρα; παντα ερχεται πακετο με κουτι ενα ηχειακι και αν δεν εχει τοτε βγαινει καλωδιο για το ηχειο. Τελος παντων. το τροφοδοτικο διχνει να ειναι αρκετο, Τις μνημες σε πιο σλοτ τις εβαλες; Δοκιμασε να τις αλλαξεις σλοτ...

Δημοσ.

ευκλιδη φιλε μου εκανα τα παντα,ειναι σιγουρα hardware failure αλλα δε μου ηταν ευκολο να το εντοπισω γιατι δεν ειχα εναλακτικα parts...πηγα το pc στο eshop σημερα για να μη χασω το doa απλα παρακαλω να μην με αφησε ο επεξεργαστης η οι μνημες γιατι τις εχω παρει απο αλλου και αρχιζει και με κουραζει το θεμα...τι πιθανοτητες εχω να χτυπισε ο επεξεργασης αληθεια?!!!Οσο για τα λαμπακια ηταν σταθερα αναμενα με τη σειρα που ανεφερα παραπανω

Δημοσ.
ευκλιδη φιλε μου εκανα τα παντα,ειναι σιγουρα hardware failure αλλα δε μου ηταν ευκολο να το εντοπισω γιατι δεν ειχα εναλακτικα parts...πηγα το pc στο eshop σημερα για να μη χασω το doa απλα παρακαλω να μην με αφησε ο επεξεργαστης η οι μνημες γιατι τις εχω παρει απο αλλου και αρχιζει και με κουραζει το θεμα...τι πιθανοτητες εχω να χτυπισε ο επεξεργασης αληθεια?!!!

Πολυ λιγες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...