Anastazio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον μεσημερακι ερχεται το βανακι του eshop και αρχιζω να στηνω το αντικειμενο του ποθου....955χ4+asusm4a79xtd+corsair650+sapphire radeon 4890+ram adata 1333...κανουμε πρωτο boot και ο ανεμιστηρας του cpu κανει σαν παλαβος και γυριζει στις 6.5 χιλιαδες στροφουλες...θερμοκρασια στα υψη στο bios ευκολα 48 βαθμοι(το δωματιο ομως μπορει να χε και 30+ ελεω χαλασμενου aircondition) στραβωνω και τα βγαζω ολα εξω να τι δε παει καλα...δε βγαζω ακρη...παλι μεσα...ε με το που παταω κουμπακι 3 κοκκινα λαμπακια αναμενα σταθερα στην 4890...τι παιζει παλικαρια?τα φωτα σας γιατι αρχιζω και φλιπαρω και εχω και διαβασμα γαμω την τυχη μου...δεν δινει σημα στο μονιτορ...δεν κανει το κλασικο μπιπ κλπ κλπ...νεκρα και 3 κοκκινα λαμπακια...
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Πατάει καλά; Είναι καλωδιώμενη; Ρίξε και ένα clearCMOS
Anastazio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 ναι ρε συ αλλαξα και σλοτ και τπτ παλι...δεν εχω κ αλλα παρτσ να δοκιμασω πχ καμια αλλη καρτα γιατι δεν ειμαι σπιτι μου κ εχω μονο το λαπτοπ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:27 ---------- αδερφε μου εβγαλα την μπαταρια κανα 5 sec το σκεφτηκα κ αυτο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:28 ---------- εμενα το μυαλο μου παει στην καρτα πρωτιστως ,στο προτο μπουτ που εκανα αναψαν μια φορα και κλεισαν τωρα ειναι μονιμα αναμενα...τι παιζει ρε γαμωτο...
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Κάτι δεν έχεις κουμπώσει... μνήμες; 8/4pinο του mobo; ...; Ξεκίνα από την αρχή με ψυχραιμία
alexis333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Απλα συνδεσε τα καλωδια του τροφοδοτικου που πανε στη καρτα γραφικων . Θελει 2 απο οτι ξερω.
Anastazio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 μα και καλα να ηταν οι θερμοκρασιες το να τα βαλω κ να τα ξαναβγαλω σημαινει πως θα πεθανουν?αμα αλλαζα κουτι δηλαδη σε μια βδομαδα θα πρεπε να το ξανασκεφτω?!τεσπα το pc αυτη τη στιγμη δε νιωθει...ανοιγει το τροφοδοτικο γυριζουν ολοι οι ανεμηστηρες ακουω το δισκο αλλα η καρτα ενω γυριζει ο ανεμηστηρας της εχει τα λαμπακια αναμενα και δεν εχω καθολου σημα στην οθονη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:33 ---------- ρε παλικαρια τα καλοδια που δινει το τροφοδοτικο ειναι 2*6+2...η καρτα θελει ενα 6πινο και ενα 8πινο...τα χω βαλει...
alexis333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Απλα συνδεσε τα καλωδια του τροφοδοτικου που πανε στη καρτα γραφικων . Θελει 2 απο οτι ξερω. Αυτο κανε 10 χαρακτηρες
grimpr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Στηστο έξω από το κουτί πρώτα. Φρόντισε να συνδέσεις τα σωστά καλώδια στην κάρτα. Βάλε μόνο μια RAM στο 1ο slot και βλέπουμε...
euklidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον μεσημερακι ερχεται το βανακι του eshop και αρχιζω να στηνω το αντικειμενο του ποθου....955χ4+asusm4a79xtd+corsair650+sapphire radeon 4890+ram adata 1333...κανουμε πρωτο boot και ο ανεμιστηρας του cpu κανει σαν παλαβος και γυριζει στις 6.5 χιλιαδες στροφουλες...θερμοκρασια στα υψη στο bios ευκολα 48 βαθμοι(το δωματιο ομως μπορει να χε και 30+ ελεω χαλασμενου aircondition) στραβωνω και τα βγαζω ολα εξω να τι δε παει καλα...δε βγαζω ακρη...παλι μεσα...ε με το που παταω κουμπακι 3 κοκκινα λαμπακια αναμενα σταθερα στην 4890...τι παιζει παλικαρια?τα φωτα σας γιατι αρχιζω και φλιπαρω και εχω και διαβασμα γαμω την τυχη μου...δεν δινει σημα στο μονιτορ...δεν κανει το κλασικο μπιπ κλπ κλπ...νεκρα και 3 κοκκινα λαμπακια... Στον επεξεργαστη εβαλες σωστα την θερμαγωγιμη παστα; Με ρεσετ το bios δεν ειδες τιποτα; Ξαναβαλε την καρτα γραφικων στην πρωτη PCIe και δοκιμασε παλι. Καθαρισε πρωτα το σλοτ μηπως μπηκε σκονη και τις επαφες της καρτας γραφικων. Το ηχειο το εχεις συνδεσει κανονικα; Γιατι αν δεν εχει μπει σωστα δεν ακους και μπιμ να δεις τι φταιει. τσεκαρε πως εχεις συνδεσει τα καλωδια του κουτιου στην μητρικη γιατι μπορει να βραχυκυκλωνει κανενα και να εχεις αυτο το θεμα. Διαβασε και το μανουαλ της μητρικης σχετικα με τις μνημες γιατι ισως εχει jumpers πανω (ειχα τετοιο θεμα με μια asrock και εφταιγε αυτο) Αν τιποτα απο αυτα δεν κανει... δοκιμασε την καρτα γραφικων και τις μνημες σε αλλο pc και αν παιζουν κατι εχεις κανει λαθος στις συνδεσεις. Διαβασε το manual για το πως στηνεις το pc. Μπορει να εχεις παραληψει κατι... Υ.Γ. ρευμα σε μητρικη και επεξεργαστη εχεις συνδεσει; Ειναι κουλο αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μου
alexis333 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Τα εχεις βαλει σιγουρα και τα 2 σωστα στην καρτα γραφικων ?? Δωσε λιγο βαρυτητα !! Αν τα βαλες σωστα σιγουρα τοτε προσεξε μηπως λειπει καποιο καλωδιο του τροφοδοτικου απο τη μητρικη. Η μητρικη παιρνει 1x24pin και 1χ4pin Τα συνδεσες σωστα κι αυτα ?? Ενα απο αυτα τα 2 ειναι το προβλημα. Ή στην καρτα ή στη μητρικη. Συνδεσε τα καλα και θα λυθει.
euklidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 μηπως δεν εχεις συνδεσει την οθονη? Το μηχανημα δεν ποσταρει απο οτι λεει ο φιλος. αν ηταν μνημες ή CPU θα χτυπουσε (εκτος αν δεν εβαλε το ηχειακι του κουτιου )
Anastazio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 καλα τζοτζο...λολ ρε φιλε...δεν ειναι και το πρωτο μηχανημα που στηνω...οχι να ξεχασω και την οθονη...το μονο που φοβαμαι ειναι τα καλωδια του κουτιου παω να κοιταξω ενα λεπτο...ολα τα αλλα ειναι τσεκαρισμενα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:14 ---------- λοιπον παιδια απελπιστικα (ευχαριστω τον μοντ που αλλαξε τον τιτλο και συγνωμη για την ποητικη αδεια οσον αφορα τη δικη μου διαμορφοση)...θα το παω αυριο στο eshop να παιξουμε με κανα παρτ γιατι δε βγαζω ακρη...
liopyr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασε να ξυλώσεις όλα τα περιφερειακά, μια φορά κι ένα καιρό δε μπούταρε το ρημάδι, βγάζοντας σφάλμα η μητρική "video bios error" και τελικά έφταιγαν τα PS2 ports (keyboard&mouse) που είχα συνδέσει ανάποδα! ffs...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.