atssssss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα σας, βασικά έχω ενα σκληρό WD 250 IDE και χτυπάει η βελόνα του (Κάνει τακ, τακ, τακ θόρυβο).. Τώρα κάνω back up σε άλλο σκληρο... Το ερώτημα μου είναι αν θα μπορεί ποτέ αυτός ο σκληρός να είναι λειτουργικός (μετά απο format και τα λοιπά)...
tzotzo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 οχι δεν θα ειναι.Πιστευω οτι ειναι καιρος για μια ωραιοτατη τελετη
caution Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Kiss your disk goodbye Αν δικαιούσε RMA, go for it αλλιώς μην εμπιστεύεσαι τα δεδομένα σου στον δίσκο-κουδουνίστρα
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 δεν θα ειναι ποτε λειτουργικος.hardware προβληματα δεν λυνονται με format.
tzotzo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 μπορεις παρ αυτα, να ξεκουμπωσεις το καλυμμα και να τον κανεις διακοσμητικο.
Dark_Sage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 εγω λεω να ζησεις επικινδυνα! να βαλεις ΟΛΑ σου τα δεδομενα σε αυτο τον σκληρο!!! (χωρις καποιο back up!) δεν λενε οτι η ζωη ειναι ενα ρίσκο?
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 εκτος αν εισαι πυροτεχνουργος.οποτε το πρωτο σου λαθος ειναι και το τελευταιο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.