Προς το περιεχόμενο

Πώς διαβάζουν τα διάφορα προγράμματα το registry;

Composer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ προχωρα και πες μας...Οσον αφορα την δευτερη εγκατασταση..απλα θα το εκανες για να βαλεις πρωτα ολες τις ενημερωσεις στο λειτουργικο και μετα το προγραμμα..συνηθως οταν ειναι ηδη φορτωμενη η εγκατσταση με προγραμματα και περναμε απο πανω καποιο SP υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να δημιουργησει προβληματα.

Δημοσ.
οκ προχωρα και πες μας...Οσον αφορα την δευτερη εγκατασταση..απλα θα το εκανες για να βαλεις πρωτα ολες τις ενημερωσεις στο λειτουργικο και μετα το προγραμμα..συνηθως οταν ειναι ηδη φορτωμενη η εγκατσταση με προγραμματα και περναμε απο πανω καποιο SP υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να δημιουργησει προβληματα.

Το πρόγραμμα το εγκατέστησα πριν 2 βδομάδες, αφού είχαν μπει όλα τα άλλα.

πριν το format, το είχα εγκαταστήσει από την αρχή και μετά από πάνω έμπαιναν όλα τα άλλα (updates, Sp κτλ) και λειτουργούσε μια χαρά.

Άρα ούτε αυτό παίζει.

σχετικά με τη λύση με το νέο λογαριασμό χρήστη, δημιούργησα χρήστη με περιορισμούς, οπότε δε μπορούσα ούτε να κάνω εγκατάσταση. Δεν ξέρω αν μπορούσα να δημιουργήσω άλλον ένα διαχειριστή (μπορούν να υπάρχουν 2 διαχειριστές σε ένα pc; ), φοβήθηκα μη γίνει κανά μπέρδεμα..

Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση για τον άλλο χρήστη που δημιούργησα, αλλά πάλι δε μου βγάζει την επιλογή. Μόνο για current user ή all users..

μ'άλλον θα προχωρήσω σε απεγκατάσταση SP3, αν και βαριέμαι μετα να μου το βάζει πάλι, και δεν ξέρω μη συμβεί τίποτε άλλο χειρότερο..

Δε λειτουργεί και αυτό το system restore γαμώτο..

Δημοσ.

Να προτείνω και κάτι ακόμα; Αφού ξέρεις σε ποια κλειδιά γράφει το πρόγραμμα στην Registry, τρέξε τον regedit, βρες τα κλειδιά αυτά και έλεγξε τα δικαιώματα, εάν δίνουν πλήρη έλεγχο. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Αν κανεις logout και μπεις με usename administrator?

Απλα γραφτο σαν ονομα χρηστη και μη βαλεις password

Aν και αποτι καταλαβαινω..μαλλον καποιο update(η το ιδιο το sp3) προκαλεσε το προβλημα.Εγω παντως θα το δοκιμαζα και στα 7.

Δημοσ.
Να προτείνω και κάτι ακόμα; Αφού ξέρεις σε ποια κλειδιά γράφει το πρόγραμμα στην Registry, τρέξε τον regedit, βρες τα κλειδιά αυτά και έλεγξε τα δικαιώματα, εάν δίνουν πλήρη έλεγχο. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

δεν το κατάλαβα αυτό. Πως να δω αν δίνουν πλήρη έλεγχο;

όσο για το SP3, τζάπα η απεγκατάσταση.. το ίδιο πρόβλημα και στο sp2.

Δημοσ.

Κοίτα, εφόσον έχεις επιλεγμένο το κλειδί που σε ενδιαφέρει πας Edit->Permisions και για κάθε Group ελέγχεις τι δικαιώματα έχουν από κάτω (Read/Write etc)...

Να σου πω πάντως πως δεν πολυπιστεύω να γίνει τίποτα... και πρόσεξε τι θα επιλέξεις μη κάνουμε καμιά ζημιά...

Δημοσ.

A, μάλλον λες να δω τα δικαιώματα.

τα βλέπω τώρα, λες να είναι αυτό;

στα ονόματα χρηστών κτλ βλέπω 4 καταχωρήσεις:

-Administrators (KONSTANTINOS\Administrators)

-Kostas (KONSTANTINOS\Kostas)

-RESTRICTED

-SYSTEM

Ο πλήρης έλεγχος και η ανάγνωση είναι τσεκαρισμένα για όλα εκτός από το RESTRICTED. Εκεί είναι μόνο η ανάγνωση τσεκαρισμένη.

Δημοσ.
Κάνε πρώτα ένα System Restore Point...

έχω κάνει, αλλά έτσι και αλλιώς δε δουλεέι και το system restore.

όσο για τα registries τίποτα. τσεκάρισα πλήρη έλεγχο όπου έβλεπα sibelius, έκανα επανεκκίνηση, αλλά δε λύθηκε το πρόβλημα..

Πάντως κάπου κοντά πρέπει να είμαστε..

Το Sibelius γράφει στο registry, αλλά δε διαβάζει.

Αυτό είναι το πρόβλημα εξαρχής..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:02 ----------

Εγω παντως θα το δοκιμαζα και στα 7.

αυτό ακριβώς πως γίνεται τώρα; μαλλον είναι η μόνη λύση μου. να τα εγκαταστήσω σε έναν άλλο δίσκο; (έχω 2 εσωετρικούς και 2 εξωτερικούς - Οι εξωτερικοί μόνο έχουν αρκετό χώρο. ) Και με΄τα πως θα μπω στα Windows 7; Θα μου εμφανίζει ποια windows να διαλέξω να αρχίσουν όταν ανοίξω τον υπολογιστή;

Δημοσ.
έχω κάνει, αλλά έτσι και αλλιώς δε δουλεέι και το system restore.

όσο για τα registries τίποτα. τσεκάρισα πλήρη έλεγχο όπου έβλεπα sibelius, έκανα επανεκκίνηση, αλλά δε λύθηκε το πρόβλημα..

Πάντως κάπου κοντά πρέπει να είμαστε..

Το Sibelius γράφει στο registry, αλλά δε διαβάζει.

Αυτό είναι το πρόβλημα εξαρχής..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:02 ----------

αυτό ακριβώς πως γίνεται τώρα; μαλλον είναι η μόνη λύση μου. να τα εγκαταστήσω σε έναν άλλο δίσκο; (έχω 2 εσωετρικούς και 2 εξωτερικούς - Οι εξωτερικοί μόνο έχουν αρκετό χώρο. ) Και με΄τα πως θα μπω στα Windows 7; Θα μου εμφανίζει ποια windows να διαλέξω να αρχίσουν όταν ανοίξω τον υπολογιστή;

για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...αποσυνδεσε τον δισκο που εχει τα xp και ασε αυτον που θα βαλεις τα 7.Κατεβασε τα και κανε κανονικη εγκατασταση..περνα τους απαραιτητους αν χρειαστει drivers και βαλε το προγραμμα.Τι hardware εχεις?Ram?cpu? καρτα γραφικων?

Δημοσ.
για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...αποσυνδεσε τον δισκο που εχει τα xp και ασε αυτον που θα βαλεις τα 7.Κατεβασε τα και κανε κανονικη εγκατασταση..περνα τους απαραιτητους αν χρειαστει drivers και βαλε το προγραμμα.Τι hardware εχεις?Ram?cpu? καρτα γραφικων?

Βρήκα αυτόν τον οδηγό. είναι καλός λες;

http://www.blogsdna.com/1918/how-to-install-windows-7-on-windows-xp-vista-using-vmware-player-complete-guide.htm

να αποσυνδέσω το δίσκο με τα windows δε γίνεται γιατί είναι εσωτερικός και δεν ξέρω από αυτά.

Έχω Pentium D, 3.2 Ghz, RAM 3GB, κάρτα NVIDIA Geforce 6200.

Δημοσ.

μια χαρα τα σημωνει τα 7 το pc σου.partition ξερεις να κανεις?Κανεις ενα δευτερο partition στον σκληρο σου και επιλεγεις στην εγκατασταση στα 7 να μπουν στο partition αυτο.Αν και παλι εχεις αμφιβολιες.Δοκιμασε τα 7 και το sibelius σε vmware ή virtual pc.(αυτο που λεει ο οδηγος δηλαδη!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...