harry_fyt Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Και ξαφνικα μετα απο κατι updates των VISTA το λαπτοπ δεν ξανανοιξε... Δειχνει την μπαρα που και καλα φορτωνει και μολις μαυρισει η οθονη πριν το ανοιγμα, πεταει αστραπιαια μπλε οθόνη και κανει restart Δοκιμασα: Repair με το dvd των vista και λεει οτι δεν μπορει να το φτιαξει. Υποψιαζομαι οτι τα εφτυσε ο σκληρος. Το θεμα ειναι μπορω να κανω κατι για να σωσω τα αρχεια μου????? Βοηθεια παρακαλώ!!! Δοκιμασα να συνδεσω τον σκληρο στο desktop μου με SATA, και μου τον βρισκει , αλλα λεει για να τον διαβασει πρεπει να τον κανει master boot record... Δηλαδη αυτο σημαινει οτι θα τον ξαναφορμάρει και θα τα χασω ολα?
alex89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Και ξαφνικα μετα απο κατι updates των VISTA το λαπτοπ δεν ξανανοιξε...Δειχνει την μπαρα που και καλα φορτωνει και μολις μαυρισει η οθονη πριν το ανοιγμα, πεταει αστραπιαια μπλε οθόνη και κανει restart Δοκιμασα: Repair με το dvd των vista και λεει οτι δεν μπορει να το φτιαξει. Υποψιαζομαι οτι τα εφτυσε ο σκληρος. Το θεμα ειναι μπορω να κανω κατι για να σωσω τα αρχεια μου????? Βοηθεια παρακαλώ!!! Δοκιμασα να συνδεσω τον σκληρο στο desktop μου με SATA, και μου τον βρισκει , αλλα λεει για να τον διαβασει πρεπει να τον κανει master boot record... Δηλαδη αυτο σημαινει οτι θα τον ξαναφορμάρει και θα τα χασω ολα? Το σκληρό πρέπει να τον βάλεις σαν δεύτερο στο σταθερό σου υπολογιστή. Στα win θα μπαίνεις από το σκληρό που έχεις στον σταθερό και από την εξερεύνηση των win θα δεις το σκληρό του φορητού σου.
harry_fyt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι σαν δευτερο τον εχω. Απλα οταν φορτωνει ο κυριος σκληρος μετα μεσα στα win δεν μου τον εμφανιζει. οταν παω στο Disk Managment, τον βρισκει, αλλα ως allocated.
alex89 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασε με μία live έκδοση του linux (εγώ χρησιμοποιώ την Ubuntu) μήπως μπορέσεις να δεις τα αρχεία του σκληρού σου.
harry_fyt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 οκ , αυτο θα το δοκιμασω, εχω ετοιμα τα ubuntu ultimate!
harry_fyt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Α ρε, linux, παντα ενα βημα μπροστά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.