Προς το περιεχόμενο

port forwarding utorrent

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να ανοιξω τη port για το utorrnt.Εχω ενα edimax ασυρματο που το χω συνδεσει με ενα sagem ενσυρματο ωστε να εχω και ασυρματο δικτυο.Υποψην το edimax δεν ειναι adsl router αλλα απλό ασυρμαστο router.Εχω βαλει και στα 2 την ιδια πορτα αλλα μου ζηταει και μια ip.Εκει καπου χανεται το πραγμα.Καμια ιδεα για το ποια ip πρεπει να βαλω σε καθενα??

Αυτή είναι ακριβώς η σύνδεση

PC <-> edimax <-> sagem <-> internet

Δημοσ.

τι υποδοχες εχει το edimax αποπισω?αμα εχει απλα 4 Lan τοτε δεν κανεις καθολου Port forward σε αυτο σαν να μην υπαρχει.αν τωρα εχει υποδοχη wan/internet τοτε γινετε το sagem Port forward στην edimax Και το edimax port forward στο pc.λιγο παραξενο.εκτος αν το συνδεσεις σε υποδοχη λαν και παιξει πιο ευκολα απλα με συγκεκριμενες προυποθεσεις.διαφορετικη lan ip/κλειστο dhcp server

Δημοσ.

Το edimax είναι απλό wi-fi router μόνο με 4 θύρες lan!Δλδ δεν χρειάζεται να κάνω κάποια ρύθμιση σε αυτό για το μtorrent?Απλά ανοίγω την πόρτα στο sagem?Γιατί στην αρχή έτσι το έκανα και δεν γινόταν τπτ άσε που δεν ήξερα τι να βάλω εκεί που ζητάει IP.

Δημοσ.

px router ip 192.168.1.1 edimax ip 192.168.1.2 pc 192.168.1.3

κανεις port forward px thn 3389 sthn 3389 Στην ip 192.168.1.3

kai θα πρεπει να παιξει.αν δεν παιξει τοτε η εχεις καποιο firewall kαι σε κοβει η αν εχεις οτενετ δεν εχεις απενεργοποιησει την αυξημενη ασφαλεια απο το site tis otenet

Δημοσ.

ειτε connex ειτε δεν ξερω τι επειδη ειναι του οτε υπαρχει η αυξημενη ασφαλεια .αμα δεν ξερει απο που να την κλεισει πες ου να σου δωσω το Link

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...